Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
Tooben Bygg
Redan som ung kille hjälpte Jörgen till på sina föräldrars byggmarknad och nu, med över 20 år i branschen, driver han Tooben Bygg. Tack vare ett brett kontaktnät i branschen samordnar Tooben Bygg alla typer av byggprojekt och renoveringar i Storstockholm. Oavsett om det gäller privatbostad, kommersiella lokaler eller kontor...
9 omdömen om Tooben Bygg
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
MYCKET BRA UTFÖRT. EFFEKTIV OCH ANSVARSFULLT.
Har köpt både totalrenovering av bostadsrätt och mindre tjänster av Tooben Bygg. Trevligt bemötande, snabb, kompetent och lyhörd för kundens önskemål. Har stort fötroende för Jöregen och Tooben Bygg.
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen
Bra företag som levererar pålitligt och ok priser
Otroligt duktig snickare! Kan verklifen rekommendera företaget. Har lösningar på allt!
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
Levererar i tid, på avtalat sätt. Mycket bra!
Mycket bra att ha och göra med. Arbetet var proffsigt och vi är nöjda med resultatet.
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Jörgen är kanon! Fixar de mesta. Löser problem tillsammans med beställaren.
Har hjälpt mig i två olika ombyggnationer. De är superduktiga och seriösa! Fixar allt från kök till badrum. Kan bara rekommendera!
För början till slut en mkt bra upplevelse. Bra lyhörd vägledning, raka besked, trevligt bemötande. Snickerier av bra kvalitet. Säljaren vil