Tandläkare i Sundbyberg

7 rekommenderade tandläkare i Sundbyberg kommun

Letar du också efter en duktig och välrekommenderad tandläkare i Sundbyberg? Eftersom att priserna kan variera lite beroende på vilken mottagning och behandling man väljer kan det vara smart att jämföra olika mottagningar innan du bestämmer vart du ska vända dig med din tandvård. Här kan du ta del av vad tidigare kunder i Sundbyberg skriver om de tandläkare som finns i området. Välkommen!

Förutom att du kan ta del av vad tidigare kunder skriver kan du själv skriva rekommendationer om de tandläkare du varit i kontakt med under den senaste tiden. Här på Reco.se strävar vi efter att uppnå en gemenskap där vi tillsammans hjälper varandra att hitta till de bäst rekommenderade och mest aktuella tandläkarna i Sundbyberg just nu. Vi hoppas att du hittar en tandläkare du gillar och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra personer som letar efter en duktig tandläkare i Sumpan. Lycka till, önskar Reco.se!

Läs mer »
  • Välkommen till Sundbyberg Dental - Hos oss får du alltid hållbar tandvård till förmånliga priser!
    Andreas Y
    Andreas Y: Väldigt bra service och Ali är en grym tandläkare i världsklass. Rekommenderar starkt denna Tandklinik.
  • Driver du klinik i Sundbyberg?

• Michaela P
    Michaela P: Jag har fått ett bra intryck och erfarenhet av Rissne Tandläkarna. Dom har bra service och trevlig och hjälpsam personal.
  • Oscar M
    Oscar M: Är jättenöjd med min tandläkare. Jag hade enormt stora problem med mina tänder Erdal slipade ner mina tänder och satte en brygga vilket resultat idag kan jag äntligen le med ett leende. Erdal tack för att jag har fått ett självförtroende tillbaka. mvh Oscar
  • Mohammad Amin Y
    Mohammad Amin Y: Oerhört trevlig och omtänksam Tandläkare! Extremt skicklig och kunnig också. Rekommenderas starkt.
  • 1 omdöme
    Jan J
    Jan J: Fint bemötande och mycket skicklig Tandläkare. Anders Engström. Min Fru blev rekommenderad dyr implantatbehandling som enda möjliga lösningen på en specialistklinik. Anders gjorde en mycket fin Zirkoniumbro ( keramik) som fungerat väl i över ett år. Vid återbesök på specialistkliniken var de mycket imponerade av arbetet Anders utfört. Tveka inte, kontakta Esplanadkliniken i Sundbyberg. JJ
  • Necati Ali K
    Necati Ali K: Sämsta läkarna, värsta bemötandet och otroligt otrevliga. Den här kliniken har grova problem både med arbetet de utför och hur de behandlar patienter. Jag har gjort en anmälan till landstinget och kontaktat patientnämnden.
  • Driver du klinik i Sundbyberg?

• Catharina E
    Catharina E: Så personlig som folktandvården faktiskt kan bli, dvs inte särskillt. Jag kom in för en rotfyllning där skalet på tanden slets bort och jag fick en provisorisk lagning, för att sedan tre veckor senare då den minst sagt smulats sönder i munnen, fick en ny tid, bara för att veta att det var kört. Så numera har jag en classy glugg i nedre tandraden där en kindtand borde sitta. Kras, knak och brak. Dit går jag inte igen.

Tandläkare i Sundbyberg