Jag har fått ett bra intryck och erfarenhet av Rissne Tandläkarna. Dom har bra service och trevlig och hjälpsam personal.
Rissne Tandläkarna
Kliniken ligger i Rissne centrum med god kommunal kommunikation till hands. Vi finns på blåa linjen och ligger endast 10 min resfärd från centrala Stockholm med tunnelbanetåget mot Hjulsta. Kliniken är belägen endast 20 meter från tunnelbanestationen Rissne och har även busskommunikation med gröna linjen och även kommunikation...
6 omdömen om Rissne Tandläkarna
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep
Jag tycker att företaget är bra och trevligt. Personalen är trevliga, profitionella och gör ett mycket bra jobb. Är väldigt nöjd över att gå dit.
Jag har mycket stort förtroende för Rissne Tandläkarna och upplever dem som mycket professionella. Jag är mycket nöjd ned såväl tandvården som det mycket trevliga bemötandet.
Jag har bara positivt att säga. .väldigt professionella tandläkare
Mycket bra. Bra ,proffsigt. Väldigt bra. Bra har dålig erfarenhet av tidigare besök hos andra tandläkare. Possetift
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd
Världens bästa klinik! Härlig och snabb service. Kunnig personal.