Då Kents Bilplåt rör sig står Fantomen stilla! (gammalt storstadsdjungelordspråk) I samband med skadebesiktningen får jag ett åtgärds- och kostnadsförslag. Betydligt billigare än vad jag oroat mig för. Bland annat behöver hela fronten bytas ut och vi kommer överens om datum för reparationen. Jag lämnar in bilen 07:20 på avtalat datum. Strax efter lunch meddelas jag per telefon att bilen är klar för avhämtning. Snyggt jobb, hela bilen glänste. Proffsigt, kunnigt och trevligt bemötande. Blixtsnabbt dessutom. Jag är imponerad. Hurra för Kents Bilplåt, Søren Ravnskov
3 omdömen om Kents Bilplåt i Solna AB
Reco tipsar!
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Kents Bilplåt i Solna AB
Servicenivån är närmre 0. Dåligt mottagande och nonchalanta. Jag hoppas Folksam skippar detta skit företag.
Kents Bilplåt i Solna AB
Nej! Ingen rekomendation! Dåligt utfört jobb med synliga slipmärken, rinnmärken på bakluckan, damm och noppor i lacken. Bilen var hos dem i 1 år utan att de hade lyckats lacka bilen. Blev fixat efter en M-besiktning och en skadereglerare från försäkringsbolaget.
Reco tipsar!
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!