Min Bil Bromma

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeElevenYears
2 069
4.4

I över 40 år har vi på Min bil Bromma servat och reparerat bilar i vår verkstad bakom Ulfsunda slott. Vi har stor kännedom om de produkter vi jobbar med och vi arbetar ständigt för att hålla hög kvalitet i vårt arbete. Vi är specialister och auktoriserad verkstad för Subaru, Honda, Hyundai och SSangYong, men våra duktiga mekaniker...

2069 omdömen om Min Bil Bromma

Sedan starten hos Reco 2015

Visar 2069 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Lili Y
Skrev om Min Bil Bromma

Jag betalade för felsökning för mycket bränsle förbrukningen, men ni kunde inte hitta felet.

Double Action Ab

Bra ställe. Känns seriöst. Snabba o transparanta

Robin D
Skrev om Min Bil Bromma

Det gäller att man har lite tur i servicepersonal-lotteriet. Jag bokade en tid för hjulinställning online, blev uppringd någon dag senare där en medarbetare frågade vad problemet var och varför jag bokade tiden. Proffsigt, folk är ju idioter i gemen och bokar saker de kanske inte behöver egentligen. Vi kom ganska snabbt till konsensus i frågan, jag behövde en hjulinställning. Gott så, tyckte jag, men medarbetaren kände sig nödgad att påtala att verkstaden endast står för hjulinställningen, och det är det enda de kommer att...

Klas R
Skrev om Min Bil Bromma

Allt är toppen där, vänlig, intresserad o kunnig personal. Och mitt tilltalsnamn är Klas

Habanera Produktion Ab

Oerhört trevlig och kunnig personal. De hjälpte mig snabbt och skickligt. I fortsättningen ska jag göra min service hos Min Bil.

Agnrik Aktiebolag
Skrev om Min Bil Bromma

Utmärkt arbete och service. Snabbt och noggrant arbete.

Ninni W
Skrev om Min Bil Bromma

Alltid trevligt bemötande. Och vad jag förstår är de proffs. Jag har aldrig haft något att anmärka på.

Per S
Skrev om Min Bil Bromma

Mycket trevligt bemötande och serviceminded personal. Jag ställde en fråga kring tillbehör och fick en offert mailledes bara inom någon timme.

Karl-arne S
Skrev om Min Bil Bromma

Väldigt positivt bemötande. Personalen är serviceminded och kunde besvara mina frågor.

Sten D
Skrev om Min Bil Bromma

Trevligt bemötande och mkt bra information ang mina frågor om service och hjulförvaring

Hasse W
Skrev om Min Bil Bromma

Efter service kändes bilen mycket bättre än innan.

Nils E
Skrev om Min Bil Bromma

Hade bokad när jag kom fanns jag inte med. Annars blev allt bra till slut

Kenneth S

Trevligt bemötande och god kunskap inom bilmodellen. Mvh Kenneth

Bengt B
Skrev om Min Bil Bromma

Usel service. Hade inte jag legat på hade nog bilen stått kvar. Fick ringa och påminna flertalet gånger. Återkommer inte dit.

Almström & Ogebratt Bygger Ab

Försäkringsskada på personbil. Lite förseningar på grund av väntan på delar, men det är svårt för en verkstad att påverka.

Johan K
Skrev om Min Bil Bromma

Bra service, bra bemötande, proffsiga.

Svar från Min Bil Bromma

Hej Johan! Tack för dom fina orden!

Lovisa G
Skrev om Min Bil Bromma

Bra service ock trevlig personal.

Hej Lovisa! Vad roligt att höra! :D

Göran H
Skrev om Min Bil Bromma

Bra bemötande och klara besked. Besviken på deras offert på andra servicen på min Ioniq 5, ca. 13000 sek. På RA Motors i Uppsala var offerten på 9000 sek!

Svar från Min Bil Bromma

Hej Göran! Vad roligt att du var nöjd med besöket! Det ska inte skilja så mycket mellan offerterna, jag kollar på ärendet och hör av mig! mvh Elias

Carl K
Skrev om Min Bil Bromma

Trevligt bemötande, kunnig personal som ger precisa besked och väl utfört arbete!

Nilsson-Graf C
Skrev om Min Bil Bromma

Vi fick snabbt en tid och blev vänligt bemötta! Dom agerade proffsigt hela tiden och löste vårt problem med bilen. Vi har nu rest 425 mil hem till Portugal och bilen gick så bra!

Bengt R
Skrev om Min Bil Bromma

Var till min bil i Bromma för att teckna serviceavtal på min nyinköpta Civic. Blev mycket bra bemött av två trevliga herrar

Gerges I

Snabba,duktiga,trevliga Känns tryggt att serva bilen hos dem Mvh Gerges

Fredrik V
Skrev om Min Bil Bromma

Trevligt bemötande, bra kommunikation och snabb hantering.

Rima B
Skrev om Min Bil Bromma

Alltid proffsigt och supertrevlig bemötande! Bra info och återkoppling löpande under tiden bilen lagades! Väntar dock fortfarande på offert enligt löfte!

Effektstudion Efx Ab
Skrev om Min Bil Bromma

Super-trevliga och super-proffsiga. Och nästan halva priset av vad Bilia ville ha för samma reparation! Kan varmt rekommendera dem.

Rt Fasadautomatik Ab
Skrev om Min Bil Bromma

Bra svarstid, inga problem vid bokning, löste servicen bra, bra med lånebil. inga direkta negativa saker att ta, möjligen lite trångbodda, svårt att hitta plats när man kommer.

Christoffer Emanuel W

Katastrof. Började med att vår nya leasingbil tvärdog efter att bränslepumpen brast, istället för vägledningen fick vi ett hånfullt mottagande från säljaren med noll sympati. När väl bilen skulle in på en kontroll inför tillbakalämning fick vi grönt ljus på att allt såg bra ut. I juni när vi lämnade tillbaka bilen fick vi veta att bromsskivorna bak var slitna och att vi som kund skulle stå för kostnaden på över 4000 kr.

Svar från Min Bil Bromma

Hej Christoffer! Nu har du kanske råkat recensera fel företag? Hör gärna av dig ifall det fortfarande det är oss det gäller. mvh Elias Min Bil Bromma

Pär Edvard Sven J
Skrev om Min Bil Bromma

Har däckhotell hos Min Bil. Trevligt bemötande och snabbt byte.

Hej Pär! Kul att du var nöjd! :D

Fredrik P

Bra kundservice Hjälpsamma och ärliga

Svar från Min Bil Bromma

Tack Fredrik för dom vänliga orden!

Anna Terése V
Skrev om Min Bil Bromma

Tycker det var okej service men det blev lite struligt då jag fick ta in bilen på service två gånger under loppet av några veckor då jag själv inte visste vilken service som behövdes då jag endast ägt bilen i några månader. Service remindern stämde inte o därav fick lämna in bilen två gånger. Hade uppskattat om service tekniker även kollade i service boken som fanns i handskfacket för att dubbelkolla vad som faktiskt behövdes göras

Tatiana D
Skrev om Min Bil Bromma

Bra bemötande och trevligt folk som arbetar där. Kunniga och ärl

Alex P
Skrev om Min Bil Bromma

Snyggt utfört. Håller tider. Bra kundsupport och bemötande. Smidig service. Nöjd och återkommande kund.

Conny R
Skrev om Min Bil Bromma

Mycket bra! Gott mottagande och hjöp.

Lena W
Skrev om Min Bil Bromma

Brukar vara toppen, men sist när jag var där och ville få hjälp att efterdra hjulen,som jag säsongsförvarar där och som jag fått hjälp med tidigare-då var det nobben. Det tar ju inte många minuter att utföra detta och borde jju ingå i hjulbytesjobbet.. Jag hade ca 8 timmars bilkörning framför mig dagen därpå och jag skulle behöva beställa tid sade killen. Jag var ju på plats…. Och såg inte en enda kund till. Dålig service den dagen, vilket förvånade mig efter att ha varit kund i flera år☹️✋👎🏿

Yngve G
Skrev om Min Bil Bromma

Bra service och trevlig personal

Jenny L
Skrev om Min Bil Bromma

Snabb och bra service! Kunde vänta på plats vilket uppskattades mycket med tanke på läget.

Violeta R
Skrev om Min Bil Bromma

Helt normalt. Jag beställde däckbyte och jag fick det som var planerat.

Anna Katrin G
Skrev om Min Bil Bromma

Däckbytet gick bra. Däckhotellet hade höjt priset med några hundralappar sedan i höstas och de kan inte längre erbjuda tvätt av hjulen. ”Högtryckstvätten var trasig sedan länge”. Inte helt nöjd alltså. Byter förmodligen vid nästa byte.

Ingrid H
Skrev om Min Bil Bromma

Min bil Bromma är alldeles för dyr! Kostnadsförslag 26000kr. Samma reparation i en annan stad 8700kr. Så tack för mig!

Christine Elisabeth E

Snabbt, effektivt och trevligt bemötande.

LARS H
Skrev om Min Bil Bromma

Jag fick ett trevligt bemötande och servicen utfördes på tid. Det märktes skillnad efteråt, även om det bara handlade om en standardservice av en bil som det inte var några fel på.

Ulf Tommy K
Skrev om Min Bil Bromma

Ett utmärkt exempel på bra bemötande snabb service trots fullbelagd verkstad

SINA Z
Skrev om Min Bil Bromma

Fantastiskt kille där i kundmottagningen

Charlotte Linnéa B
Skrev om Min Bil Bromma

Bra och smidigt att de skötte all kontakt med försäkringsbolaget!

Pontus W
Skrev om Min Bil Bromma

På tid prisvärt och trevligt bemötande

Kerstin M
Skrev om Min Bil Bromma

Proffsigt o trevligt bemötande.

Björn Roland W
Skrev om Min Bil Bromma

Har endast anlitat Min Bil Bromma en gång och har därför ingen åsikt!

Ermin H
Skrev om Min Bil Bromma

Bra priser, bra bemötande, stort + till unga killen i verkstan, väldigt trevlig och hjälpsam var han 😁

Lars F
Skrev om Min Bil Bromma

Alldeles för dyrt. Och inte speciellt bra. De kan inte sina egna bilmärken i detalj.

Karl E
Skrev om Min Bil Bromma

Bra mottagande och snabb service