Den service jag fick från Klara Hem var helt perfekt. Från den första kontakten till själva utförandet av jobbet. Anmärkningsvärt bra personlig kommunikation. Det var hela tiden lätt att få prata med en ansvarig person. Något jag uppskattade alldeles särskilt. De två personer som genomförde röjningen var erfarna och väldigt hjälpsamma. Städningen genomfördes helt utan anmärkning. Sammantaget är jag nöjd och väldigt tacksam för det stöd den professionella processen gav mig under en annars jobbig tid. Skulle utan tvekan rekommendera KlarahemAB.
Klarahem AB
12 omdömen om Klarahem AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej! Från det vi träffade Michael på Klara Hem (första kontakt i hemmet gällande dödsboet), har allt varit jättebra! Vi träffade sedan Fredrik gällande själva flytten och där fungerade allt också jättebra, trots att vi missade varann på WhatsApp, så tyckte vi 3 dödsbodelägare att det var jättebra gjort och när sedan deras städare kom och tog hand om sluts städning, så blev allt fantastiskt. Både tvätt maskin och diskmaskin är körda och kyl o frys samt spis är otroligt fint rengjorda. Vi är supernöjda!
I min roll som fastighetsmäklare har jag jobbat med många företag för tömning och städning av dödsbon men ingen har levererat på det viset som KlaraHem har gjort. Jag är djupt imponerad och kan varmt rekommendera till andra. Tack för bra service!
Ett nästan ovanligt tillmötesgående och vänligt bemötande,ingenting var omöjligt.Arbetet utfördes snabbt och kompetent.Slutstädning som ingick i avtalet var SUPER!!!
Enligt förväntan - korrekt och snabbt
Mycket trevligt bemötande. Både tömning av bohag och flyttstädningen gick enkelt att boka, genomfördes bra, snabbt och smidigt. Klart prisvärt
Tömningen av lägenheten fungerade bra men flyttstädningen sköttes inte alls som utlovat. Det var inte alls städat runt elementen, det var stora tussar av damm på baksidan. På badrumsgolvet hittade vi hårnålar. Ugnen var inte alls ren. Vi kommer aldrig mer anlita Klarahem!
Proffsiga, tillmötesgående & har förståelse. Rekommenderar starkt!
Mycket proffsiga och trevliga! Snabba och gott bemötande! Rekommenderar varmt!
Väldigt låg värdering av bohag, liknar bondfångeri. Inte seriöst. Helena A
Undervärderar, far med osanningar och är dyra. Jag valde Circla istället. Mycket bättre på alla sätt!
Tömde och städade ett dödsbo där jag flyttade in. För att nämna några saker som de inte gjorde till en tillfredsställande nivå så: *Av de två förråden som finns så tömde de bara det ena, men städade inte ut det. Det andra rörde de inte. *Torkade inte av alla hyllplan *Torkade inte av utsidan av toaletten *Tog inte ut någonting som satt löst och städade bakom det (förutom spis) dvs, ej under tvättmaskin, ej bakom kyl, ej bakom löstagbara lådor i kyl, ej bakom knappar på spisen (ej inbygd kyl eller tvättmaskin). *Rengjorde...