Toppen! Väldigt trevlig kontaktperson, Andreas. Jag använde Klarahem för att tömma och städa mina föräldrars hus. De gjorde allt de sa att de skulle göra på utsatt tid. Städningen var dessutom oerhört bra utförd. Jag är supernöjd och kommer använda dem igen när tillfälle ges.

Klarahem AB
22 omdömen om Klarahem AB
Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.
Det glömdes några saker tex en byrå men annars snabbt och bra. Jag är tacksam om ni inte skickar fler undersökningar i min döda pappas namn under namnet namnet dödsbo dessutom så ni bör se att ni ställer frågor till en avliden person..Tack
Trevligt bemötande av alla, både vid telefonkontakter och vid själva utförandet. Upplevelsen var rakt igenom positiv. Vi uppskattade god tillgänglighet och tydlighet vid beskrivning av vad som kunde erbjudas Ulla-Britta /genom dotter Ann-Sofie
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Snabb och bra service Trevligt bemötande
Ordning o reda, allt utfördes på ett föredömligt sätt
Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta genast åtgärdats och inte upprepats. Det är flexibelt med avbokningar och man får väldigt snabbt svar på mejl.
Ett fantastiskt bemötande från första samtal till sista. Vi är så nöjda med den hjälp vi fick från Klarahem av tömning av dödsbo. Professionella, trevliga och hjälpsamma, kan varmt rekommendera!
Klarahem tog sig an flytt, tömning och städning av vår verksamhet. Snabb respons och snabbt utförande. Trots stort arbete har det utförts med noggrannhet och allt har hamnat på rätt ställe. Jag tycker tjänsten dessutom varit prisvärd. Tack Tack Andreas, Fredrik och övriga som skött arbetet / Inger
Väl bemött av företaget. Förväntningarna uppnås. Mycket gott samarbete med städerskan.
Enkelt, snabbt och effektivt & pålitligt
Gick smidigt och lätt att få allt flyttat, och städat. Med toppresultat
Jag är väldigt nöjd med Rent 08. Mycket snabbt och bra bemötande från företaget och framförallt fantastiskt kvalitet på städningen. Rekommenderar varmt.
Snabb och proffsig service med ett vänligt bemötande.
Den service jag fick från Klara Hem var helt perfekt. Från den första kontakten till själva utförandet av jobbet. Anmärkningsvärt bra personlig kommunikation. Det var hela tiden lätt att få prata med en ansvarig person. Något jag uppskattade alldeles särskilt. De två personer som genomförde röjningen var erfarna och väldigt hjälpsamma. Städningen genomfördes helt utan anmärkning. Sammantaget är jag nöjd och väldigt tacksam för det stöd den professionella processen gav mig under en annars jobbig tid. Skulle utan tvekan rekommendera KlarahemAB.
Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
Hej! Från det vi träffade Michael på Klara Hem (första kontakt i hemmet gällande dödsboet), har allt varit jättebra! Vi träffade sedan Fredrik gällande själva flytten och där fungerade allt också jättebra, trots att vi missade varann på WhatsApp, så tyckte vi 3 dödsbodelägare att det var jättebra gjort och när sedan deras städare kom och tog hand om sluts städning, så blev allt fantastiskt. Både tvätt maskin och diskmaskin är körda och kyl o frys samt spis är otroligt fint rengjorda. Vi är supernöjda!
I min roll som fastighetsmäklare har jag jobbat med många företag för tömning och städning av dödsbon men ingen har levererat på det viset som KlaraHem har gjort. Jag är djupt imponerad och kan varmt rekommendera till andra. Tack för bra service!
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.
Ett nästan ovanligt tillmötesgående och vänligt bemötande,ingenting var omöjligt.Arbetet utfördes snabbt och kompetent.Slutstädning som ingick i avtalet var SUPER!!!
Enligt förväntan - korrekt och snabbt
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!
Mycket trevligt bemötande. Både tömning av bohag och flyttstädningen gick enkelt att boka, genomfördes bra, snabbt och smidigt. Klart prisvärt
Tömningen av lägenheten fungerade bra men flyttstädningen sköttes inte alls som utlovat. Det var inte alls städat runt elementen, det var stora tussar av damm på baksidan. På badrumsgolvet hittade vi hårnålar. Ugnen var inte alls ren. Vi kommer aldrig mer anlita Klarahem!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
Proffsiga, tillmötesgående & har förståelse. Rekommenderar starkt!
Mycket proffsiga och trevliga! Snabba och gott bemötande! Rekommenderar varmt!
Har köpt en flyttstädning på en trea, vi är absolut nöjda med resultaten.
Väldigt låg värdering av bohag, liknar bondfångeri. Inte seriöst. Helena A
Undervärderar, far med osanningar och är dyra. Jag valde Circla istället. Mycket bättre på alla sätt!
I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.
Tömde och städade ett dödsbo där jag flyttade in. För att nämna några saker som de inte gjorde till en tillfredsställande nivå så: *Av de två förråden som finns så tömde de bara det ena, men städade inte ut det. Det andra rörde de inte. *Torkade inte av alla hyllplan *Torkade inte av utsidan av toaletten *Tog inte ut någonting som satt löst och städade bakom det (förutom spis) dvs, ej under tvättmaskin, ej bakom kyl, ej bakom löstagbara lådor i kyl, ej bakom knappar på spisen (ej inbygd kyl eller tvättmaskin). *Rengjorde...