Gunnar verkade mycket kunnig och var väldigt engagerad i mitt problem i höften.
9 omdömen om Gunnar Bokneberg
Tack snälla för din fina rekomendation. Det värmer oss mycket!
Gunnar är jätteproffsig, kunnig och fokuserad. Jag har gått till många naprapater för sportbehandling, och kan med gott samvete säga att Gunnar är jätteduktig. Han vet vad han gör och vad han pratar om. Jag känner att jag har fått en riktigt behandling av honom, och inte bara en massage. Återkommer och rekommenderar honom till andra.
Tack snälla Larissa för din fina återkoppling! Det värmer mycket!
Jag hade strosat problem med min bäcken för 3 år Innan jag träffade Gunnar, och gick runt många olika naprapater men de hjälpande inte mig Men med Gunnar vi fixade allting, precis vi !! Därför du måste lyssna på honom och gör allting han so, för att ni måste jobba som team Och om ni gör det bra det finns ingen problem som Gunnar kan inte fixa Stora tackar för Gunnar!!!
Tack för denna fina rekommendation och återkoppling! Detta värmer oss mycket!!! Varma hälsningar Karin, genom Gunnar
Blev bemött på ett bra sätt Gunnar ger ett kompetent intryck. Han arbetar på ett lite annorlunda sätt än mina tidigare erfarenheter Han har starka nypor som ibland kan göra lite ont Kommer fortsätta att besöka honom
Tack snälla Britt för din fina återkoppling! Det värmer mycket!
Otroligt skicklig och engagerad! Hjälpte min tonåring med akuta ryggproblem. Han blev väldigt fint bemött och mycket bättre i ryggen.
Tack snälla Viveca, för denna fina recension glädjer mig mycket! Gunnar
Det märktes på en gång att naprapat Gunnar förstod varför jag hade ont. Han behandlade med stor säkerhet och efter ett par dagar försvann mina besvär helt. Nästa steg blir att göra ett träningsprogram för att underhålla musklerna på rätt sätt.. Rekommenderaras!
Tack snälla för denna fina recension, detta glädjer mig mycket! Gunnar
Blev väl omhändertagen, fick hjälp med ond ländrygg och stel höft. Proffsigt bemötande och mycket kunskap, kände mig trygg och Gunnar förmedlade hela tiden vad han gjorde och även vad jag själv kunde jobba med hemma och på gymmet. Rekommenderar honom 100%
Tack snälla Annika för denna fina rekommendation till bästa Gunnar! Detta värmer oss mycket!
Gunnar är väldigt trevlig, erfaren och pedagogisk med de vi gick igenom. Jag hade inga förväntningar riktigt när jag gick dit första gången då jag aldrig varit hos en naprapat förr, var jättenöjd efter mitt första besök och bokade in en ny tid direkt. Ska nu dit snart igen på mitt tredje besök! Vi gick igenom en gammal axelskada och jobbar för närvarande på att öka rörligheten i axeln igen.
Tack snälla! Dom orden värmde!
Gått till Gunnar under flera år. Väldigt kunnig och förklarar orsak/samband på ett bra sätt!
Tack snälla Johanna! Så fint att läsa!