Kvdbil AB

1.0

4 omdömen om Kvdbil AB

Melinda F
Skrev om Kvdbil AB

Katastrofalt, valde att köpa bil via kvd för att de påstår sig göra noggranna tester på bilarna. Bullshit. En del av Avgassystemet var sönderrostat vilket inte framgick när vi köpte bilen, kan man helt omöjligt ha missat om de hade utfört testerna de ska göra inför försäljning. Mönsterdjupet stämde inte på däcken, varav 1 däck var helt paj med en bula på sig så hela bilen vibrerar/ guppar när man kör. Stark rekommendation är att aldrig köpa en bil härifrån. Katastrof!

Sponsor
Car 4 Sale
4.5/5 i betyg av 310 omdömen 4.5 av 310 omdömen
Badge2022

Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bil

George Digol J

Sämst på allt Spara dig själv tid, energi och pengar och välj någon annan än dessa klåpare. Otroligt okunniga med dåligt bemötande och sämst service.

ALMIR T
Skrev om Kvdbil AB

Tar inget som helst ansvar för fel på bilen som köparen upptäcker efter köpet. Har du lämnat ifrån dig pengarna väntar en lång strid mot KVD. Mitt tips: kolla bilen otroligt noga innan du betalar. Lägg gärna extra tid, det kan vara värt. Hellre en bränd dag och resepengar än en fight mot ett oseriöst företag som använder sin storlek för att köra över dig som konsument fullständigt.

Daniel Dragan K

Opålitlig firma som skryter med att de gör en noggrann kontroll av objekt! Köpte en husvagn som jag fick 6 månader dolda fel garanti på nu visar det sig att batteriet som sitter i vagnen är fel och stendött! Nu vill inte KVD ta sitt ansvar för att de missat kontrollera batteriet och vägrar ersätta mig