Larssons Vvs i Varberg AB

5.0

17 omdömen om Larssons Vvs i Varberg AB

Marcus G
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Vi anlitade Larssons VVS för att totalrenovera vårt badrum, och vi är jättenöjda. Allt blev proffsigt utfört och processen gick riktigt smidigt. Han var punktlig, hjälpsam och gav bra tips längs vägen. Badrummet blev precis som vi ville ha det, och vi är så glada över resultatet. Kan varmt rekommendera honom!

Reco tipsar!
Bäkmarks VVS & Värmepumpar - Mitsubishi Electric
4.6/5 i betyg av 570 omdömen 4.6 av 570 omdömen
BadgeFiveYears

Fick en Mitsubishi-värmepump installerad för några månader sen. Från beställning till installation tog det bara 2v., trevlig tekniker som va

Carl Tobias K
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Otroligt snabb om man behöver hjälp med något. Behövde ny varmvattenberedare i huset och Johnny va snabb med att ta på sig arbetet och löste det snabbt och snyggt. Mycket bra service och rekommenderar starkt!

Stefan W
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Han fixade till en avstängningsventil för vattnet till vår tvättmaskin, kanontrevlig och kompetent, kom som utlovat. Kan varmt rekommendera honom // Stefan

Björn A
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Det är lätt att rekommendera Johnny Larsson som anlitats för att flytta en värmepump och åtgärda en fuktskada i väggen. Han åtgärdade dessutom ett allvarligr fel hos värmepumpen. Johnny är en ytterst kompetent yrkesman som är både djup och bred i kunskap, mycket effektiv, kreativ, pålitlig och serviceminded.

Helju B
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Mycket proffsig och kunnig. Dessutom väldigt social och trevlig. Kan varmt rekommendera Johnny och skulle med glädje anlita honom igen.

Sheela Margaretha A
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Larssons Vvs kan jag verkligen varmt rekommendera att anlita. Proffsig , kunnig, hjälpsam och alltid ett trevligt bemötande när vi renoverade tvättstuga och kök.

Ann-marie B
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Anlitade Jonny när vi hade en armatur som sprutade vatten i en duschkabin.Han kom direkt trots att det var söndagskväll.Proffsig och snabb service och jättetrevligt bemötande

Joakim A
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Vi anlitade Johnny i samband med en badrumsrenovering och är super nöjda med honom på alla sätt. Han är punktlig, noggrann, jobbar på bra och ser helheten för att hitta bästa lösningen i allt han utför. Vi kan varmt rekommendera Larssons Vvs och Johnny och kommer anlita honom igen om vi behöver hjälp i framtiden.

Martina C
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

En riktig klippa, kan varmt rekommendera!

Kenneth roger J
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Snabb service och duktig. Arbetade snabbt och säkert + väldigt trevlig.

David J
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Trevlig och duktig. Fixar mina problem, rekommenderar lösningar när han såg andra brister för att inte stöta på problem i framtiden. Snabbt jobbat och behövde inte vänta länge förrän han kom och fixade mina rör.

Zeljko Z
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Johnny är superduktig och trevlig kille, kommer alltid i tid, och är väldigt proffsigt i sitt arbete. Vi är väldigt nöjda med honom och hans företag . Verkligen rekommenderar honom 👏

Frida L
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Kan varmt rekommendera Jonny. Så grymt proffsig, och otroligt duktig! Lätt att få tag på, och snabb servis.

Stig åke fredrik S
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Mycket kunnig och bra till bra pris

Ann-britt P
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Hittar alltid lösningar på problemet och ger sig inte förrän det är löst .Känns tryggt !!!

Emma N
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Johnny är superduktig, kan varmt rekommendera

Simon S
Skrev om Larssons Vvs i Varberg AB

Supertrevlig kille, svarar i telefon och kommer på utsatt tid. Gjorde olika jobb hos oss och alla blev vi supernöjda med! Kan verkligen rekommendera!