Mäklarhuset Örebro

www.maklarhuset.se
  • BadgeTwelveYears
2 433
4.8

Med fokus på trygghet och ekonomi lotsar vi på Mäklarhuset dig genom hela bostadsaffären. Vårt kontaktnät här i Örebro är brett och starkt, och till för dig! Vi har även många års erfarenhet av bostadsmarknaden här i området och vi kan Örebro. För oss är varje uppdrag unikt och oavsett om du ska köpa eller sälja får du en...

2433 omdömen om Mäklarhuset Örebro

Sedan starten hos Reco 2014

Agnes H
Almby

Sofia är en fantastisk mäklare. Varm, tillmötesgående och otroligt professionell i det hon gör. Hon lyssnar in och är alltid rak och ärlig! Skulle varmt rekommendera Sofia vid en försäljning!

Mikael K
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Lekeberg

Magnus är en duktig och pålitlig mäklare

Rut Ingrid Anita H
Rynninge

Kunnig, smidig och har en genuin känsla för gamla hus och gamla områden

Charlotte P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Lanna

Professionell och trevlig mäklare. Försökte verkligen göra både köpare och säljare nöjda.

Svar från Ida Källmyr

Tack Charlotte, övertygad om att ni kommer trivas i nya huset :)

Sari D
Sörby

Professionell och erfaren mäklare! Vi är otroligt nöjda med försäljningen av vårt objekt. När vi trodde det inte skulle gå så guidade Johan oss.

Jesper D
Sörby

Superproffsig, förtroendeingivande, och lösningsorienterad.

Esmeralda N
Södra Ladugårdsängen

Vi fick alltid ett fantastiskt bemötande, glad, tydlig och informativ. Från första början blev vi informerade ärligt att försäljning kan ta tid vilket placerade våra förväntningar på en rimlig nivå. Vi kunde inte ha varit mer nöjda. Vi kände oss i säkra händer och fick alltid tydliga instruktioner. Tack Fred för ett fint jobb!

Van Hoa N
Södra Ladugårdsängen

Väldigt trevlig, professionell och genuin. Överträffade alla våra förväntningar.

Åsa H
Raboda/Väringen

Johan Carlsson levde upp till alla förväntningar vi hade på en mäklare. Han förde oss genom hela affären, från första kontakten till signeringen av kontraktet, med ett positivt, tryggt och professionellt bemötande.

Simon N
Adolfsberg

Vi både köpte och sålde hus med hjälp av Peter Sjölinder från Mäklarhuset. Han har varit otroligt hjälpsam, proffessionell och trygg genom hela vår köp- och säljprocess som blev snabb och enkel, trots en svårare marknad. Vi har känt oss fint bemötta och kan varmt rekommendera Peter som mäklare!

Lars H
Köpte sitt hus med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Adolfsberg

Han har ett seriöst sätt och man får förtroende. Jag fick även snabba svar på frågor vilket jag uppskattar.

Andreas K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Södra Ladugårdsängen

Tillmötesgående och kunnig. Lätt att få kontakt med och vi har haft en väldigt bra dialog genom hela affären.

Helena S
Södra Ladugårdsängen

Jättenöjd! Proffessionell och jättetrevlig. Snabb återkoplling .

Johan L
Sålde sitt hus med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Adolfsberg

Mycket kunnig, tillgänglig och serviceinriktad. Fred hjälpte oss med försäljning på ett utomordentligt tillfredsställande sätt.

Viktoria P
Centralt/Nora

Peter har varit en stjärna under hela säljprocessen. Snabba återkopplingar, skapar snabbt ett förtroende och hade hela tiden ett proffsigt bemötande. En mäklare att rekommendera till alla ✨

Roger R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Öster

Han är jätte proffsig på sitt jobb mycket nöjd med hans uppdrag 👌👌👌tack

Therese P
Centralt/Nora

Trevlig, avslappnad, intresserad och öppen.

Angelica K
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Tisarbaden

Har inte träffat Ida Källmyr personligen då min sambo skött köpet och jag godkänt via BankID. Dock har jag bara hört positivt om kontakten innan köp och själva sluthandlingen.

Svar från Ida Källmyr

Tack Angelica, hoppas vi ses framöver :)

Maria Zenita L
Hovsta

Har inte haft någon personlig kontakt med honom, då allt gick genom en annan person. Men jag har fått alla uppgifter om vad som händer skickat till mig från Fred och han har varit väldigt snabb och tydlig med sin information om vad som händer. Så upplevelsen är bara positiv. En toppen mäklare. 👍😊

Turid S
Nasta/Adolfsberg

Johan är absolut den bästa mäklaren man kan ha

Emil M
Sörby

Vi fick ett otroligt bra bemötande av Johan som lyssnade in till våra preferenser. Jag upplever att det var en upplevelse som slog våra förväntningar med råge. Johan är väldigt professionell. Kommer rekommendera Johan till våra vänner.

Rut Ingrid Anita H
Brunnsgärdet

Lugn, kunnig, verkar vara väldigt väl organiserad och framför allt ser charmen i gamla hus och områden. Proffs !

Maud Märta Anita B
Brunnsgärdet

Hej! Johan är proffsig, duktig och jätte trevlig! Mvh Rosa Malmqvist, Mauds dotter

Per O
Centralt/Sörby/Eklunda

Åter igen så har Malin hjälpt mig med bostadsaffärer, och det blev lika bra denna gång med ett engagemang och kunskap om marknaden som är svårt att hitta någon annan stans.

Gunilla Christina Holmgren K
Väster Park

Trevlig, lyhörd och professionell

Kerstin A
Rynninge

Proffsig och kunnig inom sitt område..Lyhörd och inkännande i vad jag som säljare hade för behov. Kändes tryggt genom hela säljprocessen

Britt-Marie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Ringstorp/Henningsholm

Vi blev rekommenderade Mäklarhuset. Magnus var den som svarade när jag ringde och efter det så har allt fungerat över förväntan. Magnus är professionell och trevlig , lyssnar på önskemål och är enkel att ha och göra med. Vi är glada att vi följde rekommendationen att vända oss till Mäklarhuset och vill ge Magnus högsta betyg!

Björn Harald Z
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Örebro

Trevligt bemötande, professionellt arbete.

Adalbert S
Väster

Tycker att hon är hjälpsam och gör det enkelt för kunden

Ronnie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt Kumla

Vi fick ett väldigt smidigt och trevligt bemötande. Tog snabbt reda på och kunde svara på våra frågor. Allt skrivande m.m ordnades också på ett snabbt och praktiskt sätt. Vi rekommenderar gärna Fred till andra.

Johan S
Centralt

Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare! Från första mötet till försäljningens avslut var Fred otroligt professionell, engagerad, kommunikativ och skicklig. Fred:s marknadskännedom, strategiska tänk och personliga engagemang gjorde hela processen smidig och framgångsrik. Fred var alltid tillgänglig, höll oss informerade och tog sig tid att besvara alla våra frågor med genuint intresse. Han lyckades inte bara få till en snabb affär utan också ett slutpris över våra förväntningar. Vi kände oss trygga genom...

Mousa C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Almby

Tydlighet under hela processen.

Malin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Almby - Disponentparken

Alltid blivit bra bemött vanligt och trevligt. Svarar alltid på frågor, lätt att ha att göra med, bra kommunikation. Håller sitt ord och är alltid ärlig oavsett om det gäller något bra eller inte bra. Jag är väldigt nöjd med allt Magnus har gjort och erbjudit!

Sofia P
Ormesta

Johan är ett proffs på bemötande och att fånga behov snabbt. En uppdaterad modern mäklare som anpassar sitt sätt att arbeta beroende på kunden. Mina förväntningar var en mäklare som arbetade snabbt, digitalt och var tillgänglig. Johan uppfyllde det. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med valet av mäklare.

Linnea G
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Stocksätter

Ida är supertrevlig och väldigt tillmötesgående. Hon kunde svara på de flesta av våra frågor och det hon inte visste direkt frågade hon säljaren. Allt gick väldigt snabbt och smidigt, från visning till köp.

Tack Linnea och grattis till ett superfint hus 😊

Sofia Ulrika F
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Stocksätter

Ida källmyr är en driftig kvinna som vägledde mej genom försäljningen på ett mycket förtroendeingivande och tydligt sätt. Jag kände mej mycket trygg och sedd genom hela processen.

Svar från Ida Källmyr

Tack Ullis, så kul att försäljningen gick så bra!

Max Z
Eklunda / Sörby

Bra, personlig, lyhörd och rak kommunikation

Mimmi F
Almby/Näsby

Bra, tydlig, förstående och professionell

Mikael E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Väster Park

Mycket trevlig person väll bemötande

Eva H
Sörby

Lätt att nå. Vänlig, saklig, svarar på de frågor som uppkommer på ett bra vis. Mycket förtroendeingivande och professionell.

Simon S
Nya Hjärsta

Trygg, kunnig inkännande och extremt professionell.

Karin T
Andersbo Seltorp

Snäll, trovärdig, proffsig och tålmodig

Stefan C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Almby

Bra bemötande. Snabba svar. Levde absolut upp till förväntningarna.

Charlotte B
Rynninge

Vi blev bemötta på ett proffsigt och trevligt sätt.

Slavica D
Mellringe

Lugn, lyhörd, förståndig, erfaren, kunnig. Rekommenderas varmt.

Alva C
Ladugårdsängen

Jag tycker att Malin var duktig och informativ. Det var mitt första bostadsköp och jag kände mig trygg under hela processen och kände att hon informerade mig vad som skulle göras samt nästa steg.

Micael M
Sålde sitt hus med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Nya Hjärsta

Vi fick "ärva" mäklare då vår första gick på ledighet och då kan det såklart kännas lite knepigt, men vi fick väldigt bra kontakt och service även av Fred och har hela tiden fått bra återkoppling och råd utifrån våra frågor.

Per Egon B
Sörbyängen

Den bästa - alla kategorier!!!!

Lilian Å
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Oxhagen

Mycket trevligt bemötande, Ida gjorde ett gott intryck med sin positiva inställning! Min förväntning var att möta en trevlig mäklare, som var intresserad av att sälja mitt hus! Husförsäljningen gick väldigt smidigt tack vare Idas engagemang

Svar från Ida Källmyr

Tack för förtroendet Lilian, det var ett nöje att arbeta med dig.

Niklas B
Bettorp

Efter en trög försäljning av min bostad bytte jag mäklare till Sofia. Hon kom in med ett nytt tänk och ett ny taktik kring upplägget. Hon var effektiv och väldigt lätt att samarbeta med. Fick bra med information längs hela processen och det kändes verkligen som att hon jobbade för mig. Om jag säljer igen kommer jag definitivt välja Sofia.