Högsta betyg till Mäklarhuset! Rekommenderas
Mäklarhuset Vaxholm
Som säljare kan du dra nytta av vår kunskap, Mäklarhuset Vaxholm ger dig väl underbyggda råd om prissättning, kan hjälpa dig att hitta bra alternativ - vill du kan Mäklarhuset Vaxholm förbereda en försäljning så att du snabbt kan slå till när du hittar ditt nästa drömboende när den dagen väl kommer. Engagemang, kunskap och känsla...
5 omdömen om Mäklarhuset Vaxholm
Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
Mycket bra service ! Glada och trevliga !
Vi var mycket nöjda med servicen vi fick av Mäklarhuset i Vaxholm. Skulle gärna anlita dom igen om vi skulle ha det behovet.
Anlitade Alexander Egebrant i november - 16 för att sälja min bostad i Höjdhagen. Ett villkorat avtal skrevs då jag var intresserad av att köpa en lite större lägenhet. På grund av att Egebrant gav mig direkt vilseledande information, avslutades dock inte det villkorade avtalet på ett korrekt sätt. För detta har Egebrant nu tilldelats en varning av FMI, Fastighetsmäklarinstitutet. Jag begärde också ett ekonomiskt skadestånd, vilket i februari - 18 avslogs av FRN, Fastighetsreklamationsnämnden. Bevisbördan låg hos mig och tyvärr fanns inte hela händelseförloppet skriftligt, utan ord stod mot ord och skadeståndsbeloppet uteblev. Men i sak var FRN eniga med FMI - att mäklaren betett sig oetiskt och åsidosatt god fastighetsmäklarsed. Jag hänvisar till FMI i detta ärende.
Utmärkt bemötande: Kunnigt och vänligt. Allt till full belåtenhet.
Kunnighet o vänlighet- precis som man vill ha det vid en husaffär!
Vi hade Mikael som mäklare under en period då marknaden var osäker bl.a. för räntebesked. Det var väldigt svårt att få igång budgivning. Mikael såg till att vi avvaktade och inte tog första bästa bud även om vi blev stressade. Han såg även till att ha hela sju visningar. Vid den sjunde var det två sällskap som var redo att lägga bud och det blev en lyckad budgivning.