Hemmplan. Alltid gott. När man blir lite sugen så finns dem alltid där. Håller överlag bra kvalité på burgarna!
McDonald's
McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas
6 omdömen om McDonald's
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Man får alltid det som förväntas.
viss personal va trooog ... och ledaren var annu trogare och betedde sig som ett barn.. dessutom fick jag vissa onskemal ej uppfyllda .. hmpf!
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
riktigt trevlig mcdonalds ! god snabbmat.
Mycket bra mcdonalds med trevliga människor och snabb service vilket jag tycker är en av de viktigaste sakerna på en snabbmatskjeda.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Oj vilken trevlig mcdonalds detta är klart den trevligaste i hela Sverige. Pesonalen är alltid jätte glad och trevlig. Maten är som på de flesta mcdonalds men lite godare.