Min Bil Tyresö

Min Bil Tyresö

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeThreeYears
4.2

Välkommen till Min Bil Tyresö! Min Bil Tyresö är en del av Min Bil koncernen. Min Bil Tyresö hette tidigare Lennarts Bil i Tyresö och har funnits som en välrenommerad bilverkstad sedan 1968. Vi har mångårig erfarenhet inom yrket. Vi är auktoriserade för märkena Kia, SAAB, Opel, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Fiat...

801 omdömen om Min Bil Tyresö

Sedan starten hos Reco 2019

Top Extrem Ab
Skrev om Min Bil Tyresö

Inte nöjd, tils man får jobb man lovar alt sen man ljuger att man hade inte lovat detta

Emil M
Skrev om Min Bil Tyresö

Byte av trasig parkeringssensor i samband med försäkringsärende. Jag lämnade in bilen på min bil täby som i sin tur skickade bilen till min bil tyresö av någon anledning. Märklig och otydlig och lite ortrevlig kommunikation från verkstaden under tiden bilen var inne. När jag fick tillbaka bilen och betalat hela självrisken visade det sig att trots sensorn var bytt och att verkstaden meddelat att den fungerar, så fungerade den fortfarande inte. Jag fick ingen spec på vad som egentligen utförts heller. När jag lämnade...

Inge E
Skrev om Min Bil Tyresö

Positivt bemötande tills jag påtalade problem efter deras insats. De lyssnade inte på problembeskrivningen. Hävdade att de gjort insatser som de inte gjort. Erbjöd till slut att göra om och dokumentera insatsen. Men när de fick bilen ändrade de sig och vägrade stå för sitt löfte. Under reklamationssamtalen hade de en försvarsattityd, lyssnade inte till beskrivningen av problemen och presenterade förslag på nya insatser som inte motsvarade symptomen.

Helena J
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt bara bra. Bra service generellt.

Lars P
Skrev om Min Bil Tyresö

Dom hade dålig attityd när jag hämtade bilen och frågade varför det blev dyrare. Jag hade fyllt i byt inga glödlampor ändå gjorde dom det och påstod att jag hade gått med på det i telefonen. Nu byter jag verkstad

Conaxess Trade Sweden Ab

Fick min bil så snabbt. Bra service.

Anna F
Skrev om Min Bil Tyresö

Hade helt missat serviceintervallet på vår nya leasingbil. Med bara några kilometer kvar att rulla ringde vi i ren desperation runt till auktoriserade verkstäder i jakt på en servicetid. Min Bil Tyresö var lyhörda för vår situation och klämde in oss redan samma dag. Fick dessutom ett oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderar dem starkt!

Ann G
Skrev om Min Bil Tyresö

Snabbt och smidigt blev mitt besiktningsärende löst.

Lisa S
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag fick vänta 11 månader på bildelar från Italien. Kanske informerade Dom inte riktigt tydligt varför, så att jag förstod att det var normalt att det tog så lång tid. När jag sedan fick bilen nyreparerad, blev den jättefin. Mycket bra jobb

Bengt H
Skrev om Min Bil Tyresö

Absolut det sämsta bemötande man kan tänka sig. Jag ringer och frågar hur det går och då finns inte bilen där. Efter cirka 14 dagar åker dit och blir så jävla dåligt bemött. Nu letade jag fram den själv och fick reda på att det inte finns några fel på bilen. Jag vädjar om att personen ska provköra bilen. När han kommer tillbaka har det upptäcks en hel del fel. När jag ska hämta bilen blinkar en varningslampa, vilket bemöttes med att jag skulle koppla ur fyrhjulsdrift vilket inte går. En annan ur personalen tar hand om bilen...

Kerstin E
Skrev om Min Bil Tyresö

De behöll bilen 1,5 månad. När vi fick tillbaka den hade de inte löst problemet... Självrisk på 2500 tusen + 5000 i självrisk... för ingenting

Björn N
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag fick snabbt tid för en viktig reparation av min bil.

Jenny L
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra, gör det de lovat. Något dyra i offerten.

Annette P
Skrev om Min Bil Tyresö

fick snabb service när jag behövde byta strålkastarlampor =)

Ellen Maria Louise K
Skrev om Min Bil Tyresö

Hej, Väldigt proffsiga och trevliga! Modernt att checka in nyckeln också! Visst blir det alltid dyrare än jag trodde, men jag vill ta hand om min bil och att den skall håla länge :)

Camilla H gillar detta
"smart Products	scandinavia	ab"

Trevlig, snabb och bra service!

Jonathan S
Skrev om Min Bil Tyresö

Lämnade min bil för första service. Väldigt trevlig personal med toppen bemötande. Riktigt hjälpsam med alla frågor och funderingar. Man kände sig väl omhändertagen.

Herlo O
Skrev om Min Bil Tyresö

Proffsig personal! Inga konstigheter. Bilen var inne på årliga servicen - allt gick som förväntat, enkelt och smidigt.

Susanna W

Trevlig personal, hjälpsamma killar

Olof Å
Skrev om Min Bil Tyresö

Serviceorienterade och proffsiga med kunden i centrum!

Svante O
Skrev om Min Bil Tyresö

Kändes rörigt allting. Oengagerat. Och så blev det fel. Tog en månad mot förväntat ca 2 v.

Jan Albert L
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra jobb på den inlämnade bilen. Allt fixat till belåtenhet.

Lars O
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra, flexibelt bemötande och enkel hantering.

Sven E
Skrev om Min Bil Tyresö

Har aldrig varit där. Förstår inte varför min bil Tyresö frågar mig ??

Börje L
Skrev om Min Bil Tyresö

Allt är bra, går som smort! Vi är helt nöjda

Emil S
Skrev om Min Bil Tyresö

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande.

Erland Joel N

Trevligt bemötande......................

Jeffrey H
Skrev om Min Bil Tyresö

Mycket bra och snabb service. Rekomenderas verkligen.

Jennifer E
Skrev om Min Bil Tyresö

Mycket bra, ärligt och pålitligt bemötande.

Sigrid Katarina L
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag har varit på Min Bil Täby. Dåligt med parkeringar. Nattfack för nyckel dåligt uppmärkt. Letade efter ett som liknade den i filmen med instruktioner.

Ulrika M
Skrev om Min Bil Tyresö

Har aldrig varit på Min Bil i Tyresö.

Adam P
Skrev om Min Bil Tyresö

Fick bra bemötande och de tog in min bil på kort varsel för att byta batteriet då jag skulle åka till landstället. Det uppskattas.

Erik A
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag är helt nöjd med servicen. Dock måste jag påtala det relativt höga priset. Jämfört med en ordinär bensin- o dieselbil. Vad skiljer kostnadsmässigt ? Laddhybriden pluggas in som en ordinär bensin- o dieselbil och felkoder o brister fås ut i listform. Sökningen via dator är kanske mycket mer omfattande. Men det manuella arbetet torde inte ta längre tid. Vad skiljer det mot en Tessla som en bekant har, som inte behöver servas alls??

Hans Erik Albert I
Skrev om Min Bil Tyresö

54 tusen skulle Audi/ VW ha för byte luftfjädring o kompressor på Audi Q7, Micke o personalen gjorde samma jobb med original delar för 19000:-. Kanon firma, varmt rekommenderas. Erik I

Katarina H
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande, bra service och genomgång efteråt.

Klara Cecilia R
Skrev om Min Bil Tyresö

Väldigt bra bemötande, snabba och pålitliga. Jag kommer att fortsätta serva bilen där.

Carl Gustaf Håkan J
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande och utmärkt jobb. Kan tänka mig att fortsätta serva bilen hos Min Bil Tyresö.

Hanan Lorin H
Skrev om Min Bil Tyresö

Fantastiskt kundbemötande av både meck och servicerådgivarna i frontdesk. Speciellt tack till verkstadschefen Inanc Ay för service, snabbt jobb och lånebil. Detta är ett exempel på hur en serviceverkstad ska hantera sina kunder.

Gun-Britt N
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt bemötande, gjorde jobbet ordentligt även om det tog lite tid.

Avin H
Skrev om Min Bil Tyresö

Påtalade ett flertal gånger att jag ville stenskott lagade i samband med en reparation trots det var det ändå inte fixad när jag skulle hämta bilen.

John Erik N

Bra service, trevligt personal gott kaffe, Kan inte bli bättre. Erik Nilsson

Björn Anders P
Skrev om Min Bil Tyresö

Jag fick snabbt tider för service av 2 st bilar.Trevligt bemötande och bra info om brister på bilarna. Tack för hjälpen återkommer gärna.Mvh Björn Pettersson

Lars K
Skrev om Min Bil Tyresö

Tack så mycket för hjälpen jag fick det blev så bra

Menydesign I Stockholm Ab

Fick snabbt en tid, bra och trevligt bemötande. Kommer tillbaka när det är dags för service igen! Rekommenderas varmt!

Yacoub K
Skrev om Min Bil Tyresö

Sveriges sämsta verkstad kommer aldrig rekommendera nån dit . Jätte dålig attityd då har

Dan H
Skrev om Min Bil Tyresö

Väldigt bra, treligt bemötande och mitt problem avhandlades med bravur.

Åström Kjell Å
Skrev om Min Bil Tyresö

Med riktigt tidig incheckning kom jag 1:a i jobbkön och kunde sitta kvar halvannan timme i en trevlig kundhörna medan 3000-milaservicen utfördes. Stort värde för mig att slippa en osäker tidplan där jag skulle aviseras någon gång under eftermiddagen att bilen var klar. Utmärkt genomgång av kundmottagaren. Och när jag satte mig i bilen efter att jobbet var klart fanns en liten påse Ahlgrens bilar upphakad på backspegeln! Kul grepp och ett tecken på smart kundvård. Kommer definitivt tillbaka!

Horst T
Skrev om Min Bil Tyresö

Trevligt och professionellt bemötande och bra kvalitet på service.

Eveline H
Skrev om Min Bil Tyresö

Bemötande var bra och servicen var som förväntat. Det gällde reparation av min bil.

Per L
Skrev om Min Bil Tyresö

Bra och kunnig personal snabb service