Bemötandet var fantastiskt bra när jag ringde och hade några frågor. Leveransen gick fort men dock var det en skada på dörren från tillverkningen men jag kompenserades för det.
Mindörr Osby AB
MinDörr Osby AB, eller kort och gott MinDörr har sålt dörrar på webben sedan 2010. MinDörr är en dörrshop med ett brett sortiment av såväl inner- som ytterdörrar och vi är speciellt stolta över vårt stora lager av dörrar i gammal standard. Det gör att vi både kan hålla bra priser och korta leveranstider. Vi har också ett stort...
206 omdömen om Mindörr Osby AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för din recension! Vänligen Carina
Bra service, god personlig kontakt och snabba leveranser. Lite materialtrubbel - skruvar till trycken och nyckelskyltar, men det löste sig efter påpekande. Har köpt en rätt stor mängd innerdörrar i gammal måttstandard för utbyte i en större hyresfastighet.
Tack för ditt omdöme! Vänligen Carina
Kanon snabb leverans och varorna det man beställt. Toppen.
Tack för ditt fina betyg. Vänligen Carina
Köpte på nätet, sökte dörr med litet mått vilket ni hade
Tack för ditt omdöme! Vänligen Carina
Stort utbud, smidig betalning och leverans. Kvalitetsprodukter. Det enda som inte fungerade var arr chauffören inte hittade utan levererade till grannen.😀
Tack för din recension! Vänligen Carina
Fantastiskt hantverk och snabb leverans!
Tack för ditt fina betyg! Vänligen Carina
Jag fick så bra hjälp att hitta vilken dörr jag kunde ha i mitt hus från -62. Utan att behöva byta karm Engagemang, kunskap o personlig service, jag fick tex mina dörrar kapade med de mått jag behövde, så det blev 2 olika höjder. Bara det att få frågan, då huset är gammalt, hur trösklarna såg ut, om det var ombyggt tidigare.. sånt som jag inte skulle tänkt på. Sen dessutom snabb leverans Väldigt glad för mina fina dörrar / Eva
Tack Eva för dina värmande ord! Det glädjer oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Snabb leverans bra pris bra kvalite
Tack för din fina recension! Vänligen Carina
Kunnig trevlig personal. Mästerligt hantverk på dörren.
Mindörr Osby AB har toppen service och produkt
Tack för dina värmande ord! Vi är glada att du är nöjd med både service och produkt. Vänligen Carina
Jag är väldigt nöjd med mitt köp av skjutdörr från Min dörr. Bra hjälp vid beställning, snabb leverans och snygg och bra dörr. Rekommenderas
Tack för ditt fina betyg! Så kul att du är nöjd. Vänligen Carina
Smidig beställning, hyfsat snabb tillverkning, bra kvalité och prisvärt. Bra kundservice. Kan rekommenderas.
Tack för dina värmande ord! Det glädjer oss att du är nöjd med både beställning, kvalité och kundservice. Vänligen Carina
Utmärkt service och bra kvalitet på dörrarna.
Tack för din fina recension! Det betyder mycket att du är nöjd med ditt köp. Vänligen Carina
Gick fort från beställning till den kom, men kunde få den på insidan av tomten och inte utsidan
Tack för ditt fina betyg! Vänligen Carina
Min dörr har jag inget att klaga på,, jag är mycket nöjd. Däremot är jag inte nöjd med fraktbolaget då man måste reservera en hel dag för att passa dom och ta ledigt från jobbet med kort varsel. Man får inte veta vilken tid dom kommer utan bara 8-16. I detta fallet kom dom 14.30 och då hade jag väntat sedan 8. Önskar åtminstone besked för- eller eftermiddag. Hade beställt ordinarie transport
Tack för ditt omdöme! Tyvärr kan vi inte påverka hur fraktbolagen kör men vi tar med oss den feedbacken. Vänligen Carina
Enkelt, rakt och mycket bra bemötande
Tack för dina värmande ord! Vänligen Carina
Vänligt bemötande och snabb leverans finns inget att klaga på.
Tack för din fina recension! Det glädjer oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Bra kvalitet på produkter och snabb leverans
Tack för ditt fina betyg! Så kul att du är nöjd. Vänligen Carina
Fin service bra varor som kom på utsagd tid
Tack för din fina recension! Vänligen Carina
Bra info på hemsidan, bra bemötande vid telefonkontakt. Snabb leverans.
Tack för ditt dina betyg! Det glädjer oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Positivt bemötande, servicevänliga och flexibla.
Tack för dina värmande ord! Det betyder mycket för oss. Vänligen Carina
Bra pris Snabb leverans Enkelt att installera Bra förpackat
Tack för ditt fina betyg! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp. Vänligen Carina
Snabb leverans på beställd dörr
Tack för ditt fina betyg! Hoppas dörren blev fin när den kom upp. Vänligen Carina
bra bemötande. Dålig nyckel som gick sönder , det löste sig utan problem.
Tack för ditt omdöme! Så skönt att det löste sig med nyckeln. Vänligen Carina
Beställde två dörrar i två olika mått. Jätte smidigt att beställa med tydliga instruktioner hur jag skulle mäta, snabb leverans, fin dörr med enkel montering. Vi kommer beställa resterande dörrar till vårt hus från Osby AB.
Tack för din recension! Så kul att du uppskattar både information, leverans och kvalité. Vänligen Carina
Allt har funkat bra. Nu ska bara dörren på plats
Tack för din recension! Vänligen Carina
Proaktiv kundservice och snabb handläggning. Mycket nöjd! Kommer definitivt handla där igen.
Tack för dina värmande ord! Så kul att du är nöjd. Vänligen Carina
Fantastisk service,snabb leverans
Tack för ditt fina betyg. Det glädjer oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Försenad leverans och som när dörrarna kom kunde utkörning endast ske på tisdagar, vilket var julafton och nyårsafton vilket försenade mitt arbete med ca 3 veckor. Det innebar att jag fick åka och hämta dörrarna själv.
Tack för din recension. Skönt att det löste sig till slut och hoppas dörrarna blev fina. Vänligen Carina
Allt gick smidigt. Det fanns gott om information på hemsidan så man kunde välja rätt dörr (vårt hus är lite äldre), beställningen gick bra och leveransen också. Dörrarna verkar bra och rejäla. Vi lär beställa från Mindörr Osby igen om/när vi behöver fler dörrar.
Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Jag köpte dörrar på nätet och det har fungerat bra.
Tack för din recension. Vi är glada att du är nöjd. Vänligen Carina
Trevligt bemötande, snabb leverans, ordentligt emballage
Tack för dina fina värmande ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Köpt många dörrar från Min dörr- Alltid lika nöjd!
Tack för dina värmande ord! Det betyder mycket för oss. Det glädjer oss att du är nöjd. Vänligen Carina
Snygga och helt felfria dörrar.
Tack för din recension! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp. Vänligen Carina
positiva med mycket bra service
Tack för dina värmande ord! Vänligen Carina
I stort sätt allt var bra förutom väntetiden.
Tack för ditt fina betyg. Ja på vissa produkter har vi tyvärr lite längre leveranstid. Vi tackar för tålamodet. Vänligen Carina
Beställde dörrar med gammalt standardmått och de behövde tillverkas först, det gick snabbt och smidigt med hemleverans och helt ok priser.
Tack för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattar våra produkter, leverans och priser. Vänligen Carina
Bra service och en fin produkt
Tack för ditt fina omdöme! Att ge bra service är viktigt för oss och det gör oss glada att du uppskattar både service och produkt. Vänligen Carina
Dörren ser bra ut och passar perfekt.
Tack för ditt fina betyg! Så roligt att du är nöjd med din dörr. Vänligen Carina
Snabb, smidig leverans. Bra kontakt med leverantören gällande leveransen. Än så länge upplevs varan som prisvärd.
Tack för ditt fina betyg! Så roligt att du är nöjd med din vara och uppskattar din leverans. Vänligen Carina
Snabb och effektiv leverans av dörr med riktigt fin kvalitet.
Tack för ditt fina betyg! Det glädjer oss att du är nöjd med din dörr. Mvh Carina
Alla måtten stämde allt verkar bra!
Tack för ditt fina betyg! Det ska vara smidigt att handla hos oss så kul att allt stämmer. Vänligen Carina
Mycket trevliga och hjälpsamma i kundtjänst
Tack för dina värmande ord! Vi är glada att kunna hjälpa till. Vänligen Carina
Väldigt hjälpsam personal
Tack för det fina betyget! Vi vill vara behjälpliga så det är roligt att det uppskattas. Vänligen Carina
Tillmötesgående, professionella hjälpsamma Mycket bra
Tack för dina värmande ord! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt köp. Vänligen Carina
Tillmötesgående, uppsökande och hjälpsamma med att hitta lösningar och svar på frågor.
Tack för din fina recension! Det betyder mycket. Vänligen Carina
Enkel hemsida, produkten och leverans enligt förväntan. Topp klass
Tack för ditt fina omdöme! Det värmer. Vänligen Carina
Bra pris och snabb leverans. Mindre skada på en dörr löste vi snabbt efter reklamation.
Tack för din fina recension. Va bra att du är nöjd med ditt reklamationsärende. Vänligen Carina
Hade ingen personlig kontakt. Stora förväntningar på att produkterna skulle passa enligt spec. Till stor del gjorde de det. Köpte innedörrar som tillverkats enligt spec på dörrar sedan tidigt 70-tal en aning miss i passning.
Tack för din recension! Vänligen Carina
Fina dörrar snabb och leverans.
Tack för ditt fina betyg! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med ditt köp. Vänligen Carina