Magica Mm Handelsbolag

4.5

16 omdömen om Magica Mm Handelsbolag

Nicklas K
Skrev om Magica Städservice

Väldigt trevliga, snabba på att svara, bra pris och väldigt bra utfört jobb

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 483 omdömen 4.6 av 483 omdömen
BadgeSixYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Esteban M
Skrev om Magica Städservice

En mycket bra städservice! Jag behövde en flyttstädning av min lägenhet och det levde upp till mina förväntningar. Snyggt jobbat! kommer anlita magica i framtiden.

Eva K

Trevliga, hjälpsamma och noggranna

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1368 omdömen 4.7 av 1368 omdömen
Badge2024

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Lars H
Skrev om Magica Städservice

Vänlig och tillmötesgående. Höga förväntningar som infriades. Grundlig mappning och dammtorkning, torkning av skåpluckor och skåp. Jag är mycket nöjd

Eva Ö
Skrev om Magica Städservice

Punktliga, noga och tillmötesgående! Kan varmt rekommenderas!

Rozen Clean AB
4.5/5 i betyg av 309 omdömen 4.5 av 309 omdömen
BadgeEightYears

Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p

Caroline Kerstin G Caroline Kerstin G
Per N
Skrev om Magica Städservice

Mycket god service och bra bemötande. Mycket väl utfört städuppdrag, enligt överenskommelsen

Lena C
Skrev om Magica Städservice

Resultatet av städningen är mycket bra! Högsta kvalitet Kommunikationen är ibland litet svår p g a språkproblem.

Carolas Hem & Företagsservice AB
4.9/5 i betyg av 208 omdömen 4.9 av 208 omdömen
Badge2024

All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!

Christina K Christina K
Mari Louice O
Skrev om Magica Städservice

Är nöjd med städföretaget och får fin response på uppdrag. Duktiga medarbetare

Sofia W
Skrev om Magica Städservice

Alltid hjälpsamma och trevliga:)

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 524 omdömen 4.5 av 524 omdömen
Badge2024

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena

Marie P
Skrev om Magica Städservice

Ägaren Veselina R super lyhörd och flexibel när det gäller anpassning av städschema till mitt arbetsschema. Bra städare som följer mina krav på detaljerna i städning. Värmt rekommenderar Magica!

Åke N
Skrev om Magica Städservice

Vi har anlitat Magica städ under ett antal år. Städningen har utförts återkommande en gång per månad. Uppdraget har utfört till vår fulla belåtenhet. Dock har timpriset höjts två gånger sedan april 23 !!!.

Städnivå AB
4.4/5 i betyg av 216 omdömen 4.4 av 216 omdömen
BadgeSevenYears

Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!

Mattias O
Skrev om Magica Städservice

Alltid nöjd med resultatet! Flexibla med bokningar.

Carin G
Skrev om Magica Städservice

Mycket nöjd med städningen av vår lägenhet, Snabbt, fräscht o trevlig personal! Rekommenderas👍🏻

BA Prima Care AB
4.5/5 i betyg av 162 omdömen 4.5 av 162 omdömen
BadgeSixYears

Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt

Emmelie J
Skrev om Magica Städservice

Mycket duktiga och väldigt anpassningsbara med tider.

Jonas L
Skrev om Magica Städservice

Bra snabb städservice aldrig några problem med ombokningar och påbokningar

Clean Casa
4.8/5 i betyg av 280 omdömen 4.8 av 280 omdömen
BadgeSixYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o

Hanna S
Skrev om Magica Städservice

Städningen utförs slarvigt. Personalen går ofta innan utsatt tid.