MOHV Haninge

MOHV Haninge

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeTenYears
4.9

Mitt i Vega, strax invid stationen och med närhet till det mesta, erbjuder vi på MOHV våra tjänster i Haninge, Tyresö och Huddinge. Här får du en nytänkande tjänst och ett koncept där du är med och tar alla beslut tillsammans med din mäklare under affärens gång. Våra mäklare genomsyras av kreativitet och en framåtanda. Vi kan...

911 omdömen om MOHV Haninge

Sedan starten hos Reco 2016

Malin Maria Cecilia B
Sålde en tomt med hjälp av Samuel Söderling en del av MOHV Haninge
Hermanstorp

Jätte bra bemötande, stöttande från början till slut. Vi är super nöjda och kommer verkligen rekommendera Samuel!

Stefan E
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Hultman en del av MOHV Haninge
Vendelsö

Vi gjorde en flexibel och snabb affär med Elin som säljande mäklare. Bara positivt!

Johanna R
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Hultman en del av MOHV Haninge
Vendelsö

Allt gick väldigt smidigt och fort och Elin levde upp till alla våra förväntningar. Trevlig och professionell och härlig med barnen.

Mona Birgitta Ann-Louise C
Vendelsö

Elin är en jättebra mäklare.Hon är positiv och Skapar ett bra förtroende.Jag är väldigt nöjd.

Daniel Roger F
Sålde en tomt med hjälp av Samuel Söderling en del av MOHV Haninge
Hermanstorp

Hittills kanon bra.. kommer rekommendera honom till andra

Susanne K
Köpte en tomt med hjälp av Samuel Söderling en del av MOHV Haninge

Kunnig tillmötesgående snabb återkoppling

Karl Robert Fredrik M
Västerhaninge-Ribby

Samuel är en intelligent, harmonisk kille. Som kan plocka fram det bästa ur allt och alla. Jag har fått nöjet att få använda Samuel som min mäklare vid ett flertal tillfällen och jag är alltid lika nöjd. Han lägger verkligen ned tid och energi för att göra det bästa i sitt arbete. Jag rekommenderar alla att välja honom som er mäklare

Maftuna M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Västerhaninge - Åby

Hon är jätte trevlig, hjälpsam.

Hans K
Vendelsömalm

Pålitlig och kunnig! Trevligt bemötande och svarar snabbt på frågor.

Peter N
Västerhaninge - Åby

Oerhörd trevlig och professionell mäklare. Mycket bra på att hålla kontakt regelbundet- känns tryggt! Snabba uppdateringar. Alltid positiv och kunnig.

Mari Louice O
Kungsholmen - Marieberg

Mycket trevligt intryck och bemötande vid första mötet. Samuel är en mycket trevlig person och ger svar på samtliga frågor. Mycket nöjd med våra möten.

Siv W
Västerhaninge-Ribby

Det blev en ganska snabb affär men Jannica gav ett bra förtroende och jackan varmt rekommendera henne

Karl Agne W
Västerhaninge-Ribby

Mycket trevligt bemötande, kunnig, trevlig och uppfattades som mycket objektiv. Enkel att komma överens med och visade förståelse för våra frågeställningar. Jag kan varmt rekommendera att anlita Jannica i framtiden.

Tatiana B
Sålde sitt hus med hjälp av Samuel Söderling en del av MOHV Haninge
Lindalen

Alltid lika trevligt och väll bemött av Samuel. Han svarade med sakkunnighet på alla mina frågor och även hjälpt mig med goda råd att köpa min nya l bostad. Tack Samuel Tatiana & Leo

Björn L
Kungsholmen - Marieberg

Oerhört professionell och duktig. Serviceminded, tillgänglig och mycket trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen Samuel till alla som går i tankarna om att sälja sin lägenhet eller villa!

Solbritt Carine Ingegärd T
Vendelsö

Så nöjd o kan varmt rekommendera Sofia Branting Lyhörd driven och full koll hon gjorde mig trygg i köp och försäljning. Tog sig tid att svara på frågor och återkoppla alltid.

Robert C
Kungsholmen - Marieberg

Bra proffesionellt bemötande. Saklig och tydlig. Rekommenderar varmt.

Gunilla H
Centrala Tyresö

Sofia inger förtroende, och hon vet det mesta om kommunen och har svar på alla frågor.. Jag har använt mig av Sofias tjänster vid två försäljningat och är mycket nöjd med samarbetet. Rekommenderar henne starkt.

David M
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Kolartorp

Excellent experience. We had a very pleasant process of viewing and buying the property. Sofia was responsive and informative to our questions, even though we were not speaking in Swedish.

Iva Lalova P
Vendelsö

Elin vår professionell, lyhörd och trevlig! Tack för ett fantastiskt arbete, bra kommunikation och slutligen en bra affär. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar henne starkt!

Claudia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge
Nedersta

Vi är jätte nöjda med Jannica. Hon visar självförtroende och att hon kan sin sak. Jannica är rak och ärlig men ödmjuk och professionell. Rekommenderar henne starkt!

Josephine E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge
Tungelsta

Mycket bra erfarenhet och väldigt kunnig i området. Väldigt Trevlig att ha och göra med!

Gunn M
Brandbergen

Kunnig, tillgänglig och väldigt trevlig!

Mikaela Sofie S
Västerhaninge

På en tuff marknad lyckades Jannica sälja vårat hus på rekordtid! Driven kunnig och stöttande genom hela processen .En mäklare man både vill sälja och köpa av rekommenderar varmt.

Axel Fredrik S
Västerhaninge

En väldigt bra, stöttande mäklare med ett stort engagemang☺️ Jannika var närvarande i hela processen och var väldigt tydlig samt ounktlig i alla sina återkopplingar.

Ola H
Gröndal

Trevligt bemötande! Lugn och trygg fick oss att känna oss trygga som köpare

Sandra F
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Svartbäcken

Sofia var väldigt behjälplig när det kom till frågor och funderingar kring boendet. Snabb på att svara var också väldigt positivt!

Peter W
Vendelsö

Mycket professional persom och dessutom mycket trevlig att göra affärer med.

Ann W
Vendelsö

Han var lyhörd,flexibel och strategisk.

Anny Marie Heléne L

Professionell, tillgänglig, driven

Marco L
Köpte sitt hus med hjälp av Samuel Söderling en del av MOHV Haninge
Lindalen

Samuel: Professionell, ödmjuk och mycket kunnig mäklare som på ett prestigelös sätt hjälpte oss att slutföra köpet av vårt nya hus. En stor eloge för tålamodet och viljan att bemöta mina frågor

Johan Fredrik W
Tungelsta

Väl utförd försäljning men lite krusiduller! Smidigt och trevligt

Matthew L
Köpte sitt hus med hjälp av Solomon Tumizghi en del av MOHV Haninge
Handen

Highly professional, prompt, and helpful!

Hector T
Vega

Sofia var mycket trevlig och engagerad .Så fort hade vi frågor eller kände oss lite tveksam under hela försäljning svarade hon nästan direkt. kan varmt rekommendera .

Arne Fredrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Vega

Proffsigt och tydligt. Levde upp till våra förväntningar med råge.

Arne Fredrik N
Jordbro

Elin var hjälpsam och duktig med allt gällande försäljningen av vårat hus.

Patrik E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Solomon Tumizghi en del av MOHV Haninge

Trevlig och engagerad, mycket hjälpsam!

Svar från Solomon Tumizghi

Stort tack för att du skriver så fint Patrik :). En ära att få hjälpa dig få till en affär. Mvh Solomon på MOHV

Frida L
Vega

Tydlig, snabb återkoppling och trevlig!

Cornelia S
Vega

Vi är väldigt nöjda. Trevlig och kunnig mäklare som jag absolut skulle rekommendera

Jannica G
Kyrkviken

Allt var toppen! Vi är mycket nöjda.

Terje G
Tungelsta

Ärlig pålitlig o intensiv. Rekommenderas varmt.

Maria T
Centrala Handen

Elin har varit helt fantastisk från första kontakten med värdering av min lgh! Alltid glad, positiv och tålmodig med alla frågor jag haft och har alltid återkopplat direkt när jag hört av mig. Även då det inte hänt nåt mellan visningar så har Elin ändå hört av sig till mig, så otroligt uppskattat av mig som nervig säljare! Upplever dessutom att Elin från första stund verkligen lyssnat på mig om vad jag förväntar mig och sen gått ”all in” för att hjälpa mig att nå dit, vilket jag gjorde med Elins grymma insats! Tack! Så grymt nöjd!

Sigrid Ingegerd T
Nedersta Trädgårdsstad

Mycket bra mäklare, jag har känt att hon har lyssnat på oss och hållit oss oss underrättade under hela processen.

Mariah E
Sorunda

Vi köpte ett objekt som Jannica företrädde. Hon var engagerad och påläst, det kändes tryggt!

Göran A
Vendelsö

Sofia är kunnig, engagerad och positiv. Hennes rekommendationer och samarbetspartners var ett stort stöd i säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Sofia och Movh

Barbro A
Vendelsö

Sofia är professionell, trygg, kunnig, hjälpsam och positiv. Hon är också snabb i återkoppling vid frågor. Allt kändes bra genom hela processen.

Margareta M
Västerhaninge-Ribby

Brev väldigt bra bemött, trevlig. Blev mer än förvånad att försäljningen gick så smidigt och fort. Kan verkligen rekomendera Elin och Mohv .

Mikael A
Vendelsö Gård

Erfarenhet av försäljning i området, tydlig paketering av processen samt bra återkoppling i all kommunikation

Henrik K
Köpte en tomt med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Norrby

Sofia är superbra och hjälpsam, rekommenderas starkt!

Henrik R
Tungelsta

I en svår marknad lyckades Jannica sälja vårat hus till ett bra pris där både säljare o köpare blev nöjda.