Jätte bra bemötande, stöttande från början till slut. Vi är super nöjda och kommer verkligen rekommendera Samuel!
Samuel Söderling
Samuel Söderling är mäklare på MOHV Haninge
.Samuel Söderling har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Samuel Söderling har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 204 omdömen med ett betyg på 4.8. Samuel Söderling har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
204 omdömen om Samuel Söderling
Hittills kanon bra.. kommer rekommendera honom till andra
Kunnig tillmötesgående snabb återkoppling
Samuel är en intelligent, harmonisk kille. Som kan plocka fram det bästa ur allt och alla. Jag har fått nöjet att få använda Samuel som min mäklare vid ett flertal tillfällen och jag är alltid lika nöjd. Han lägger verkligen ned tid och energi för att göra det bästa i sitt arbete. Jag rekommenderar alla att välja honom som er mäklare
Mycket trevligt intryck och bemötande vid första mötet. Samuel är en mycket trevlig person och ger svar på samtliga frågor. Mycket nöjd med våra möten.
Alltid lika trevligt och väll bemött av Samuel. Han svarade med sakkunnighet på alla mina frågor och även hjälpt mig med goda råd att köpa min nya l bostad. Tack Samuel Tatiana & Leo
Oerhört professionell och duktig. Serviceminded, tillgänglig och mycket trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen Samuel till alla som går i tankarna om att sälja sin lägenhet eller villa!
Bra proffesionellt bemötande. Saklig och tydlig. Rekommenderar varmt.
Trevligt bemötande! Lugn och trygg fick oss att känna oss trygga som köpare
Mycket professional persom och dessutom mycket trevlig att göra affärer med.