Vera har varit behjälplig i hela processen från början till slut! Hon är professionell och en mycket kunnig mäklare vilket gjorde oss trygga genom alla visningar till färdig försäljning. Vi rekommenderar henne varmt och skulle inte tveka att anlita henne i framtida processer. Hon är dessutom supertrevlig och ger ett mycket gott förtroende!
MOHV Täby
Välkommen till MOHV Täby! Vi är mäklarföretaget MOHV Täby. Namnet kommer från engelskans move som betyder “flytta”. Går du i tankarna av att flytta så hjälper vi dig gladeligen med köp och försäljning av bostad. Våra mäklare är kompetenta och har den erfarenhet som krävs för att hitta rätt i Täby med omnejd. Ta gärna kontakt...
1020 omdömen om MOHV Täby
Sedan starten hos Reco 2019
Jag är jättenöjd med Vera. Kan varmt rekommendera henne!
Tack snälla Erik! Det var lätt att visa er lägenhet varje gång när ni gjort så fint! Stor kram
Väldigt tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation. Vi har känt oss väldigt trygga med Vera.
Tack snälla Linda. Det gör mig glad att höra att ni känt er trygga <3 Jag tror ni kommer trivas superbra i nya huset! Kram
Mycket bra bemötande. Återkom snabbt på alla frågor. Var inte jobbigt påstridig utan bra känsla för när och hur höra av sig kring hur det gick med vår försäljning. Vi är jättenöjda! Det enda som hade kunnat varit bättre är att vid första visningen kunnat svara direkt på hur byggplanerna kring huset såg ut
Vera styrde medlingen på ett rakt, tydligt men smakfullt sätt så att både köpare och säljare kände sig nöjda.
Tack Erik! Jag tror du kommer trivas toppen! Lycka till med allt <3
Anton är väldigt professionell och kunnig, alltid tillgänglig och har kunnat svara på frågor i tid och otid. Han fick mig att känna mig trygg hela vägen i sälj processen- fastän jag hade tidspress på att sälja, löste Anton det med bravur. Kan verkligen rekommendera honom. Tusen tack för en bra upplevelse!
Trevlig och väldigt tillmötesgående mäklare!
Hej Vi blev mycket trevligt behandlade av Vera Dag i vid vår första kontakt. Hon gav ett vederhäftigt intryck, verkade veta vad hon talade om och hade svar på alla våra frågor. Var på intet sätt puschig utan gav oss verkligen tid att fundera. Efter första besöket var ni uppriktigt ledsna att tacka nej till lägenheten. Vi skulle helst ha köpt den blå för hon var en otroligt trevlig och i vårt tycke kunnig mäklare. Vi kontaktade henne igen då vi tittat på flera andra lägenheter, men såg att den här fortfarande fanns till salu. Birgitta och Hans Lindqvist
Tack hans och Birgitta! Det var så roligt att det blev just ni som köpte lägenheten! Kändes extra bra <3 Kram
Extremt professionell och kunnig mäklare! Jag hade bråttom att sälja min lägenhet men utan att tumma på priset och kvalitén av uppdraget. Anton löste det med perfektion. Flexibel, jääääkligt trevlig och alltid tillgänglig skulle jag beskriva Anton som. Anlita honom, du kommer inte bli missnöjd kan jag lova!
Bland de bästa mäklarna man haft att göra med! Lyssnar till ens behov och önskemål. Kommer inte tveka till att kontakta henne för framtida köp/sälj. Hon har verkligen det lilla extra man söker hos en mäklare! SUPER TREVLIG!!! Rekomenderas starkt!
Fasiken vad fina ord Tony! Jag blir verkligen SÅ glad! TACK TACK TACK!! <3
Jacob har varit trevlig och proffessionell
Mycket trevlig och hjälpsam mäklare. Lätt att få tag i och är kreativ för att hitta lösningar för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Vera
Tack Peter! Du är bäst! Nu väntar en ny tid i liiite mindre boende ;)
Mycket trevlig och hjälpsam mäklare som inger förtroende. Lätt att få tag i både på telefon och mail. Rekommenderas!
Tack fina Cia <3 Jag är glad att det blev just du som fick köpa huset!
Jag träffade på Jacob första gången då jag skulle köpa hus. Jag tyckte att allt fungerade så bra och att kommunikationen oss emellan var toppen så nu var det andra gången jag sålde med honom som mäklare. Jacob är snabb på återkoppling och är så serviceminded, väljer ni att sälja med honom kommer ni inte att ångra er!
Jacob är en snabb, noggrann och pålitlig mäklare. Han har alltid energi och positivitet och är mycket trevlig att samarbeta med. Jag rekommenderar honom starkt!
3e gången vi anlitar Jacob och han gör jobbet på nytt och får vår bostad såld! Bra kommunikation och bemötande - bara plus.
Vera va en grym mäklare. Märktes att hon va erfarenhet och varit med om många olika situationer tidigare. Vi ville ha en mäklare som kunde guida oss då detta var vår första försäljning vilket Vera verkligen gjorde. Hela försäljningen kändes väldigt trygg. Hon gav dock intrycket i början att hon skulle vara lätt att få tag på men vi upplevde att hon svarade ganska långsamt på sms (vi frågade nåt på morgonen och fick svar sent på eftermiddagen) och var svår att ringa. Annonsen var ganska slarvigt skriven, med uppenbara...
Hej Daniel. Tack fört ert omdöme och jag tar till mig av er feedback och ber om ursäkt att jag inte levde upp till mina löften. Jag ska arbeta för att bli bättre framöver! Varma hälsningar till er
Hon är otroligt kunnig och hjälpsam med allt♥️
Tack bästa Seyma! Trots er stress pga allt så hoppas jag att när ni väl landar i lägenheten kan pusta ut och bara njuta! Kram
Härlig energi. Tillmötesgående.
Kul att höra Izabelle! Hoppas ni och barnen kommer trivas bra i området! :) Kram
Vera hjälpte oss med lägenhetsförsäljning. Från första mötet kändes det super bra med henne, med hennes trevligt bemötande samt med hennes kompetens. Under hela processen var hon tillgänglig, lyhörd och hjälpsam. Lägenheten såldes inom.några dagar efter första visningen. Jag rekommenderar henne stark om ni vill sälja snabb och för bra pengarna.
Bästa ni! Det var inga problem att hitta en köpare till er fina lägenhet! Den var så fint stylad och städad och vi gjorde som ett team! Jag vet att era köpare kommer trivas lika bra som ni gjort! Kram
Hon var väldigt tydlig hur hos presentera lägenhet. Snabb återkoppling gällande lägenheten jag var intresserad av.
Tack Daniel :) Jag hoppas att du och dottern kommer stor-trivas i lägenheten! Kram
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse av att arbeta med Anton. Från första mötet till avslutad försäljning kände vi oss väl omhändertagna och trygga. Kändes helt rätt att ha honom som mäklare för vår fina lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Anton!!
Om jag ska vara helt ärlig så är hon inte bra! Hon fick oss att köpa ett hus och sa en massa lögner och bad inte om ursäkt efteråt!!
Hej Charleen. Tyvärr har ni nog missförstått informationen som jag fått som lögner. Jag hoppas ni kommer i kontakt med styrelsen och får klart för er att den information jag fått har varit korrekt. Ha en superfin dag nu. Vänl Vera
Oscar var fantastisk under hela köpprocessen. Alltid lätt att kommunicera med och snabb att svara i telefon även efter kontorstid.
Då vi köpte innan vi sålde ville vi gärna sälja snabbt så Vera fixade förhandsvisning med hela 6 sällskap och tre dagar senare hade vi skrivit kontrakt. Gick så snabbt och smidigt, bästa mäklaren ❤
Allt för er! <3<3<3 Nu kan ni slappna av och njuta av sista julen i huset!
.Allt gick väldigt professionellt och smidigt. Anton har varit tillgänglig, engagerad och alltid redo att svara på frågor och ge råd, vilket gjorde hela processen trygg och enkel. En kunnig och pålitlig mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Vera har varit rak i kommunikationen och varit tillmötesgående på många plan vilket vi har uppskattat som köpare!
Tack snälla Jenny för fina ord och ditt omdöme! Stor kram och lycka till <3
En toppen mäklare! Återkopplar direkt och är väldigt engagerad och tillmötesgående. Rekommenderar henne starkt.
Tack fina Nichole! Så roligt att det blev just ni som köpte huset och tack snälla för fina blommor <3
Professionellt och kunnigt bemötande. Anton levde upp till mina förväntningar och däröver. Han var väldigt involverad, tillgänglig och fanns alltid där när jag hade frågor eller funderingar. Jag rekommenderar Anton till alla framtida säljare för en lyckad och smidig bostadsförsäljning.
Hej Vera är en väldigt professionell mäklare, med god kunskap om objektet och bra information till oss. Väldigt glad ,trevlig och med mycket empati och omtanke. Vi är väldigt nöjda med Vera! Mvh Jeanette o Jörgen Nordin
Tack snälla snälla Jeanette och Jörgen! Trots att jag inte fick träffa Jörgen personligen så hoppas jag du kommer trivas i lägenheten lika bra som Jeanette hoppas! Krya på dig också! <3
Snäll, förstående, proffesionellt och tillmötesgående. Respekterade mig som säljare och det jag tyckte var viktigt i processen.
Tack för dina fina ord Emma <3 Nu ska vi hitta ett nytt hem till dig och barnen! Kram
Jag har inte träffat mäklaren personligen men vi hade kontakt med varandra via telefon och sms. Jag förväntade mig att mäklaren skulle vara mitt stöd i affären, dvs. informerade mig kontinuerligt om hur affären fortlöper, förklarade det jag inte förstod, upplyste mig hur jag skulle handla då köpet gjordes via ombud. Oscar uppfyllde mina förväntningar väl och jag skulle anlita honom igen vid köp av hus eller lägenhet.
Anton är trevlig, svarar mer än gärna på våra frågor och är lättillgänglig!
Engagerad och driven mäklare som ser både till säljarens så som kundernas intresse. Bra kommunikation under hela säljprocessen med bra tips och råd. Ser nya möjligheter för öka intresset hos kunderna. Rekommenderar Oscar varmt för en trygg bostads affär.
Bra bemötande och tydlig om vad som gäller. Trots trög marknad så gick affären relativt snabbt.
Tack Michael. Synd att jag inte nådde upp till full pott i betyg men nästa gång ska jag lyckas <3
Vera är supertrevlig och kunnig inom branschen och svarar snabbt när man behöver henne! Rekommenderar starkt att ta hjälp av henne när ni ska sälja men också hitta ny bostad.
Tack bästa Ellenor! Tänk vad smidigt det gick trots trög marknad! Stor kram till er!
Så nöjda med Vera! Hon jobbar snabbt och effektivt, håller en uppdaterad under hela processen. Super proffsigt! Jobbar på ett modernt sett med sociala medier.
Tack fina Fanny <3 Jag är så glad att allt blev så lyckat!
Trevligt och proffsigt bemötande och man känner att hon lyssnar till ens behov. Man får alltid snabba svar av Vera oavsett tid på dygnet. Rekommenderar starkt!
All kärlek till er <3<3<3 ser fram emot att komma på inflyttningsfest!
From the first contact, he showed respect. He was responsive to any questions asked via text messages. Done his job on professinal level. Cooperative too.
Väldigt trevlig och professionell! Fantastisk upplevelse att få göra affär via.
Tack så mycket för de fina orden Antonia! Det gläder mig verkligen att du hade en bra upplevelse, och det var ett nöje att få göra affär med dig. Hör av dig om det är något jag kan hjälpa till med framöver! Allt gott och hoppas vi hörs snart igen! Stort grattis igen till ert nya hus! :D Vänliga hälsningar, Anton
Engagerad,lyhörd, tillgänglig
Oscar är en väldigt lyhörd och härlig mäklare. Han gjorde både budgivning och köp väldigt smidigt och jag kunde inte varit mer nöjd.
Anton has been great at showing us the property and communicated very well to make sure we understood every steps of the way to purchasing our first apartment.
Thank you so much Geoffrey for your kind words! I’m really happy to hear that you felt well-informed and supported throughout the process. It was a pleasure helping you with your first apartment, and I’m glad everything went smoothly. If you have any questions or need anything in the future, don’t hesitate to reach out! Wishing you all the best in your new home! Cheers, Anton
Allting gick smidigt !! Så proffsigt!! Tog sin tid och svarade på alla frågor jag hade. Rekommenderas !! Susanne är jätteduktig!!
Engagerad mäklare som finns för dig i alla skeden av försäljningen. Jacob återkommer alltid och ger goda råd på resan.
Tålmodig och hade alltid tid för att lyssna och diskutera.
Tålamod var ordet 😂 Så glad för er skull och jag VET att ni kommer trivas underbart! Grattis!
Mycket bra mäklare som utifrån mina önskemål snabbt och smidigt löste en affär.
Vera bemötte oss väldigt bra! Hon är alert, trevlig, hjälpsam och ärlig. Hon har levt upp till alla förväntningar och fick ihop affären smidigt.
Tack bästa Erik och Linn! Nu ska vi se till att försäljningen av er lägenhet går lika smidigt. Sen kan ni åka ut på landet och njuta i ert nya fina hus <3
Trevlig, Professionell och målinriktad mäklare som såg till att min lägenhet blev såld. Återkopplade kontinuerligt, stort engagemang!! Jag kan varmt rekommendera Anton som mäklare. TACK!!! 🙏🏻
Stort tack för dina fina ord Isabella! Jag är verkligen glad att du är nöjd med både processen och resultatet. Det har varit ett nöje att få hjälpa till och följa försäljningen hela vägen. Tack för ditt förtroende och för att du varmt rekommenderar mig – det betyder mycket! Vi hörs snart igen och tveka inte att höra av dig om du behöver något mer. Allt gott, Anton 🙏🏻
Always available, very professional and going the extra mile.