MOHV Täby

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeSevenYears
1 077
4.9

Välkommen till MOHV Täby! Vi är mäklarföretaget MOHV Täby. Namnet kommer från engelskans move som betyder “flytta”. Går du i tankarna av att flytta så hjälper vi dig gladeligen med köp och försäljning av bostad. Våra mäklare är kompetenta och har den erfarenhet som krävs för att hitta rätt i Täby med omnejd. Ta gärna kontakt...

1077 omdömen om MOHV Täby

Sedan starten hos Reco 2019

Helena Vera Maria A
Skarpäng

Vera är den perfekta mäklaren! Hon är väldigt kunnig, mycket trevlig och hjälpsam. Det känns väldigt tryggt att ha henne som mäklare!

Svar från Vera Safi

Tack fina ni <3 Nu börjar snart ett nytt kapitel i ert liv!

Robert S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hallbygård en del av MOHV Täby
Täby Centrum

* Blev bemött på ett mycket trevligt och förstående sätt. * Mina personliga förväntningar som köpare är att ha en bra och förstående kommunikation med mäklaren och det lever Oscar upp till med råge. * Oscar har ett mycket trevligt bemötande och gör ingenting komplicerat, förstår både säljare och köpare väldigt bra och sammantaget en trevlig bostadsaffär precis som det ska vara. Min upplevelse som köpare gör att jag tryggt kan anlita Oscar i en eventuell framtida försäljning. 5/5 stjärnor!

Heshuang Q
Skarpäng

När vi första gången träffade Vera under visningen blev vi imponerade av hennes professionella introduktion och varma ord. Vera var mycket passionerad och hjälpsam. Hon kontaktade oss i god tid och uppdaterade alla framsteg. Vi fick äntligen köpa fastigheten mycket snabbt till ett bra pris. Vi var mycket nöjda och kommer definitivt att rekommendera Vera som mäklare!

Svar från Vera Safi

Tack snälla snälla för era värmande ord!! Jag blir verkligen smickrad och glad. Stor kram till er båda! <3

Johan A
Täby Park

Anton var mycket tillmötesgående och förstående till just vår situation. Han var tydlig i sin strategi och levererade helt och hållet enligt vad vi önskade. Vi är mycket nöjda med Anton och kan starkt rekommendera honom.

Ove C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Hjort en del av MOHV Täby
Hägernäs

Mycket kompetent mäklare med marknad kännedom som gick oss till målet i denna osäkra läge. Mycket nöjda.

Daniela C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Hjort en del av MOHV Täby
Hägernäs

Varenda gång vi har mött Susanne personligen eller via meddelanden, har hon haft en proffsig och trevlig inställning. Hon har inte bara förstått våra önskemål och förväntningar utan också kommit med bra input.

Mattias J
Täby Park

Jag har fullt förtroende för Anton. Han har genom en stressig process alltid funnits tillgänglig. Han anpassar sig efter både köpare och säljare och anstränger sig för att båda parter ska kunna genomföra en bra affär. Jag kan verkligen rekommendera Anton vid kommande försäljningar.

Ida J
Skånsta

Tusen tack Vera för trevligt och proffesionellt bemötande, samt förmedling av husköp! Rekommenderar Vera starkt om du är ute efter mäklare till ditt köp/försäljning av bostad. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Vera Safi

Tack finaste Ida! Tänk hur fint allt blev. Det var som att cirkeln blev sluten <3 Stor kram

Jesper Carl Albert S
Skånsta

Mycket trevlig, hjälpsam och tydlig.

Tack snälla för ditt omdöme <3 Det betyder mer än ni tror! Kram Vera

Torsten P
Knivsta

Professionellt bemötande. Hjälpsam med ändringar i avtal.

Svar från Vera Safi

Tack Torsten för dina ord <3 Givetvis vill jag hjälpa med allt som går. Vi ses på tillträdet! Kram Vera

First-Name L
Näsby Park

Bästa mäklaren som gör det lilla extra och gör allt för att allt ska gå så bra som möjligt! Min familj rekommenderar han varmt!

Wilhelm S
Roslags Näsby

Otroligt hjälpsam, proffsig och engagerad! Stor tumme upp!!

Vangelis M
Hägerneholm

It was a great opportunity for me choosing Anton as my broker . He has been Very useful and reliable to the project. Great work Anton

Kerstin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Gustafsson en del av MOHV Täby
Hägernäs Strand

Jacob är lätt och snabb att kommunicera med, är just och tillförlitlig i råd och omdömen. Bra att samarbeta med.

Emma D
Lindholmen

Att ha Vera som mäklare var precis det vi både behövde och ville ha. Hon har varit positiv, tålmodig, engagerad, trevlig och lätt att bolla med. Det märks att hon älskar sitt jobb och vill det bästa för alla inblandade. Vera, du är grym, tack för allt. Vi kommer tillbaka!🥰 Kram Emma & Micke

Svar från Vera Safi

Ni är ju bäst <3 Tack snälla snälla. Nu håller jag tummarna att det går bra hela vägen. Stor kram till er båda!

Martin F
Täby Park

Mycket professionell mäklare som är både lyhörd kunnig och en fena på kommunikation. Vi fick en väldigt snabb och smidig försäljning av vår bostad tack vare Anton. Reklomenderas varmt!

Ann-Charlotte B
Grindtorp

Vera Safi är mycket trevlig och kompetent . Man känner sig väl bemött och omhändertagen, hon har kundens bästa i fokus och man känner sig trygg . Hon lever verkligen upp till mina förväntningar på en proffsig mäklare i allra högsta grad . Jag ger henne högsta betyg! Jag kan varmt rekommendera henne till dem som går i säljtankar.

Svar från Vera Safi

Åh vilka värmande och fina ord <3 Tack snälla Lotta!

Shu Y
Hägerneholm

Great supporter and planner, easy to communicate with. Thanks to Anton's help, we are able to sell the house when we are not even in Sweden, smooth deal.

Svar från Anton Zellman

Thanks Shu and congratulations again on the selling. See you soon. Best regards, Anton

Oscar F
Täby Park

Jordnära mäklare med hög kompetens! Vi skulle lägga upp min lgh som kommande men Anton hittade en köpare bara efter en vecka eller två.

Svar från Anton Zellman

Tack Oscar, och grattis igen till försäljningen, ibland går det fort :) Ser fram emot att se ert nya boende sen :D Mvh Anton

Fredrik A
Gribbylund

Enbart en positiv upplevelse. Ett proffsigt bemötande på såväl visningar som vid kontraktsskrivning. Kunde svara förtroendegivande på frågor vid visning och var tydlig och pedagogisk vid kontraktsskrivning. Kontakten innan innan och under budgivning var sansad och gav inte en mer stressande känsla än den som ändå infinner sig.

Svar från Vera Safi

Tack för era fina ord Fredrik. De värmer otroligt och uppskattas mer än ni förstår! Stor kram

Jan J
Gribbylund

Upplevde Vera som pålitlig, kreativ, proaktiv och välorganiserad. Gav också ett väldigt trevligt intryck. Rekommenderas!

Svar från Vera Safi

Tack snälla Jan! Det kändes skönt att vi kunde hitta en sån fin familj som får ta över huset efter er! Stor kram

Richard B
Viggbyholm

Min upplevelse av Anton var väldigt positivt. Professionellt, serviceinriktat och trevligt bemötande.

Svar från Anton Zellman

Tack Richard och det blir spännande att se vilken Grill du väljer att placera på den fina uteplatsen ;) Allt gott! Anton

Erik L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hallbygård en del av MOHV Täby
Näsby Park

Väldigt nöjd med Oscar och Mohv. Han gjorde ett väldigt bra jobb och trots en utmanande marknad lyckades han sälja lägenheten. Kan varmt rekomendera!

Mathilda W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Hallbygård en del av MOHV Täby
Näsby Park

oscar är trevlig, kunnig, snabb. skulle rekommenddera honom varmt

Marie D
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Gustafsson en del av MOHV Täby
Lahäll

Jacob var hela tiden väldigt engagerad och tillgänglig. Han gjorde allt i sin makt för att komma till avslut och för att alla parter skulle bli nöjda med köpet / försäljningen. Jag känner mig mycket trygg med att både sälja och köpa via Jacob även i framtiden.

Mats L
Täby Centrum

Kunnig, snabb hantering och professionell!

Svar från Anton Zellman

Tack för rekommendationen Mats och stort grattis till din nya lägenhet! Mvh Anton

Johan H
Täby Park

Anton är superbra verkligen! Tålmodig, alltid positiv och inlyssnande. Han tog sig tid att förstå våra behov och önskemål, vilket gjorde processen smidig och mindre stressig. Högsta betyg!

Svar från Anton Zellman

Tack Johan, och grattis till försäljningen! :D Tack för bra samarbete! Vi ses snart igen! Hälsningar, Anton

Alva Olivia B
Grindtorp

Otroligt trevlig och hjälpsam, väldigt snabb på och svara! Också väldigt kunnig och bra på det hon gör!! Det känns väldigt tryggt att ha henne som mäklare!

Svar från Vera Safi

Bästa bästa ni!! Tack snälla <3 Jag tror ni kommer trivas huuuur bra som helst!

Anton R
Grindtorp

Jag tycker att Vera hade en helt fantastisk kundbemötande, och vara alltid nära till svars när man väl behövde det. Väldigt kompetent mäklare som jag rekommenderar till 100%!

Svar från Vera Safi

Bästa bästa ni!! Tack snälla <3 Jag tror ni kommer trivas huuuur bra som helst!

Kimmen A
Hägernäs Strand

En fantastisk mäklare med mycket potential. Kommer defensivt välja Vera om vi gör någon ny affär. Samt promota henne till vänner och bekanta.

Svar från Vera Safi

Wow! Tack snälla för era ord! Nu håller vi tummar och tår för er villa! Stor kram

Christina Z
Köpte sitt hus med hjälp av Jacob Gustafsson en del av MOHV Täby
Lahäll

Trevlig, engagerad och mycket professionell mäklare. Väldigt lyhörd och gav oss snabb återkoppling. En bättre mäklare går inte att hitta.

Niklas K
Köpte sitt hus med hjälp av Jacob Gustafsson en del av MOHV Täby
Lahäll

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse av Jacob! Från första kontakt till kontrakt har han varit professionell, lyhörd och genuint engagerad. Med fantastisk fingertoppskänsla och perfekt tajming gjorde han hela processen smidig och trygg för oss. Dessutom är han en väldigt trevlig person, vilket gjorde hela köpet ännu roligare. Vi kan varmt rekommendera Jacob till alla som letar efter en mäklare med både kunskap och hjärta! ⭐⭐⭐⭐⭐

Sandra L
Täby Centrum

Anton har känts trygg igenom hela bostadsaffären och väldigt lyhörd för mina önskemål. Jag är supernöjd!

Svar från Anton Zellman

Tack Sandra och kul att du blev nöjd! Stort grattis till försäljningen och spännande att se vart du tar vägen nu :D

Johanna M
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Zellman en del av MOHV Täby
Påtåker

Mycket bra och behagligt bemötande som inte var ”säljande” . Alltid trevligt och professionellt bemötande på telefon och på visningarna. Bra snabb återkoppling när affären skulle låsas.

Svar från Anton Zellman

Tack Johanna och stort grattis till ert nya fina hus! :D Och även till Vasaloppet :D Vi ses på tillträdet :D Vh, Anton

Tony Z
Åkerbyvägen

Vera var engagerad, tydlig och skapade en stor trygghet genom hela processen. Hon gav oss all information vi behövde, förklarade allt på ett enkelt sätt och var alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kände oss aldrig pressade, utan hon hade ett genuint fokus på våra behov. Vi är supernöjda med hennes hjälp!

Svar från Vera Safi

Bästa Tony och Pauline! Jag är glad att jag lyckades hitta något till er! :) Stor kram

Rolf O
Åkerbyvägen

Mycket driftig och fick till en mycket snabb och smärtfri försäljning innan annonsering

Svar från Vera Safi

Tack snälla för dina ord Rolf! Skönt för er att slippa tömma innan visning! Kram Vera

Nicholas D
Gribbylund

Vi är otroligt nöjda. Hon var alltid positiv, lyhörd och verkligen mån om att förstå våra behov. Hennes noggrannhet och engagemang gjorde hela processen smidig och trygg. Vi kände oss väl omhändertagna från start till slut och kan varmt rekommendera henne!

Tack snälla Nicholas och Amanda! 🩷 Ni är bäst! Kram

Anita Gerda Margareta T
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Zellman en del av MOHV Täby
Skarpäng

Ett lugnt och trevligt bemötande och ett stort tålamod med oss vissa som inte hängde med på alla detaljer.

Svar från Anton Zellman

Tack Anita för rekommendationen och grattis till försäljningen. Allt gott! Mvh Anton

Arninge Golf Ab A
Ullna strand

Kan verkligen rekommendera Anton som mäklare!

Tack så mycket och stort grattis till nya lägenheten! :D Mvh Anton

Cecilia W
Hägerneholm

Tyvärr missnöjd med mäklarens hanterande genom hela processen. Absolut, vi fick huset sålt, men är tyvärr missnöjd med hanterandet från val av fotograf för bilder, texter/planritningar som behövde justeras och där planritning aldrig uppdaterades till korrekt version efter önskemål till att vi helt enkelt upplevde att mäklarens beteende avskräckte potentiella köpare i början av processen. Inget ont mot Anton som person som är väldigt trevlig i bemötandet, men ingen mäklare jag kommer använda igen eller kan rekommendera tyvärr.

Svar från Anton Zellman

Hej Cecilia, Tack för din feedback och för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Jag är ledsen att du inte är nöjd med delar av processen och tar det verkligen på allvar. Mitt mål är alltid att ge mina kunder en så bra upplevelse som möjligt, och det är tydligt att jag inte nådde upp till dina förväntningar i detta fall. Jag uppskattar dock att du nämner att jag varit trevlig i bemötandet, och jag tar till mig av dina kommentarer om fotograf, texter och planritningar för att säkerställa att jag förbättrar...

Oskar K
Bällstalund

Vi fick kontakt med Vera efter flertalet försök med att sälja vår lägenhet via annan mäklare. Trots tuffa förutsättningar på marknaden så kämpade hon vidare för oss som kunder och lyckades tillslut. Hon kan ta en ärlig dialog och diskutera olika strategier kring försäljningen. Mycket professionell, trevlig och alltid positiv. Rekommenderas varmt om ni letar mäklare i området.

Tack snälla snälla Oskar och Monika! Era ord värmer ♥️♥️ Kram

Jesper D
Bällstalund

Vera visade stort engagemang och återkopplade löpande under processen. Med hennes kunskap så blev det en snabb och enkel affär för oss. Vi känner oss trygga med Vera och kan varmt rekommendera henne.

Svar från Vera Safi

Tack snälla för dina fina ord Jesper! Kändes så bra i magen för alla inblandade! Kram <3

Per E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Sandberg en del av MOHV Täby
Täby Centrum

Anton är en trevlig person med ett proffsigt bemötande. Han noterade vad som var viktigt för köpare och säljare för att hjälpa till att få dem att mötas. Det blev en snabb hantering till kontraktsskivning Per

Lillian H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Sandberg en del av MOHV Täby
Täby Centrum

Anton agerade som man önskar från en mäklare, lyhörd, vänligt uppträdande, kunnig och fick snabbt ihop en affär med både nöjd säljare och nöjd köpare. Kan inte bli bättre.

Juri N
Täby Centrum

Det val av mäklare, d v s Anton var en riktig lyckträff. Han hade en spekulant som han visade vår lägenhet och det gav resultat genast. Pappersexercisen därefter skötte han galant.

Hasan A
Sålde en tomt med hjälp av Vera Safi en del av MOHV Täby
Knivsta

Jag är otroligt nöjd med Veras insats som mäklare! Från första mötet till försäljning. Hon varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Hennes kunskap om marknaden och känsla för detaljer gjorde hela processen smidig och trygg. Tack vare hennes driv och strategiska råd fick jag ett fantastiskt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera Vera till alla som går i säljtankar!

Bästa Bästa Hasan! Ser fram emot vårt fortsatta samarbete! Stor kram <3

Marko S
Bällstaberg

Jag var på köpsidan och tyckte att Vera var bra på att förmedla allt till köparen. Hon var snabb och smidig i kommunikationen vilket gjorde det enkel för oss som köpare och säkert detsamma för säljaren.

Tack snälla Marko :) Det var så kul att det blev just ni som köpte <3

Anna W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Hallbygård en del av MOHV Täby
Hägerneholm

Oscar är en superbra mäklare! Vi har hållt uppe hoppet i snart 10 månader och äntligen blev det försäljning. Oscar har alltid peppat oss och trott på vårt mål. Skulle rekommendera Oscar till alla som ska sälja 🤗

Hanna T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vera Safi en del av MOHV Täby

Vera är en professionell mäklare som verkligen levde upp till mina förväntningar och mer därtill. Kunde svara på alla frågor, kort svarstid, alltid glad, förtroendeingivande, håller vad hon lovar. Otroligt engagerad. Kan starkt rekommendera Vera!!

Tack finaste Hanna! Det kommer bli så bra för dig! Stor kram <3

Linnéa H
Täby Centrum

Han var trevlig och rolig men samtidigt professionell. För att det är den första bostaden som vi någonsin köper så hjälpte det att han var alltid tydlig och förklarade hela processen medans vi gick igenom den som gjorde det till en bra upplevelse.

Svar från Anton Zellman

Tack så mycket för era fina ord! Det gör mig verkligen glad att jag kunde bidra till att göra ert första bostadsköp till en positiv och trygg upplevelse. Det är ett stort steg att köpa sin första bostad, och jag är glad att jag kunde guida er genom processen på ett tydligt och förståeligt sätt. Stort tack för förtroendet – och stort grattis till ert nya hem! Tveka inte att höra av er om ni har några frågor framöver eller om jag kan hjälpa er med något i framtiden. Allt gott, Anton