Vera Safi

Vera Safi

Vera Safi är mäklare på MOHV Täby

Vera Safi har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Vera Safi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Vera Safi har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

203 omdömen om Vera Safi

Sedan starten hos Reco 2000
Patricia L
Gribbylund

Vera har varit behjälplig i hela processen från början till slut! Hon är professionell och en mycket kunnig mäklare vilket gjorde oss trygga genom alla visningar till färdig försäljning. Vi rekommenderar henne varmt och skulle inte tveka att anlita henne i framtida processer. Hon är dessutom supertrevlig och ger ett mycket gott förtroende!

Svar från Vera Safi

Tack fina bästa Patricia och Reine! Det har varit en glädje att få arbeta med er :) Kram

Erik S
Tureberg

Jag är jättenöjd med Vera. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Vera Safi

Tack snälla Erik! Det var lätt att visa er lägenhet varje gång när ni gjort så fint! Stor kram

Linda J
Gribbylund

Väldigt tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation. Vi har känt oss väldigt trygga med Vera.

Svar från Vera Safi

Tack snälla Linda. Det gör mig glad att höra att ni känt er trygga <3 Jag tror ni kommer trivas superbra i nya huset! Kram

ERIK N
Täby Kyrkby

Vera styrde medlingen på ett rakt, tydligt men smakfullt sätt så att både köpare och säljare kände sig nöjda.

Tack Erik! Jag tror du kommer trivas toppen! Lycka till med allt <3

Hans L
Täby Centrum

Hej Vi blev mycket trevligt behandlade av Vera Dag i vid vår första kontakt. Hon gav ett vederhäftigt intryck, verkade veta vad hon talade om och hade svar på alla våra frågor. Var på intet sätt puschig utan gav oss verkligen tid att fundera. Efter första besöket var ni uppriktigt ledsna att tacka nej till lägenheten. Vi skulle helst ha köpt den blå för hon var en otroligt trevlig och i vårt tycke kunnig mäklare. Vi kontaktade henne igen då vi tittat på flera andra lägenheter, men såg att den här fortfarande fanns till salu. Birgitta och Hans Lindqvist

Svar från Vera Safi

Tack hans och Birgitta! Det var så roligt att det blev just ni som köpte lägenheten! Kändes extra bra <3 Kram

Tony Z
Täby Centrum

Bland de bästa mäklarna man haft att göra med! Lyssnar till ens behov och önskemål. Kommer inte tveka till att kontakta henne för framtida köp/sälj. Hon har verkligen det lilla extra man söker hos en mäklare! SUPER TREVLIG!!! Rekomenderas starkt!

Fasiken vad fina ord Tony! Jag blir verkligen SÅ glad! TACK TACK TACK!! <3

Peter H
Täby Kyrkby

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare. Lätt att få tag i och är kreativ för att hitta lösningar för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Vera

Svar från Vera Safi

Tack Peter! Du är bäst! Nu väntar en ny tid i liiite mindre boende ;)

Cia V
Köpte sitt hus med hjälp av Vera Safi en del av MOHV Täby
Hagbyhöjden

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare som inger förtroende. Lätt att få tag i både på telefon och mail. Rekommenderas!

Svar från Vera Safi

Tack fina Cia <3 Jag är glad att det blev just du som fick köpa huset!

Daniel R
Grindtorp

Vera va en grym mäklare. Märktes att hon va erfarenhet och varit med om många olika situationer tidigare. Vi ville ha en mäklare som kunde guida oss då detta var vår första försäljning vilket Vera verkligen gjorde. Hela försäljningen kändes väldigt trygg. Hon gav dock intrycket i början att hon skulle vara lätt att få tag på men vi upplevde att hon svarade ganska långsamt på sms (vi frågade nåt på morgonen och fick svar sent på eftermiddagen) och var svår att ringa. Annonsen var ganska slarvigt skriven, med uppenbara...

Svar från Vera Safi

Hej Daniel. Tack fört ert omdöme och jag tar till mig av er feedback och ber om ursäkt att jag inte levde upp till mina löften. Jag ska arbeta för att bli bättre framöver! Varma hälsningar till er

Seyma K
Hägernäs

Hon är otroligt kunnig och hjälpsam med allt♥️

Svar från Vera Safi

Tack bästa Seyma! Trots er stress pga allt så hoppas jag att när ni väl landar i lägenheten kan pusta ut och bara njuta! Kram