Lina Bennervall

Lina Bennervall

Lina Bennervall är mäklare på MOHV Umeå

Lina Bennervall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Lina Bennervall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.8. Lina Bennervall har haft 35 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

311 omdömen om Lina Bennervall

Sedan starten hos Reco 2015
Frida G
Innertavle

Supernöjd! Svarar på alla frågor och funderingar, snabb är ett plus. Väldigt professionell och gjorde att vårt första husköp kändes tryggt.

Oskar N
Innertavle

Supernöjd med Linas hjälp, kunnat svara på alla frågor samt svarat varje gång inom kort tid!

Inger J
Öst på stan

Lina är trevlig och proffsig. Hon har hjälpt oss förut och vi är nöjda med henne. Extra bra att hon kunde pausa vår försäljning under några månader när sjukdom kom emellan.

Charlotta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Öst på stan

Engagerad och professionell! Kunnig och tydlig.

Christer J
Öst på stan

Lina är mycket kunnig och har hjälpt oss med både att sälja och att köpa bostad. Rekommenderas starkt!

Mikael F
Holmsund

Informativ, driven och ett bra bemötande

Anna Maria R
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Holmsund

Lina har varit positiv och uppmuntrande under hela processen, som tog rätt lång tid. Hon har gett oss råd inför visningar och hon har hållit kontakten med de som visat intresse för huset. Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare.

Lars Olov Tommy J
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Berghem

Det var ett väldigt bra bemötande och en proffsig framtoning. Förklarade hela säljprocessen på ett enkelt sätt och snabb hjälp när man senare hade frågor. Mina förväntningar av mäklaren är bättre än vad jag tänkt mig, helheten i hela affären från mäklaren är mycket mer än att sälja ett hus. Och allt som ska göras innan och efter försäljningen har Lina varit enormt bra stöd, man får sina uppgifter man ska ta fram, vilka dokument som behövs och en guidning när man kör fast. Svarar alltid snabbt på både mail och telefon, man...

Doris L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Dragonfältet

Bra bemötande Mäklare har gjort sitt jobb Kunnig i sitt arbete

Linda Emmely R
Tavleliden

Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare vid vår försäljning. Hon är väldigt tillgänglig och öppen för att diskutera valmöjligheter och vi gillar hennes ärliga sätt. Vi rekommenderar henne!