MOHV Umeå

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeSixYears
2 068
4.8

Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...

2068 omdömen om MOHV Umeå

Sedan starten hos Reco 2015

Visar 2068 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Örjan B
Vännäs

Mycket korrekt, ordning, ett lugnt och trevligt bemötande.

Simon P
Teg

Snabb återkoppling, lugn och trevlig :)

Pernilla H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram (f.d Svedberg)  en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Hon är grym. Proffsig, snabb och trevlig

Amanda S
Öst på stan

Strukturerad, rak, jobbar med snabb återkoppling.

Åsa Johanna W
Grisbacka

Mycket duktig och erfaren mäklare. Ger bra information under arbetet framåt. Varför det blir 4 och inte 5 i betyg är att jag tyckte hon kunde hintat om att vi borde ändra tillbaka ett av sovrummen. Annars supernöjd!

Elisabeth P
Grisbacka

Jobbat snabbt med vårt ärende. Vi lade ett bud via Charlotte och inom 30 minuter återkopplade hon och affären var ett faktum.

Ivar Benny O
Grisbacka

Väldigt proffsigt bemötande. Lyhörd på kundens behov. Uthållig. Vi kommer helt klart att bli ambassadörer för både henne och MOHV

Hanna Maria O
Tomtebo/Nydalaviken

Johanna är väldigt trevlig och professionell! Hon hade mycket god kännedom om området. Jag fick snabba och tydliga svar när jag behövde det och kände mig trygg genom hela processen. Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt!

Anders O
Väst på stan

Är trygg och tydlig i det hon jobbar med. Kan sitt jobb och det skapar ett lugn i en affär som kan och är ofta en stor affär, som man gör när man säljer eller köper ett hem.

Sandra N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Allt gick mycket smidigt tycker jag!

Ulla M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Har liten erfarenhet av hur en mäklare ska vara men Johanna gav ett bra intryck och ett trevligt bemötande vid våra träffar.

Vera Linnea E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Berghem

Trevlig, tydlig och kommunikativ. Fanns alltid lättillgänglig och svarade snabbt. Gav bra råd och insight. Förklarade processen på ett bra sätt för mig som förstagångsförsäljare.

Linnea Maria Kristina J
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Obbola

Robin är lättsam och proffsig och vi är mycket nöja med kontakten före, under och efter försäljning.

Emmelie Ö
Röbäck

Blev jättebra bemött av Anna! Super trevlig och jättehjälpsam på alla sätt! En väldigt vänlig och varm människa. Man har mött några mäklare som inte har gett något bra intryck så man hade inte några förväntningar när man kollade på lägenheten men Anna gjorde ett super jobb och gjorde allt bättre än vad vi hade kunnat önska. Väljer man inte Anna när man ska sälja så gör man en miss, hon är toppen!

Kieren Stuart C
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Obbola

Robin was very helpful with any questions or concerns that we had. The process of selling the house was smooth and comfortable. Really happy with Robin and would highly recommend him to anyone

Jenny H
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Innertavle

Mycket flexibelt, personligt och professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Lina till andra som ska sälja sin fastighet.

Ida Petra Majlén J L
Tavleliden

Allting fungerade supersmidigt.

Ida Petra Majlén J L
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Trevligt, proffsigt bemötande. Positivt: - Regelbunden återkoppling. - Flexibilitet. - Lätt att komma i kontakt med.

Charlotta W
Köpte sin stuga med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Trevlig, ambitiös och duktig.

Bjorn Espen H
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Blid og hyggelig. Profesjonell maklare.

Martin E
Teg

Bra person med sunda värderingar och omtanke om alla parter. Bra bemötande. Tålmodig,

Erika Siri Gunilla A
Ersboda

Otroligt gott bemötande, förstod snabbt vilka behov vi hade som säljare och fångade även upp köparna fint. God kommunikation löpande genom hela processen och trygga råd. Kan starkt rekommendera!

Jan K
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Erfaren och tydlig. Trevligt bemötande så vi känner oss nöjda!

Caroline K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Vi blev bra bemött av mäklaren. Mäklaren tog snabbt reda på det vi ville veta och mailade ut svaret som hon inte kunde svara på på plats. Mäklaren var påläst om objektet och ingav ett förtroendeingivande intryck samt det märktes att hon viste vad hon pratade om.

Bengt M
Västerslätt

Vi blev väl mottagna på deras kontor. Vi startade med kaffe och kakor och fick en info om läget o efterfrågan av lägenhet- o husförsäljning i Umeå. Därefter gick hon igenom mäklarens roll angående åtaganden och ansvar. Och vilka skyldigheter och ansvar som ligger på säljaren. Och allt detta framfördes på klart och tydligt sätt. Förväntningarna som jag skulle ha på mäklaren blev ingen diskussion för vi hamnade på samma nivå direkt och som Lina levde upp till. Det var positivt och jag tycker att lägesrapporteringen under...

Metkel T
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Ersboda

Helt okej hon var jätteduktig bra mäklaren rolig och vi haft bra kommunikation.

William Markus V
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Stöcke

Hög integritet, tydlig, professionell. Lite oschysst att jämföra i samma kategori som andra mäklare för det är som att jämföra äpplen och päron. Mäklaryrket behöver fler som Johanna.

Mio L
Teg

Trevlig, professionell, snabba svar!

Jan-erik A
Öst på stan

Trevligt och proffsigt, saknar dock tydligare information under budgivningen.

Karl Einar N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Teg

Ett professionellt bemötande, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på frågor, vilket gav mig positiva upplevelser genom hela köpprocessen.

Tindra E
Mariehöjd

Mäklaren hade ett bra bemötande och var flexibel i tider som passade mig.

Johan D

Kunnig, lättillgänglig och lyhörd

Håkan S
Ersboda

Hon är tydlig, ordningsam och strukturerad. Levererar enligt överenskommelsen, med beröm godkänt.

Magnus L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Teg

Bara bra, allt har fungerat bra så här långt. Snabb och smidig försäljning mm.

Pontus K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Berghem

Hej! Johanna bemötte oss mycket bra, och levde upp till våra förväntningar med marginal.

Secil E
Teg

Hon är väldigt strukturerad, professionellt och tydligt. Hon verkar vara erfaren och realistisk.

Baris E
Teg

Professionellt. Strukturerad. Realistiskt. Vi är supernöjda som kund.

Cornelia S
Tomtebo/Nydalaviken

Emelie är en duktig och trevlig mäklare som bemöter alla väl! Trots en svårare marknad så gick försäljningen riktigt bra tack vare Emelies hjälp. Skulle jag behöva en mäklare igen hade jag hört av mig till Emelie ännu en gång!

Anna S
Tomtebo/Nydalaviken

Emilie har varit väldigt trevlig och hjälpsam. Hon har skött denna försäljning på ett utmärkt sätt vilket har gjort det väldigt lättsamt för oss. Det blev som vi önskade en snabb affär och vi fick ut de värde vi hoppats på.

Sven Anders Sören P
Hörnefors

Bemötandet från mäklaren var bra. Förväntningarna tycker jag blev uppfyllda. Jag upplevde att i början var det en del fel i beskrivningen av objektet, som fick rättas till av oss, tror att det kan bero på att mäklaren blandade ihop oss med andra av hennes pågående uppdrag.

Daniel W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Ersboda

Anna har varit vår klippa i försäljningen av vår bostad. Hur hispiga och oroade vi än varit så har hon funnits där. Lugn, professionell och med en tydlig väg framåt.

Lukas E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Jansson  en del av MOHV Umeå
Grisbacka

Jag kan säga att jag var väldigt nöjd överlag. Jag blev bemött på ett bra och professionellt samt trevligt och hjälpsamt sätt. Mina förväntningar som jag hade var att få en bra förståelse om bostaden och sedan få en plan om hur allting kring köpet med mera skulle gå till. Jag kan säga att Erika levde upp till mina förväntningar. Var också väldigt nöjd över den hjälp jag fick för att förstå alla steg i processen gällande bostadsköp eftersom det var mitt första jag gjort. I helhet är jag som sagt väldigt nöjd och kan inte tänka mig något som kunde gjorts bättre.

Peter V
Grisbacka

Till en början engagerad men när försäljningen drog ut på tiden så sjönk engagemanget.

Andreas E
Mariehem

Helnöjd. Inget att klaga på öht.

Lotta J
Umedalen

Bra bemötande och kommunikation. Fick bostaden såld fort och smidigt.

Oskar P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Jansson  en del av MOHV Umeå
Centrum

Bra bemötande. Lätt att komma i kontakt med.

Nina L
Teg

I en tuff och seg marknad gick försäljningen snabbt och smidigt samt till ett slutpris som blev över förväntan 💕 Rekommenderas varmt!

Per Magnus H
Böleäng

Har sålt 2 gånger till oss och gjort ett toppenjobb båda gångerna, ett självklart val om det blir fler!

Emma Viktoria H
Böleäng

Erika är en fantastisk fastighetsmäklare! Med ett enormt engagemang, stor noggrannhet och ett inkännande ansvar för både köpare och säljare är hon utan tvekan förstavalet.

Peter H
Umedalen

Johanna är trevlig och lösningsinriktad. Hon hjälpte oss med en bra helhetslösning som förenklade mycket för oss som säljare.