Jag är mycket nöjda med min mäklare. Hon var professionell, tillgänglig och hade ett trevligt bemötande genom hela försäljningen. Trots en viss konflikt med köparen hanterade hon situationen lugnt och skickligt, vilket bidrog till en lyckad affär. Det var lite olyckligt att hon hade semester innan allt var helt klart, men i övrigt är jag mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne.
MOHV Umeå
Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...
2515 omdömen om MOHV Umeå
Sedan starten hos Reco 2015
Trygg o lätt att samarbeta med. Med sin erfarenhet har hon på ett utmärkt sätt hjälp oss igenom våran bostadsaffär. Kunde inte vara bättre.
Tillgänglig. Glad och trevlig. Kunnig. Hjälpsam. Effektiv.
Bemötandet var väldigt fint, hon var tillmötesgående och sympatisk. Mäklaren gjorde sitt jobb och jag måste erkänna att för de direkta kontakterna stod främst min man. Jag upplevde försäljningen smidig, men köparen ville ha en extra genomgång av besiktningsprotokollet vilket de fick med kort varsel pga semestrar. Där jobbade Sandra bra.
Fint bemötande, lyssnade in och följde med i processen och förklarade processens gång. Tydliga svar på våra frågor under hela processen. Vi hade förväntningar att mäklaren skulle vara stöd och driva processen framåt vilket också skedde. Hon drev på när det höll på att stanna upp på grund av att besiktningsman inte skulle ha tid förrän senare, ordnade så att det inte drog ut på tiden. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med vår mäklare.
Wow, vilken person! Vi tycker att Johanna varit toppen på alla sätt. Hon har funnits där när man haft frågor och funderingar och hon har aldrig fått oss att känna oss besvärliga. Hon kändes väldigt påläst och kunde svara på alla möjliga olika frågor om både lån och husets nuvarande skick och historia. Framför allt tycker vi att hon verkade ha fått en sån fin relation med säljaren (Ingrid). Man såg att Ingrid kände sig trygg med Johanna och det var nog väldigt värdefullt för henne eftersom det kändes lite vemodigt att sälja...
Mycket trevligt och bra kontakt under hela processen, många svar till mina frågor på visning och även efter.
Gjorde ett bra jobb och var väldigt hjälpsam. Gjorde hela köp processen enkel och lättsam.
Försäljningen var snabb & smidig. Fick bra tips & uppdateringar, lätt att få tag på. Fina husbilder. Har bara positivt att säga.
Super bra mäklare. Vi är mycket nöjda!
Väldigt nöjd med Anna som vår mäklare
Fantastiskt bra! Vi är supernöjda med Johanna 😍
Glad, positiv, flexibel och lösningsorienterad! Hon var tillgänglig och snabb på att återkoppla. 10/10!!
Vi är så nöjda med all hjälp vi fått av Erika med att sälja vår lägenhet. Det var ont om tid och precis innan semestern men det var inget problem alls. Proffsig, trevlig och trygg! Skulle verkligen rekommendera henne vidare.
Vi tycker att Charlotte har guidat oss så professionellt genom hela försäljningen. Har känt oss trygga och nöjda med hennes hjälp. All heder till Charlotte.
Emilie har bemött oss professionellt men genuint och trevligt. Hon har varit hjälpsam och stöttat oss som köpare.
Trevlig bemötande. Snabb återkoppling på mejl och sms. Tydlig och bra information vid mötet med säljare och mäklare.
Trevlig och rak. Alla frågor besvarades i den mån det var möjligt och hade jag glömt något kunde jag ringa och få info på nytt!
Informerar om rättigheter och skyldigheter, bra och tydligt
Emilie utstrålar som mäklare trygghet trovärdighet , professionalitet , kunskap och har varit fantastisk på att återkoppla under affärens gång. Vänder oss mer än gärna till henne vid framtida fastighetsaffärer!
Vi kände oss trygga genom hela processen från start till slut. Väldigt proffsig och enkel att ha att göra med!
Trevlig och tillmötesgående. Bra kommunikation , både tydlig och snabb respons vid frågor.
Vi är mycket nöjda med Anna. Hon är lugn och saklig och ger ett ärligt och kompetent intryck.
Kanoooooooooooooooooooooooonbra
Hade en smidig bostadsförsäljning med Johanna. Det gick smidigt och jag är väldigt nöjd
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Hela processen gick smidigt och utan krångel. Kommunikationen fungerade bra och jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!
Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare. Hon är rak och tydlig. Erfaren och påläst. Bra på att återkoppla och förtroendeingivande. Kan varmt rekommendera henne
Toppenmäklare med personligt engagemang och stor känsla för marknaden, kundens önskemål och förhoppningar.
Bra och tydlig kommunikation. Gick smidigt.
Johanna är en glad och positiv person, Johanna är tydlig och saklig i allt som har med husaffären att göra Hon rekommenderas varmt från mej. Med vänlig hälsning, Thomas Ivarsson
Kunde inte ha haft en bättre mäklare! Så duktig på att fråga, lyssna och vara intresserad av att hjälpa oss på alla sätt. Hörde hela tiden av sig så vi fick veta allt. Verkade inte det minsta stressad trots att vi vet vilken stressig tidpunkt våren är för mäklare. Högsta betyg. Björn instämmer.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Kunnig och inte pushig. Svarar på alla frågor samt låter oss kolla på lägenheten i godan ro.
Emilie var allmänt trevlig och snabb att hitta svar på frågor både angående lägenheten men även när vi hade frågor om processen. Generellt professionell och duktig.
Tillmötesgående och tydlig. Bra kommunikation. Ordnade med besiktningstid vilket underlättade mycket.
Mycket sympatisk och driven person. Hittar lösningar på alla problem och vet hur man säljer ett hus.
Emelie är väldigt förtroendeingivande och inlyssnande. Kommer med bra tips, råd och har ett fantastiskt bemötande till såväl säljare som köpare. Vi är supernöjda!
En mäklare som är väldigt kontaktbar och tar sig tid att svara på dina frågor som spekulant och ger svar snabbt. En riktig medspelare som gjorde hela processen supersmidig när vi köpte.
Hon höll vad hon lovat angående prisbilden Hon lyckades att få 2 köpare intresserade så priset blev över förväntan
Personlig, professionellt samt förtroendeingivande. Rekommenderar henne gärna till andra.
Proffesionellt, mycket förtroendefullt och personligt.
Väldigt kunnig och trevlig mäklare.
Är väldigt nöjd med Erika som mäklare! Väldigt proffsig och trevlig under hela försäljningen. Kan rekommendera.
Johanna har varit trygg, informativ och lyhörd under hela processen kring vår försäljning.
Vi är nöjda med den hjälp vi har fått vid försäljningen av vårt fritidshus. Hon är noggrann, engagerad och tar initiativ vilket har lett till att fritidshuset blev sålt.
Korrekt ✅ och trevlig och lätt att få kontakt med
Redan från första kontakten var det en bra känsla. Vår första mötet bekräftade att Edvin är en mäklare som lyssnar och berätta i lugn och professionell sett hur hela husförsällning går till. Tyckte om Informationen under budgivningen. När vi skulle skriva under kontraktet visade Edvin sina kunskaper att allt kändes bra. Jag kände mig trygg hela tiden. Jag kan verkligen rekommendera Edvin
Professionell men personlig i bemötande. Snabb och tydlig kommunikation framförallt genom SMS. Tillmötesgående när vi och säljare ville skriva kontrakt även om det var på en jobbig tid (fredag EM med fint väder).
Edvin hade ett mycket professionellt bemötande. Trevlig, positiv och mycket mån om, att vi förstod allt, och att vi hela tiden visste vad där föregick fortlöpande och framöver. Gjorde ett verkligen bra jobb. Vi är mycket nöjda.
Tyckte hon var trevlig, saklig och hjälpsam. Väldigt proffsig. Tack
Har fått en bra känsla samt att Charlotte verkar ha bra erfarenheter.