Bra utfört arbete ,trevlig personal
MrCAP Haninge
Välkommen till MrCAP Haninge! På Mimmis Väg port 13 i Haninge/Albyberg hittar du MrCAP. Vi erbjuder de bästa och mest hållbara behandlingarna för lacken och inredningen för din bil. Vi arbetar med egenutvecklade produkter, utvecklade i Sverige för bäst hållbarhet både över tid och miljömässigt. Vi testvinnare i hållbarhet av...
10 omdömen om MrCAP Haninge
Sedan starten hos Reco 2024
Bra jobbat, några små missar. Sen - besöksadressen Mimmis väg, där garageporten är, kanske ska anges på hemsidan, hade lite svårt hitta nu första gången.
Väldigt fin finish och kvalitet på jobben!
Snabb service och toppresultat
Duktiga, seriösa och lösningsorienterade
Trevlig personal och bra service
Jag hade mycket höga förväntningar eftersom jag haft fordon på rekond hos Mr Caps andra anläggningar tidigare. Mr Cap i Hanibge utförde jobb.et perfekt
Ram 1500 som är från 2017. Ser ut som nybil. Bra bemötande och otroligt bra jobb. Rekommenderas starkt
Det gjordes en helrekond på min merca, och den blev som ny :) Har rekommenderat Mr Cap till alla jag känner :D
Bästa MrCap i stockholm! jag har provat flera. Mycket hög nivå på jobb och service. Grabbarna ställer alltid upp, kan inte tänka mig vända mig till nån annan.