MrCAP Sisjön

MrCAP Sisjön

En del av MrCAP www.mrcap.com
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till MrCap Sisjön! Vill du som bilägare förlänga livslängden på din bil och behålla så mycket av värdet på bilen som möjligt? Med oss på Mr Cap Sisjön är detta möjligt. En MrCap-behandling är ett gediget hantverk som utförs av experter inom branschen. Tjänster: Heltäckande behandling, lackytbehandling, klädseltvätt,...

231 omdömen om MrCAP Sisjön

Sedan starten hos Reco 2021

Anette C
Skrev om MrCAP Sisjön

Fantastiskt bemötande av personalen som har kunden i fokus! Jag vet av erfarenhet att bilen blir så fin. Denna gång valde jag behandlingen Formula Ceramic  och bilens lack känns och ser bättre ut än när den var ny. Jag kan varmt rekommendera MrCap Sisjön.

Morgan N

Helt perfekt och trevligt att lämna bilennhos Mr Cap. Och fin blev den.👍

Oscar K
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevligt bemötande och ren bil. Återstår att se hur lacken är efter vintern. Valde formulaU behandling. . Bilen var klar enligt utsatt tid, men ingen genomgång, eller dylikt av resultatet. Som många, är de intresserade av merförsäljning. Känns som det är ett bra team som jobbar där.

Lars C
Skrev om MrCAP Sisjön

Fint bemötande och en mycket bra Rekond av min Volvo V60. Toppennöjd!

Martin W
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevlig och informativt bemötande.

Katarina H
Skrev om MrCAP Sisjön

Perfekt service o trevlig personal

Fjällmans B
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket nöjd, bra arbete som förklarades i efterhand samt trevligt bemötande

Rose-Marie F
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket bra bemötande Både vd avlämning och upphämtning av bilen . De har gjort et toppenjobb med en gammal bil. Gjorde en ”Wash all and interior service” Blev rekommenderad ytterligare behandling av lacken efterkom den är så matt och flammig. Skulle få info via mail och man Dahn var slut kom mailet. Mycket nöjd med allt och kommer tillbaka.

Lars Erik L
Skrev om MrCAP Sisjön

Härligt gäng, trevligt bemötande vid avlämning. Ännu trevligare vid avhämtning, bilen perfekt, lite extra plock löstes utan diskussion..

Henrik L
Skrev om MrCAP Sisjön

Min vita Tesla fick en otroligt fin lyster. Personalen hjälpte mig på alla sätt. TACK!

Arthur K
Skrev om MrCAP Sisjön

Keramisk konservering. Snabbt genomförd och med bra tips på hantering av lack framöver. Kompetent personal.

Christer B
Skrev om MrCAP Sisjön

Efter ett samtal med Farhad, där han noga och väldigt informativt gick igenom de olika behandlingarna som Mr.CAP erbjöd bestämde jag mig för att kosta på min XC60 en keramisk lackbehandling, en glasbehandling samt en inre rekond där även skinnsätena smordes in. Jag är mycket nöjd med resultatet på bilen och bemötandet jag fick och kan därför rekommendera Mr.CAP, Sisjön/Frölunda /Christer

Ingvar K
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevligt bemötande från personalen. Skriftliga info om beställningen och pris. Bilen fick Formula U behandling, slipning lampglas mm. Mycket nöjd med resultatet

Daniel K
Skrev om MrCAP Sisjön

Blev väldigt fin men hade hoppats på mer repor skulle gå att få bort men lacken var lite för repig för det. Hoppas skyddet nu håller i flera år. Återstår att se men nöjd hittills.

Ulf H
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycke bra och trevligt bemötande. Höga förväntningar som uppfylldes. Snabbt mottagande för att lackbehandla min bil.

Mikael W
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevliga och mycket väl utfört arbete. Bilen fick Formula ceramic samt toning utav rutorna. Toningen blev lite på chans då jag inte sett deras toning förr men det blev verkligen super bra.

Göran Z
Skrev om MrCAP Sisjön

Betyget gäller själva behandlingen - tvätt, full polering och Formula Ceramic. Fanns en del repor men efter utfört jobb är den utan överdrift som ny! Ett litet minus för informationen runtomkring, såsom fakturan som blev fel först, ingen bekräftelse på bokat besök med inlämningstid och ingen skriftlig info om arbetet och metoden. Men fokus är på bilarna vilket är det viktiga givetvis. Hoppas nu på lång hållbarhet vilket så klart är en jätteviktig aspekt som inte går att bedömma ännu!

Stefan O
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket trevligt bemötande och professionellt utfört arbete. Vi lät MrCAP göra FormulaC, GlassShield samt invändig rengöring inklusive smörjning av skinnklädsel på vår Taycan och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Andreas B
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra bemötande och bra utfört jobb.

T.goldman Ab T

Trevligt och proffesionellt bemötande

Christer P
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra! Vänlig personal och bra jobbat. Saknar en beskrivning av processen och produkter som används. Man kan få intrycket av före och efter behandlingen,, nen vad hände därinne under tiden?

Anders S gillar detta
Malene N
Skrev om MrCAP Sisjön

MrCap gjorde en Formula Ceramic & GlassShield på vår BMW.. Vi fick bra bemötande av dem och information om vad som skulle göras, hur man ska sköta bilen vid tvätt Våra förväntningar var höga och dem infriades med råge

Axel L

Jättebra mottagande och intresserad personal Rekommenderar Mr Cap sisjön

Veronika S T K
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevligt bemötande och bra service, bilen är som ny, in och utvändigt, rekommenderas varmt!

Daniel I
Skrev om MrCAP Sisjön

Lämnade in min GLC för Formula-C + glasbehandling. Väldigt bra service och det märks att dem är väldigt noggranna i jobbet dem gör. Mycket nöjd!

Jan W

Mycket trevligt bemötande , Bra förklaring om olika behandlingar

Jorge P
Skrev om MrCAP Sisjön

MrCap Sisjön; mycket trevlig mottagande av personer som behandlade vår lilla bil till ny igen. Kan varmt rekommendera MrCap sisjön. Tacksam kund

Jan B
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevlig personal, och bilen blev som ny med formula C. behandlingen.

Mats A
Skrev om MrCAP Sisjön

perfekt och proffisionellt av alla polering och behandlingsr av absolut högsta klass

Markus W
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra bemötande tog sig tid besvara frågor samt lyssnade, är man mån om bilen skall man lämna den till personer som förstår hur man tänker när det gäller omvårdnad av sin bil/bilar! Det är en slant man lämnar och då vill man ha bra service och resultat!

Mats S
Skrev om MrCAP Sisjön

Känsla av att bli lurad på behandlingarna på bilen. Nya förslag som givetvis var kostsamma. Ex behandling av extiör plast/gummi 2500-:. Borde ingå i en keramisk behandling. 6000-:. 10 000 ordinarie kostnad? Aldrig.

Svar från MrCAP Sisjön

Hej Mats, verkligen tråkigt att du känner dig lurad och missnöjd. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig vidare :) Trevlig kväll! Mvh MrCAP

Anders J
Skrev om MrCAP Sisjön

Väldigt trevligt bemötande! Ingen väntetid för information och kostnadsförlag. Behövde bara vänta ett par dagar för att få MrCAP:s bästa lackkonservering gjord. Resultatet är helt fantastiskt! Jag kommer att rekommendera MrCap till vänner och bekanta!

Jacob S
Skrev om MrCAP Sisjön

Muck trevligt bemötande och jätte fint resultat

Jonas S
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utförd Formulaceramic samt Glasshield behandling av en röd 10 år ung entusiastbil som verkligen återfick sin glans samt en ny bruksbil som kommer underlätta att hålla ren samt sin lyster. Rekommenderas verkligen +++++

On Board E
Skrev om MrCAP Sisjön

Förtroendegivande och seriöst, resultatet var jättebra

Mäklarfirman K
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket bra jobb. Vi fick tillbaka en "ny" bil. Stort tack! Mäklarfirman KONTRAKTA.

Lenny A
Skrev om MrCAP Sisjön

Köpte Formula Ceramic till min daytona grå Audi och jag kan bara säga, bemötande i världsklass och fantastiskt resultat. Har varit runt på många rekondfirmor genom åren men nu är sökandet efter den bästa äntligen över. Farhad med personal är riktiga proffs på sitt yrke, det märks att de är bilentusiaster. Anläggningen i Sisjön rekommenderas varmt!!!

Anna-Lena A
Skrev om MrCAP Sisjön

Utmärkt bemötande med förklaringar vad som gjorts. Resultatet blev exceptionellt bra och jag kommer att använda dom igen

Hotbox A
Skrev om MrCAP Sisjön

Jag blev väldigt trevligt bemött och rengöringen/behandlingen blev helt enligt mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd och kommer att följa deras rekommendationer.

Carl S
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra jobb och trevlig personal

Dag G
Skrev om MrCAP Sisjön

Personlig bra service kunnig personal

Anders W

Väldigt trevligt kundbemötande.

Jan-Åke Å
Skrev om MrCAP Sisjön

Trevlig personal,mycket bra resultat av den keramiska lackbehandlingen,kan varm rekommenderas

Tommy L
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra personal och ett mycket nöjd med resultatet. Det keramiska lackskyddet lyfte lystern i lacken och ger en grym vattenavrinning.

Stefan L
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket bra resultat på FormulaC lackkonservering. Mycket trevlig och sericemainded personal. Kan varmt rekommenderas.

Mikael M
Skrev om MrCAP Sisjön

Bra bemötande och bra resultat. Några små anmärkningar på det utförda arbetet men det rättades till på plats efter påpekande. Kan varmt rekommendera Mr Cap i Sisjön.

Kasper H
Skrev om MrCAP Sisjön

Mycket nöjd! Perfekt resultat.

Joanna L
Skrev om MrCAP Sisjön

WashAll & InteriorService Kan varmt rekommendera MrCAP i Sisjön. Bilen blev som ny. Väldigt professionellt gjort och mycket trevligt bemötande. De är måna om sina kunder och det känns som man lämnar bilen i trygga händer..

Agust H
Skrev om MrCAP Sisjön

Till att börja med ska man ska inte förväxla olika MrCap-anläggningar. MrCap Sisjön är professionella, gör utförliga jobb utan ”genvägar” och till en rättvis prissättning. De var även så noggranna och noterade defekter på vår nya bil som vi kunde reklamera till handlaren. Stort tack!

Christian B
Skrev om MrCAP Sisjön

Köpte Formula Ceramic och Glass Shiele och jag kan bara säga. Helt fantastisk service! Farad med personal är riktiga proffs på sitt yrke. Min Onyx-Svarta lack var misshandlad av en billig "recond firma" samt fördärvad av måsskit och t.o.m det lyckades dom lösa. Du kan känna dig trygg som kund att dom här gubbarna gör vad dom kan för att man ska bli nöjd. Kommer absolut tillbaks hit igen.