Nanostone AB

4.8

4 omdömen om Nanostone AB

Stephan W
Skrev om Nanostone AB

Bra, tillgänglig och lösningsorienterad personal.

Svar från Nanostone AB

Hej Stephan, Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplever vår personal som bra, tillgänglig och lösningsorienterad. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig! Hälsningar, Teamet på Nanostone

Kenth C
Skrev om Nanostone AB

Fredrik gjorde ett lysande arbete med vår stenläggning, den blev som ny efter 15år. Ser fram emot vårens återbesök med en ny algbehandling så allt håller sig fräscht o snyggt. /Kenth

Svar från Nanostone AB

Hej Kenth, Tack för din härliga feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med Fredriks arbete och att stenläggningen känns som ny igen efter så många år. Vi ser fram emot att hjälpa till igen till våren och hålla stenarna fräscha och fina! Vänliga hälsningar, Amanda på Nanostone

Sandra B
Skrev om Nanostone AB

Mycket trevligt bemötande, noggrant arbete och fantastiskt resultat! Rekommenderar verkligen Nanostone för stentvätt :)

Svar från Nanostone AB

Hej Sandra, Tack så mycket för de värmande orden och din rekommendation! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet i varje steg, och det är fantastiskt att höra att vi har lyckats. Vänliga hälsningar, Amanda på Nanostone

Curt C
Skrev om Nanostone AB

Oj oj oj vilken skillnad det blev! Otroligt bra jobbat. Hela processen var väldigt smidig, från första kontakten till sista sopningen. Samtliga personer har varit så trevliga och kunniga! Men måste dock föra fram Sebastian som var här först och tvättade- vilken kille! Otroligt trevlig, social, serviceminded och kunnig! Tack Nanostone för ett kanonjobb! Värt varenda krona! Susanne & Curt

Svar från Nanostone AB

Tack så mycket för ert fina omdöme Curt och Susanne. Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda med vårt arbete och att processen var smidig från början till slut. Tack för att ni valde Nanostone och för att ni delar er positiva upplevelse. Hälsningar, Teamet på Nanostone