Bra bemötande, kunnig personal och bra öppettider
Naprapathjälpen Stockholm
Vi på Naprapathjälpen Stockholm i Solna hjälper dig må bättre! Tack vare vår kunskap, utbildning och erfarenhet inom både naprapati, massage och kost är du garanterad resultat när du kommer till oss med dina besvär. Genom grundlig undersökning, specifika tester och individuellt anpassad behandlingsplan ger vi dig professionell...
27 omdömen om Naprapathjälpen Stockholm
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
Fantastiskt bra hjälp! Nu är ryggen bra igen!
Fick väldigt bra hjälp när jag hade ont i ryggen
Trevligt bemötande och bra behandling även om det dragit ut i tid, något som inte beror på Agilo utan min egen kropp :-)
Proffesionella och duktiga! Supernöjd :)
Jag gick hos Naprapat och fick mycket bra bemötande och omhändertagande. Jag kan rekommendera Naprapathjälpen till andra!
Otroligt bra bemötande av mycket kompetent personal
Hade akuta problem med ryggen. Fick en tid via nätet och valde att gå till Helle vilket var ett riktigt bra val. Har fått hjälp med min smärta och blir väl bemött. Har rekommenderat Naprapathjälpen tillandra. 2 har redan varit där.
Helt nöjd, fick mycket bra hjälp och tydliga förklaringar till mina problem. Fint bemötande och känner trygghet i att föreslagna övningar hjälper mig. Varje behandling har hjälpt mig.
Blev rekommenderad av familj som gått på behandling hos Camilla och när jag nu fick problem med ryggen bokade jag tid hos henne. Väldigt tre
Upplever bemötandet som väldigt positivt. Trevlig och personligt. Tennisarm - stötvågsbehandling Behandlingen är inte färdig så svårt att säga om det uppgår till mina förväntningar.
Naprapat Helle jätteduktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o
Naprapat och sportmassage efter en fotskada. Har varit riktigt bra bemötande och visat på en bred kunskap och kunnat få med humor i behandlingen. Har hjälpt mig mycket och nått över mina förväntningar. Dock inte klar ännu med rehab
Jag har fått behandling och hjälp under 4 mån för behandling av smärta i axlar och rygg. i form gymnastik massage och råd. Bemötandet har vänligt och förtroendegivande.
Proffsigt, modernt och bästa hjälpen jag fått, bra övningar för självhjälp hemma!
Effektiv hjälp för den som vill ha det. Kom in med ett nackbesvär som strålade upp till huvudet som jag gått runt med ett tag. Snabb problemidentifiering och snabb problemlösning. Jättenöjd!
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
Bemötandet har var jätte bra, lyssnat och lista ut vad skadan är och kommer ifrån
I was treated and felt better in the first visit. I always know naprapat can help me with my shoulder problem.
Jag går en gång i veckan och alltid blir på det bästa sättet välkomnande Genom min rehab valde jag henne, knappt kunde gå eller röra min k
Fick väldigt bra hjälp med min nacke som jag haft problem med. Helle var väldigt lyhörd och kom med bra övningar och behandling som passar min arbetssituation på bästa sätt.
Trevligt bemötande och kunnig persona!l
Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
Ett mycket bra bemötande och mycket kompetent hjälp. Mvh/Björn Lundqvist
Bra bemött och proffsig personal
Jag fick ett mycket trevligt bemötande. jag var väldigt stel i ryggen och fick hjälp med massage.
Mycket bra och effektiv behandling.
Snabb tid. Fint bemötande och effektiv behandling
Jag sökte hjälp mot stel rygg och nacke och ville träffa naprapat. Jag har varit 2 ganger och blev nöjd med bemötandet och behandlingen. Det är tidigt att prata om resultatet men jag ska fortsätta för att nå nån förbättring.
Jag har haft/har problem med ryggen och varit hos Jonatan. Varje gång har jag blivit bra bemött. Bra med att kunna boka tid på nätet.
Jag sökte och har fått hjälp med min onda rygg. Suverän behandling och har fullt förtroende för deras kunskap.
Alltigenom bra bemötande. Massage mot rygg-och höftsmärta. Blev bättre främst i ryggen men höften verkar vara ett svårare fall.
Kunnigt bebötande och bra behandling.