Agilokliniken - Arenastaden

Agilokliniken - Arenastaden

En del av Agilokliniken www.agilokliniken.se
  • BadgeTenYears
4.7

Välkommen till Agilokliniken i Arenastaden! Här jobbar legitimerade naprapater med specialintresse för problem i käklederna och besvär på grund av löpning. Självklart behandlas även rygg- och nackbesvär samt andra besvär i muskler och leder. Akupunktur är en metod som används på kliniken förutom traditionella naprapatiska tekniker....

522 omdömen om Agilokliniken - Arenastaden

Sedan starten hos Reco 2016

Azarmidokht N
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag blev väl bemöt av en jätte fin och kunnig kiropraktorn. Jag blev mycket nöjd med den förväntningar jag hade. Jag köpte min vara från Health Integrator och jag blev jätte nöjd med det. Jag behövde verkligen komma till en kiropraktorn för mina besvär. Det var första gången kom jag på Aligo och jag möte en tjej och jag upplevde att jag är i

Eva J
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra bemötande, engagerat och proffsigt.

Jaleh R
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Sjukgymnasten " Magdalena Segal" är en professionell person med stort intresse för sitt jobb . Hon är omtänksam, hjälpsam, lyssnande och har många andra goda kunskaper som gjorde att både jag och min man "som har varit hos henne som patient " har upplevt hennes behandlingar och råd helt fantastisk bra.

Robban A
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Snabb och proffsig hjälp, tack Julia!

Eva F
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Det är alltid trevligt att komma till Hampus (naprapat) på kliniken. Han är kunnig och trevlig. Han har fått min åonda rygg att bli avsevärt bättre.

Peter L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Proffsiga, kunniga, rent och fräscht.

Helene G

Proffesionellt och väl bemött

Ylva L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Väldigt bra personal, kunniga, lyhörda, går bra att få tider. bra läge.

Svar från Agilokliniken - Arenastaden

Hej Ylva Tack för din recension. Vi hoppas kunna hjälpa dig framöver. Mvh Hampus Klinikchef Agilokliniken Arenastaden

Mila M
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Trevligt personal men dåligt informerat att det inte var en kommunal grej utan att man måste pröjsa själv, speciellt om man är student under 18 som inte har mycket av inkomster och som behöver planera sina utgifter.

Svar från Agilokliniken - Arenastaden

Hej Mila Tack för din tid och återkoppling. Detta är en viktig fråga för oss och vill höra mer och utveckla vidare förståelse. Vi försöker nå dig för vidare samtal. Ha en fin dag! Mvh Hampus Donnerheim, klinikchef Agilokliniken Arenastaden

Manuel C
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra bemötande. Inlyssnande. Får känslan av att personen som bemötte mig har god kompetens. Bra helhetsintryck.

Svar från Agilokliniken - Arenastaden

Hej Manuel Tackar ödmjukast för din recension och att du tog dig tid att skriva. Varmt! Mvh Hampus Klinikchef Agilokliniken Arenastaden

Marianne W
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Tack Mikael, Ingen väntetid, bra info vid entrén, trevligt, och varmt bemötande.. Bra genomgång av mitt ”problem”. Bra och trygg sammanfattning och besked. Bara hem och göra tipsen och rekommendationen på läkande rörelser. Vet ju vart jag återkommer nästa gång…..

Anders G
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Toppenhjälp av duktig och trevlig personal

Eva W
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag får den hjälp jag behöver 👍

Susanne N
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Alltid väl bemött och fått bra behandling. Tydliga tips och information på vad jag själv kan göra för att komma framåt med min post op rehab. Så nöjd med Agiloklinike♥️

Peter K
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra kundkontakt och bra behandling Bra lokaler

Ulrika F
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Proffsigt och vänligt bemötande. Noggrann och lugn, Bra plan sattes Känner mig trygg

Catharina S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Julia är toppenbra. Duktig, påläst och engagerad!

Teresia S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Det är alltid ett trevligt och professionellt bemötande och man känner sig trygg i den behandling som utförs.

Payam E
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag rekommenderar starkt Magdalena. .

Thomas A
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra och kunnigt bemötande. Bra behandling och utfrågning för att förstå vad som orsakat skadan.

Jelena K
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Magdalena Segal är otroligt duktig, noggrann och insatt. Går på behandling för svårlokaliserad- och identifierad smärta vilket gör mig till en jobbig patient. Magdalena låter detta inte gå ut över arbetet utan jobbar strategiskt och noggrant för att hitta vart skadan verkligen sitter och för att därefter kunna sätta in rätt behandling. Rekommenderar varmt.

Erik S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Trevlig o proffsig personal, känner att min häl är i goda händer

Wilhelm K
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag blev vänligt och bra bemött och fick bra rekommendationer på rörelser som jag ämnar ta till mig. Läget är ju minst sagt lite off åtminstone om man åker med lokaltrafiken.

Manne Von P
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Får alltid professionel hjälp som leder till förbättring!

Mattias M
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Mycket trevligt bemötande och väldigt tillmötesgående och kunnig personal. Mikael Fant är grym!

Nils T
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

So far so good. Jag har bara varit där en gång men bra bemötande och (tror jaj) bra behandling.

Ylwa M
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Trevligt och proffesionellt bemötande. Kunnig personal som levde upp till min förväntan om att bli hörd och sedd.

Sanna T
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Magda hjälpte mig på ett jättebra o engagerat sätt!

Annika Bergdahl L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Kompetenta och trevliga personer som jobbar på Agilokliniken Arenastaden.

Sofia Magdalena S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag har gått hos Magdalena i ca 8 månader, pga bruten axel som behöver rehab. Jag är supernöjd med henne, hon är oerhört kunnig och professionell och jag är tacksam över att hon ger mig verktygen till att läka och komma tillbaka till min aktiva vardag.

Svar från Agilokliniken - Arenastaden

Hej! Stort tack för din recension och fina ord. Magdalena blir väldigt glad. God jul! Mvh Hampus Klinikchef Arenastaden / Hagastaden

Albin J
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Väldigt trevligt bemötande! Efter att ha sökt för ryggont, fick även flera övningar som verkligen har hjälpt.

Kalill R
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Väldig kunnig personal, jag älskar stället.

Alvaro Rodrigo S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

mycket bra mottagande, proffesionellt agerande under hela undersökningen

Björne Olsson S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Vänlighet, stor kunskap och lugnande

Siv Teresia V

Bra trevligt, fick det som jag behövde . Tack

Tommy P
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Har gått dit ett antal gånger senaste året med ryggproblem (olika), fått fantastiskt fin hjälp och många bra tips på övningar. Inget ställe som försöker "mjölka" en på pengar med upprepande i bland helt onödiga återbesök. Men det förutsätter ju också att man följer de träningsprogram man får.

Marika Helena Herczeg E
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Kunnig proffesionellt trevlig personal fina lokaler ……….. Rekommenderar denna klinik

Svar från Agilokliniken - Arenastaden

Hej Marika Tack för din recension och fina ord. Vi är glada att få hjälpa dig! Mvh Hampus Klinikchef Arenastaden / Hagastaden

Maija A
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra fysioterapeuter (har träffat två), mycket trevligt och vänligt bemötande och god flexibilitet med tidsbokning. Fräsch klinik. Får laserbehandling som kommer att kombineras med rehabövningar, för tidigt att säga om behandlingen hjälper. Om inte så har den behandlande terapeuten förslag på alternativ . Gillar att det finns kreativitet i tänket.

Saja Juma Jawad A
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Bra bemötande. Trevliga och kunniga napprapat.

Håkan Z
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Noggrant och trevligt bemötande.

Love L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag har blivit bemött väldigt väl av alla jag har haft kontakt med på Agilokliniken - Arenstaden. Jag är jättenöjd med min fantastiska fysioterapeut, Magda Segal! Jag blev behandlad för smärta i knä och axel, och jag tycker resultaten att resultaten var över förväntan då jag inte längre känner att de är ett hinder för fysisk aktivitet.

Hanna L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Trevliga lokaler och väldigt bra och professionell hjälp.

Ulf A

Trevligt bemötande Positiv personal Bra lokal och lokalisering

Jens S
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Personlig bemötande med stort kompetens och lyhördhet.

Michael G
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Otroligt bra bemötande av mycket kompetent personal

Håkan M
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag fick ett bra bemötande och en professionell analys och genomgång av min skada

Adnan Q
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Har haft ont i högra foten i 5 år. Börjar bli bättre nu efter jag har varit här och gjort stötvågsbehandling.

BO W
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Jag får naprapati och behandling med torrnålar med ström. Min naprapat lyssnar, ger goda råd ger mig en bra behandling.

Michael L
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Har träffat flera i personalen och samtliga har varit proffsiga, trevliga och effektiva. Rekommenderar gärna kliniken till alla.

Johan B
Skrev om Agilokliniken - Arenastaden

Mycket hög tillgänglighet och bra behandling!