Lätt att få kontakt. Trevligt bemötande. Laserbehandlingen fungerade bra mot kalkaxel med svåra smärtor.
Agilokliniken - Tumba
Välkommen till Agilokliniken i Tumba! Hos oss finner du trevliga och kompetenta sjukgymnaster och naprapater som kan hjälpa dig med alla dina rygg- och ledbesvär. Vi använder oss både av traditionella metoder och modern teknik och försöker alltid hålla oss uppdaterade om nya rön i branschen. Genom att vara noggranna i undersökningen...
741 omdömen om Agilokliniken - Tumba
Sedan starten hos Reco 2014
Bra personal lätt att få tid bra parkering
Jag går hos Josefine och får friskvårdsmassage. Helt underbart 😍
Jag blev jättefint bemött - naprapaten lyssnade, ställde frågor och jag fick hjälp med mina besvär!
Går hos Josefin och hon är fantastisk! Trevlig, lyhörd, kunnig och hon lyckas alltid "få loss" låsningar. Även kanonduktig på massage!
Bemött på ett bra sätt. Förväntningar var att slippa smärtan, och det blev bättre. köpte naprapatbehandling 3x750kr
Bra hjälp , hade ont i ryggen och svindel, , blev bättre.
Snabba behandlingstider, trevligt bemötande, mycket kunskap
Bra bemötande. Kändes kunnig.
Det var inte mitt första besök på Agilo kliniken i Tumba Bemötande är alltid varmt och trevligt. Mina förväntningar alltid stämmer med den hjälp som jag får på kliniken i Tumba.. Jag besöker samma naprapat i flera år och mycket nöjd med resultatet.
Fått bra mottagande och behandlingar med rehabövningar, laser och ström för lokal smärta.
Jag har fått exceptionell hjälp!
Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt
Hej Britt! Stort tack för att du tog dig tid att skriva och för ditt fina omdöme. Mvh Hampus Donnerheim Klinikchef Agilokliniken Tumba
Väldigt trevlig och kunnig personal. Är mycket nöjd med den hjälp jag fått.
Riktigt nöjd med min upplevelse - professionellt bemötande och trevlig personal.
Hej Sabina Vi tackar ödmjukast för din recension och fina ord. Mvh Hampus Donnerheim Klinikchef Agilokliniken Tumba
professionell naprapat, trevlig personal
Tack Josefin! Bästa betyg! En riktig duktig naprapat med ett proffsigt och vänligt bemötande. Kan varmt rekommendera.
Mycket bra och trevlig behandlare som verkligen är duktig. Högsta betyg på behandlaren men själva kliniken börjar bli ganska sliten, skulle nog må bra av lite renovering inom kort.
Massage Bästa massören man är en ny människa när man får där ifrån.
Mycket nöjd.Jag är mycket nöjd med både bemötande o behandling. Gjort 2 besök o kommer att fortsätta att använda deras tjänster. Gillar inte att man måste skriva trettio ord.
Mycket bra bemötande och fick hjälp med dom problem jag hade.:) kan varmt rekommendera.
Toppen bra. Trevligt bemötande, bra förklarande vad hur behandlingen skulle gå till. Rekommenderar starkt ett besök om man har ont 😃
Jättebra klinik! Rekommenderar starkt.
Bemötande var mycket bra och har fått en första hjälp med mina problem
Jätte nöjd . Trevlig duktig personal .
Proffsigt, tryggt och behandling som har effekt! 👌🏻 Rekommenderar varmt att anlita naprapat Josefin Öberg. MVH Ewa S
Jag blev trevligt bemött o fick bra hjälp även tidigare behandlingstillfällen!
Hej Inger Tack för din fina recension och att du tog dig tid att skriva. Vi uppskattar det oerhört! Mvh Hampus Klinikchef Agilokliniken Tumba
Jag har fått ett bra bemötande och behandling av min tennisarmbåge. Är ej färdigbehandlad men förstår att det är en kunnig person jag får hjälp av.
Hej Sture Stort tack för din recension. Det är mycket riktigt en process det där med armbågen. Vi är glada att få hjälpa dig! Mvh Hampus Klinikchef Agilokliniken Tumba
Trygghet, duktig Naprapat, bra bemötande, får svar på min frågor.
Varje gång jag fick hjälp och blev bra med det sökte hjälp för. Hos dem går det att lita på fullständigt.
Riktigt bra och proffsigt bemötande Alltid nöjd
Bra service trevlig och professionell personal. Rekommenderars
Trevligt bemötande det är över mina förväntningar jag har fått hjälp av kiropraktor hon får många stjärnor.
Kunnig personal och ett väldigt flexibelt bemötande
Proffsigt bemötande där de lyssnar på dig för att hjälpa dig rätt.
Mkt professionell, med undersöknin,utfrågning samt förklaring under behandlingsprogrammet
Nöjd med hjälp som jag har fått.
Jag tycker att jag får det hjälp jag behövde fantastiska personal och hjälpsamma personal Agillokliniken är fantastiskt bra kan rekommendera till många. MVH Naile
Jag har gått till flertalet naprapater tidigare men detta var nog den bästa upplevelsen jag haft. Ludvig var proffsig, trevlig och inlyssnande. Jag kände att han verkligen gick till botten med problemet jag kom dit med och jag kommer både återvända och rekommendera andra att gå dit.
Det var bra, lätt att få tid som passar. Nära hemmet och jobbet.
Bra bemötande och mår bra när man lämnar.
Kunnig naprapat som vågar att ta i! Tacksam
Alltid trevligt bemött och hjälpsam personal.
Jag var hos Ludvig på grund av en låsning i ryggen/revbenen som gjorde att jag inte kunde vrida mig och hade otroligt ont. Efter bara en behandling blev det otroligt mycket bättre. Smärtan försvann och rörligheten kom tillbaka helt, efter bara ett par dagar. Proffsigt bemötande och kändes tryggt. Rekommenderar starkt!
Kändes tryggt och jag blev bra bemött
Lyhörd och inkännande naprapat. Lätt att få tider. Bra behandlingar med nålar, el samt massage.
Eftersom jag haft Elias förut, är det!! för mig det viktigaste. Han är bra o trevlig
Proffsigt bemötande och lyhörd Bra behandling Så glad för Josefin
Bra Supper bra och bekväm Jag har inte köpt något men person som heter joussefin hon duktig och behändig till min rygg var jätte bra
Jag har besökt kliniken 3 ggr och erfarit ett trevligt bemötande. Sökte för stelhet och smärta i ländrygg samt smärta / strålning ned i höger ben. Behandlingen har huvudsakligen genomförts med hjälp av akupunktur kombinerat med anslutna el-pads som med anpassad strömstyrka och frekvens tagit sig an mina muskelspänningar. Behandlingen har även innefattat "manuella" fysiska delar mht diagnos och behandling. Speciellt första behandlingen gjorde stor skillnad (+) och efter genomförda 3 behandlingstillfällen upplever jag ganska...