Mycket bra, fint och rent hemma oss!
Ett växande företag som leds av en ung person och alltid redo att hjälpa till att hålla ditt hus rent. Erfarenhet och förståelse för kundernas behov är vår styrka. Vi vet hur vi kan göra dig som använder våra tjänster 100% nöjda. Vårt lilla företag, till skillnad från stora städföretag , kännetecknas av att du behöver inte...
6 omdömen om Natally
Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt föredömligt. Städaren var trevlig, lyhörd och mycket noggrann.
Natally’s är mycket bra. Alltid ett gott bemötande.
Väldigt nöjd med städningen som utförs, bra kommunikation. Rekommenderas starkt!
Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.
Beställde målning av lägenhet. Enkla att ha att göra med. Bra och tydlig kommunikation. Snabb hantering i alla steg.
Alltid bra resultat, flexibel och rent och snyggt resultat
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
En fantastisk fin service rakt igenom. Från kommunikation till genomfört uppdrag. Jag är jättenöjd med Natally och kan varmt rekommendera deras tjänster.