Bästa flyttfirman som lyckades ta vår 85 tums tv utan tryckskador eller liknande, plus vår stora säng. Väldigt trevliga, stort tack Lamin, Axel och Mustafa!!
Nordflytt
Nordflytt är din trygga partner för flytt och städning! Vi specialiserar oss på flytthjälp men erbjuder även städtjänster för att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt. Hos oss kan du få en prisuppskattning på 60 sekunder om du snabbt vill veta vad flytten kommer att kosta. Vi erbjuder bohagsflytt, kontorsflytt och dödsboflytt...
64 omdömen om Nordflytt
Sedan starten hos Reco 2024
Jag är så tacksam över flytten och väldigt trevligt bemötande i telefonen samt professionell o hjälpsamma kommer absolut hör av mig igen när nästa flyt blir ’tänk alla företag var så här!fem stjärnor och mer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️tack för att ni finns .
Vad kan jag säga, jag fick veta på kort varsel att en annan firma avbokade sista minut. Nordflytt ställde upp och fixade en team till mig på minuten och dom var även billigare än den andra firman. Vilken service, tack! Rekommenderas starkt!
Super bra upplevelse, trevliga grabbar och sååååå smidig flytt!
Jag fick hjälp med flytten av bästa flyttfirman ❤️ Suverän service, bästa bemötande, supertrevliga och service riktade personal. Rekommenderar den här firman varmt.
Trodde aldrig att en flytt kunde gå så fort. Smidigaste och snabbaste flytten. Killarna var professionella och så himla trevliga. Flyttstädningen efteråt var otrolig! Lägenheten hade ett glans som aldrig förr. Tusen tack till bästa Nordflytt! Rekommenderar starkt. :)
Trevliga och väldigt ansvarsfulla killar
Flyttfirman var flexibel och professionell. Mycket trevliga grabbar som flyttade och magasinerade allting åt oss. De var noggranna med att stressen för mig som flyttar ska vara så liten som möjligt. Kommer nyttja igen vid framtida flytt.
Riktiga effektiva, prisvärda och snälla. Rekommenderas starkt. Andra gången jag tagit hjälp av grabbarna på Nordflytt, kommer definitivt välja dem i framtiden.
Flexibla, lyhörda och effektiva. Super bra bemötande och gjorde ett toppen jobb. Så nöjd och rekommenderad varmt👌🏾
Jättenöjd med Nordflytt, de levererar alltid med ett trevligt bemötande samt professionell service!
Hej Hanna! Stort tack för din fina recension och för att du återigen valt oss! 😊 Det betyder mycket att höra att du är nöjd med vår service och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att leverera på topp, och din feedback motiverar oss ännu mer! Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden. 🏡✨ Vänliga hälsningar, Musse & Mammado 🚛💨
Jag kontaktade Nordflytt för en akut hemstädning, jag fick hjälp direkt dagen efter med super trevliga samt proffsiga personal som såg till att jag fick den hjälpen jag behövde.
Hej Hisham! Stort tack för din fina recension! 🙌 Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med hemstädningen så snabbt och att du var nöjd med vårt team. Att leverera professionell service med ett leende är alltid vår målsättning! 😊 Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Nordflytt-teamet 🧹✨
Fantastisk service! Snabb, noggrann och pålitlig flyttfirma. Rekommenderas varmt!
Hej Ayaan! Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att du uppskattade vår service och att vi kunde leverera en snabb, noggrann och pålitlig flytt för dig. Din rekommendation betyder mycket för oss! 🙌 Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Nordflytt-teamet 🚛💨
Vi anlitade Nordflytt för en långdistansflytt med nedpackning. De var extremt duktiga och professionella i både deras bemötande och arbete. Allting gick väldigt smidigt för oss i flytten och det är allt tack vare Nordflytt!
Hej Martin! Stort tack för din fina recension och för att ni valde oss för er långdistansflytt! 🚛💨 Det gläder oss att höra att allt gick smidigt och att ni var nöjda med både vårt bemötande och arbete. Att göra flytten enkel och stressfri för våra kunder är alltid vår målsättning! Och ett extra stort tack för Nocco och morotskakan – det var verkligen uppskattat och gav oss extra energi under flytten! 💪🧡 Vi önskar er all lycka i ert nya hem och hjälper er gärna igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nordflytt-teamet 🙌🏡
Trevligt bemötande och professionell service! Bra samordning av flytt och städning på samma dag. Rekommenderar!
Hej Elin! Stort tack för din fina recension! 🌟 Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande och den professionella servicen. Att kunna samordna flytt och städning smidigt på samma dag är något vi alltid strävar efter, så det är extra kul att höra att du är nöjd! 😊 Tack för din rekommendation – vi hjälper dig gärna igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nordflytt-teamet 🚛✨🏡
Jag tyckte att jag blev väldigt bra bemött av Nordflytt! De tog väl hand om min flytt och allt stämde överens med vad som var planerat!
Hej Rima! Stort tack för din fina recension! 🌟 Det gläder oss att du kände dig väl bemött och att allt gick enligt plan. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg och smidig flyttupplevelse, så det betyder mycket att höra att du är nöjd! 😊 Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Lycka till i ditt nya hem! 🏡🚛 Vänliga hälsningar, Nordflytt-teamet 🙌
Mycket bra kundbemötande och en nära kontakt med Nordflytts personal. Blev inte riktigt som tänkt då det dök upp en sjukanmälan dagen innan men som Nordflytts duktiga arbetare löste med hjälp av en annan flyttfirma som ställde upp, på uppdrag av Nordflytt. Jag och min sambo hade ett bohag på 70m2 och inte särskilt mycket grejer då vi gjort oss av med en hel del. Flyttfirman hade en 20m3 stor lastbil och det var precis på håret att allt fick plats. Hade varit bra med en lite större lastbil. Ca 25m3. Allt som allt, mycket bra. Trevliga killar som hjälpte till med flytten.
Hej Samuel, Stort tack för din recension och för att du delar din upplevelse! 😊 Vi är glada att du uppskattade vårt kundbemötande och att vi kunde lösa flytten trots den oförutsedda situationen. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att säkerställa att flytten går så smidigt som möjligt! Vi tar till oss din feedback om lastbilsstorleken och ska ha det i åtanke för framtida planering. Tack för ditt förtroende och dina värmande ord om vårt team! 🙌 Vi önskar dig och din sambo allt gott i ert nya hem, och...
They came over 10 minutes late, and only 1 person came when I paid for 2.
Hi Ranya, We’re sorry you feel this way. Our team was scheduled between 12:00–14:00 and completed the move within that timeframe. While we had extra staff available, the job size didn’t require it to stay on schedule. Our pricing is based on the work being done, not the number of movers. If you have any further concerns, feel free to reach out. Best regards, Mustafa, Nordflytt
Very good level of service ! I used Nordflytt to move ~30m3. Team very supportive and reactive. I recommend using Nordflytt for your next moving.
Hi Luce, Thank you so much for your wonderful review and for trusting us with your move! 🌟 We're delighted to hear that you were happy with our service and that our team was supportive and reactive throughout the process. We absolutely love customers like you – positive and cheerful! 😊 Your recommendation truly means a lot to us. 🙌 If you ever need moving assistance again, we’d be more than happy to help. Wishing you all the best in your new home! 🏡 Best regards, The Nordflytt Team
Super trevlig upplevelse snabba och konkret flytt firma allt från konsultation och ständig återkoppling innan under och efter flytt. Flyttade ett kontor på 200 kvm vilket firman fixade galant! Stor eloge till er för kundservice trots våra jobbiga önskemål om tider. Kan varmt rekommendera
Hej Issam! Stort tack för din fantastiska recension och för att du valde oss för er kontorsflytt! 🙌 Det gläder oss att höra att du uppskattade vår service, snabba arbete och ständiga återkoppling. Vi strävar alltid efter att göra flyttupplevelsen så smidig som möjligt – även när det finns utmaningar med tider. 😊 Det betyder mycket att få så fin feedback, och vi uppskattar verkligen din rekommendation! Hör gärna av dig om du behöver hjälp i framtiden. Allt gott! Nordflytt-teamet 🚛💨
Trevliga gubbar! Vi flyttade från en etagevåning och hade lite svårt att skriva ner möbler, men personalen tog sig tiden att skruva ner och plasta in varenda del! Stort plus i kanten för gedigen service!
Hej Youssef! Stort tack för din fina recension! 🙌 Det gläder oss att höra att du uppskattade vår service och att vårt team tog sig tiden att montera ner och plasta in allt ordentligt. Vi vet att flyttar kan vara kluriga ibland, och vi gör alltid vårt bästa för att underlätta processen. 😊 Tack för ditt förtroende och dina värmande ord – vi hjälper dig gärna igen i framtiden! Allt gott, Nordflytt-teamet 🚛💨
Vi hade en fantastisk upplevelse med Nordflytt! Från första kontakt till att sista lådan var på plats gick allt supersmidigt! Teamet är professionella och trevliga - rekommenderar varmt!
Hej Yama! Stort tack för din fina recension och för att du valde oss på Nordflytt! 🌟 Det gör oss otroligt glada att höra att du hade en så smidig och positiv upplevelse med oss, från första kontakt till sista lådan. 🙌 Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet skulle uppstå i framtiden. Vänliga hälsningar, Nordflytt
Så nöjd! Flexibla och noggranna, otroligt trevliga att ha och göra med! Rekommenderar starkt!
Hej Amanda, Tack så mycket för dina värmande ord! Det betyder otroligt mycket för oss att veta att du uppskattade vår noggrannhet och flexibilitet. Vi strävar alltid efter att göra varje flytt smidig och positiv, och din rekommendation är verkligen uppskattad. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Bästa hälsningar, Teamet på Nordflytt
Så nöjda med flytthjälpen från Nordflytt! De var väldigt trevliga och tillmötesgående och gjorde flytten väldigt smidig. Skulle verkligen rekommendera nordflytt för små och stora flyttar.
Hej Matilde, Stort tack för din värmande recension, det betyder mycket för oss! Vi finns här om du skulle behöva hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Otroligt nöjd, allt gick super smidigt och bemötandet var väldigt proffsigt och hjälpsamt!
Hej Sharareh, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du upplevde vårt bemötande som proffsigt och hjälpsamt. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder den bästa upplevelsen, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina ord. Vi finns här om du skulle behöva vår hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Väldigt nöjd med hjälpen vi fick från Nordflytt! Hela processen gick smidigt och snabbt, och killarna som hjälpte oss var både trevliga och lösningsorienterade. Trots att vår planering inte var helt hundra löste de allt utan problem och fick oss att känna oss trygga genom hela flytten. Märktes att de hade erfarenhet och fokus på att göra ett bra jobb och inte massa annat.
Hej Matilda, Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att ni kände er trygga och nöjda genom hela flytten. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och lösningsorienterade, så det gläder oss att det märktes. Vi är tacksamma för ditt förtroende och finns här för att hjälpa till igen om ni skulle behöva det i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Vi är så glada och nöjda med Nordflytt som gjorde vår kontorsflytt till en riktigt smidig upplevelse! Med sin flexibilitet, proffsiga attityd och otroliga servicekänsla överträffade de verkligen våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Nordflytt för både privatflytt och kontorsflytt – de gjorde hela processen enkel och bekymmersfri!
Hej Emelie, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att vi kunde överträffa era förväntningar. Flexibilitet och service är något vi alltid strävar efter att leverera på högsta nivå. Vi uppskattar varmt din rekommendation och ser fram emot att hjälpa er igen om behovet skulle uppstå! Vänliga hälsningar, Teamet på Nordflytt
Vi är otroligt nöjda med Nordflytt! De hanterade vår flytt på ett smidigt och professionellt sätt, från packning och bärhjälp till montering. Hela processen var stressfri och välorganiserad. Dessutom är teamet jättetrevliga, flexibla och hjälpsamma. Vi kan varmt rekommendera Nordflytt till alla som ska flytta – oavsett om det gäller en stor eller liten flytt!
Hej! Stort tack för er fantastiska recension och de fina orden! 🌟 Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med vår hjälp från början till slut. Att göra flytten stressfri och välorganiserad är alltid vårt mål, och det är härligt att veta att vi lyckades leverera det för er. 🙌 Vi uppskattar varmt er rekommendation och hoppas kunna hjälpa er igen om ni behöver flytthjälp i framtiden. Lycka till i ert nya hem! 🏡 Allt gott, Nordflytt-teamet
Så otroligt professionella och service minded! De var så snabba på att svara, kommunicera med under hela flytten och hjälpte till med allt från planering, packning osv. Rekommenderar dem starkt!
Hej Hanna! Tack så mycket för din underbara recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du uppskattade vår professionalism och service. Att ge snabb och tydlig kommunikation samt hjälpa till genom hela processen är något vi strävar efter, och det värmer att veta att du är nöjd med vårt arbete. 🙌 Stort tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss! Allt gott, Nordflytt teamet
Jag fick det bästa bemötandet och förståelse i min situation! Jag är väldigt nöjd, att jag valde Nordflytt som hjälp för mig att flytta! Killarna var jätte duktiga. Allt gjordes professionellt. Alla mina saker kom fram till mitt nya boendet utan problem. Rekommenderar! Tusent tack! Mvh Kristina
Hej Kristina! Stort tack för din fantastiska recension och för att du valde oss på Nordflytt! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig väl bemött och att vi kunde underlätta din flytt på ett professionellt sätt. 🙌 Vi är så glada att allt gick smidigt och att dina saker kom fram utan problem. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är alltid här om du behöver hjälp igen i framtiden. Tusen tack själv och lycka till i ditt nya hem! 🏡 Vänliga hälsningar, Nordflytt teamet
Proffesionella, effektiva och snabba, Nordflytt tog bort all stress!
Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att vi kunde bidra till en stressfri flytt och leverera en snabb och effektiv service. Det värmer verkligen att höra! 😊
Kan verkligen rekommendera Nordflytt. Professionella och hjälpsamma. Verkligen över min förväntan. Tusen tack för en jätte smidig flytt!
Tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och göra din flytt smidig. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss. Stort tack för ditt förtroende och varmt lycka till i ditt nya hem! 😊
Killarna på plats var trevliga vid besöket som det står. Men vid debiteringen är ej enligt överenskommelse. Andra kunder måste få korrekt information. För övrigt blev jag även anklagad för att ha stulit en av deras ångmaskiner, som de senare hittade.
Hej Daniel, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar alltid feedback som kan hjälpa oss att förbättra vår verksamhet. Vad gäller debiteringen vill vi återigen poängtera att vi följt det avtal och den prissättning som vi gick igenom tillsammans innan uppdraget. Om du upplever något oklart i kommunikationen kring fakturan är du varmt välkommen att kontakta oss direkt, så kan vi reda ut eventuella missförstånd. När det gäller din kommentar om ångmaskinen vill vi klargöra att det aldrig framfördes...
Tycker Mustafa va riktigt trevlig på Nordflytt , lätt att prata med och väldigt förstående.. Skulle definitivt använda dom igen vid behov, fick ett bra pris ❤️ Tack så mkt
Hej Melinda, Tack så mycket för din fina feedback och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde erbjuda en lösning som passade dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen om behovet uppstår i framtiden. Tack än en gång för förtroendet och de värmande orden. ❤️ Vänliga hälsningar, Mustafa och teamet på Nordflytt
Det var lite problem med tiden, vi bokade flytt vid 14. Sen någon dag innan skrev de och frågade om 13 var okej, jag skrev att det var okej. Samma dag skrev de och ändrade återigen till 14, så blev lite krångel med att få ihop dagen. Men annars var de väldigt trevliga och allr gick bra!
Hej Carina! Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det blev krångel med tiden inför flytten, det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar till oss din feedback för att förbättra vår planering och kommunikation framöver. Det gläder oss att allt gick bra trots ändringarna och att du upplevde vårt team som trevliga! Vi hoppas att du trivs i ditt nya hem och finns här om du skulle behöva hjälp i framtiden. Allt gott! Nordflytt-teamet
Jättenöjd med Nordflytt. Professionell hjälp och service från bokning till flytt. Rekommenderar varmt!
Hej Sandra! Stort tack för din fina recension och dina värmande ord! 😊 Vi är så glada att du är nöjd med vår service från början till slut. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden. Lycka till i ditt nya hem! 🏠 Nordflytt-teamet
Trevliga, effektiva och flexibla flyttkillar! Själva flytten gick hur bra som helst. Personen som hade hand om bokningen hade inte så bra koll tyvärr. Ringde och dubbelkollade adress samt körning av grejer till soptipp två gånger men det registrerades inte… Tur att de som körde var tillmötesgående och löste allt :)
Hej Matilda! Stort tack för din feedback! Vi är glada att själva flytten gick smidigt och att våra flyttkillar kunde lösa allt på ett tillmötesgående sätt. 😊 Vi beklagar däremot att det blev missförstånd i bokningsprocessen och tar till oss detta för att förbättra vår kommunikation framöver. Din upplevelse betyder mycket för oss, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden – ännu mer felfritt då! 🙌 Allt gott! Nordflytt-teamet
Jättebra på alla sätt! Noggranna, lösningsorienterade, hög grad av service. Rekommenderar starkt och kommer anlita dem igen vid ev flytt.
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme, Linn! Vi är verkligen glada att höra att du uppskattade vår noggrannhet, lösningsorienterade inställning och service. Det betyder mycket för oss att få ditt förtroende, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida flyttar. Tack för att du rekommenderar oss! ⭐
Nordflytt went above and beyond to make sure we received our delivery, and were open and communicative with us along the way. Would definitely use their services again!
Tack för det fantastiska omdömet, Lauren! Vi är glada att vi kunde leverera en upplevelse som levde upp till dina förväntningar. Att vara öppna och kommunikativa är något vi värderar högt, och det är alltid vårt mål att ge den bästa servicen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! ⭐⭐⭐⭐⭐
Snabba och trevliga, bra kommunikation genom hela flytten
Tack för ditt omdöme, Marvin! Det är fantastiskt att höra att du uppskattade vår snabbhet, trevlighet och tydliga kommunikation. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig som möjligt. Ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! ⭐⭐⭐⭐⭐
Snabba svar trevlig personal, smidig betalning. De anpassade flytten så att det passade mig. Bokade kl 13 klara vid 16 mycket snabbt och smidigt 5 av 5
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Sayers! 🙏 Vi är glada att vi kunde anpassa flytten efter dina behov och att allt gick snabbt och smidigt. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder! 😊 Tack för att du lyfter fram vår service – vi uppskattar verkligen dina ord. Hör av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! 🌟🚛
Supertrevliga killar, allt gick smidigt till. Kan rekommendera varmt
Tack så mycket för din fina recension, Alvina! 🙏 Vi är glada att höra att du hade en smidig och trevlig upplevelse med oss. Det betyder mycket att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 😊🌟
Jag är supernöjd med flytten. Fantastisk kommunikation från start till slut, proffsig och effektiv hjälp! Hela processen kändes trygg. Rekommenderar starkt!!
Tack så mycket för din fina recension, Rebecca! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med hela processen och att vi kunde göra din flytt både trygg och effektiv. Din rekommendation betyder mycket för oss! 😊 Tack för förtroendet, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om det behövs.
Vi fick väldigt bra bemötande av Nordflytt och dom mötte våra behov hur bra som helst. Och dom var väldigt måna om oss som kunder och var så hjälpsamma. Jag rekommenderar verkligen denna flyttfirma bra mottagande bra efter flytt ringer och kollar så allt känns bra även efteråt. Kommer definitivt tillbaka om vi flyttar igen. Väldigt bra pris med
Tack så mycket för din fantastiska recension, Christina! 🙏 Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med vårt bemötande och service, både under och efter flytten. Att möta våra kunders behov och ge det lilla extra är alltid vårt mål, och vi är glada att det uppskattades. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen om det blir aktuellt – du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊 Tack för att du rekommenderar oss! 🌟
Trevligt bemötande och bra service, som vanligt!!!
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Magnus! 🙏 Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och bemötande – det är precis det vi strävar efter varje gång. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 😊
Jätte trevliga, noggranna och snabba killar
Tack så mycket, Johnny, för din fina recension och toppbetyget! 🙏 Det gläder oss att du uppskattade vårt arbete och att vi kunde leverera en snabb, noggrann och trevlig service. Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden. Tack för att du valde Nordflytt! 🚛✨ Varma hälsningar, Teamet på Nordflytt 🌟
Stort tack till Haydar och Mustafa för en snabb och smidig flytt, killarna har varit fantastiska och super trevliga. Fått en att känna sig trygg och omhändertagen. Kommer definitivt välja Nordflytt igen!
Stort tack för din fina feedback! 🙏 Det gläder oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen under flytten. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i januari med din nästa flytt! Varma hälsningar, Teamet på Nordflytt 🚛
Stort tack för det fina omdömet! 🌟 Lycka till med allt i den nya restaurangen – vi hejar på dig! 🍴🚀
Snabba, noggranna. Bra kundkontakt via telefon.
Tack för din feedback! Det är glädjande att du uppskattade vår snabbhet, noggrannhet och kundkontakt. Om det finns något vi kan göra bättre för att höja din upplevelse nästa gång, hör gärna av dig – vi strävar alltid efter att bli bättre! 🙌
Jag anlitade Nordflytt för min flytt från Stockholm till Malmö, och passade även på att boka flyttstädning genom dem. Redan från början var de professionella och svarade på alla mina frågor tydligt och kunnigt. På flyttdagen dök två trevliga killar upp och packade snabbt och effektivt in alla mina saker i flyttbilen innan de drog iväg mot Malmö. Jag är supernöjd med både flytthjälpen och flyttstädningen! Rekommenderas varmt!
Stort tack för din fina recension och för att du valde Nordflytt för din flytt från Stockholm till Malmö! 🙏 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både flytthjälpen och flyttstädningen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och professionell upplevelse, så det är extra roligt att få så positiv feedback. Tack för din rekommendation, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! 🚛✨ Varma hälsningar, Teamet på Nordflytt