Flyttfirma på Östermalm

5 rekommenderade flyttfirmor på Östermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • VIKTORIA S
    VIKTORIA S: Jättenöjd med denna firma! Så proffsiga killar som gjorde flytten väldigt smidig. Trevligt bemötande från första stund och effektiva samt försiktiga med möblerna och de saker som skulle flyttas. Kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt och kommer utan tvekan anlita dem nästa gång det är dags för flytt. Guldstjärna!
  • Driver du flyttfirma i Östermalm?

• Vi är verksamma i hela Stockholm med omnejd. Vi är nog en av de mest prisvärda firmorna i området.
    Karin S
    Karin S: Bemötandet väldigt bra från förfrågan till avslut. Trevliga och flexibla flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och utförde allt enligt överenskommelse.
  • Melinda A
    Melinda A: Tycker Mustafa va riktigt trevlig på Nordflytt , lätt att prata med och väldigt förstående.. Skulle definitivt använda dom igen vid behov, fick ett bra pris ❤️ Tack så mkt
  • IBRAHIM A
    IBRAHIM A: Jättetrevliga, fick låna ett berg flyttkartonger av dom hur länge som helst (som jag till slut köpte av dom till en rimlig peng). Papper för att packa porslin och glas ingick, och jag fick rabatt hos en städfirma genom dom (som gjorde ett jättebra jobb och kan rekommenderas).
  • Driver du flyttfirma i Östermalm?

• Denize S
    Denize S: Flyttbolaget levererar en hög service och är extremt duktiga på vad dem gör. Dem hanterar möbler och inventarier varsamt. Vi är väldigt nöjda.