Alexander Cezar

Alexander Cezar

Alexander Cezar är mäklare på Ny vy Mäklare

Alexander Cezar har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Alexander Cezar har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexander Cezar har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

96 omdömen om Alexander Cezar

Sedan starten hos Reco 2018
Henry P
Partille Centrum

Alexander är effektiv och får snabbt till ett avslut. Vi har varit nöjda med Alexander under hela processen.

Thomas S
Sannegårdshamnen

Alexander är professionell, enkel att ha att göra med och mycket hängiven uppdraget. Bostadsmarknaden är svårbedömd och även erfarna mäklare kan inte alltid pricka rätt med pris och förväntan men en mäklare som inte ger upp och som ställer upp för att få till en affär är mycket värt.

Karin F
Eriksberg

Alexander var mycket proffsig, transparent och enkel i dialogen. Vi hade träffat Alexander 2017 när vi letade bostad, och fastnade redan då för honom. Det var givet att vi skulle kontakta honom när vi nu 2024 köpt hus och snabbt behövde sälja vår lägenhet. Rekommenderar honom varmt!

Henrik A
Eriksberg

Mycket professionellt/trevligt bemötande samt kommunikation. Kommer med bra tips och erfarenheter. Allt har fungerat kanon. Rekommenderar verkligen Alexander

Celal Alper O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Eriksberg

It was a good experience. We are really happy with the broker. He was quite nice and helpful against us.

Sebastian N
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Fräntorp

Snabb och lösningsorienterad

Cagdas K
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Fräntorp

Alexander är en fantastisk mäklare där han verkligen är tydlig och engagerad och glad. Jag rekommenderar alltid honom till min vänskapskrets.

Ulrika H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Olskroken

Lyhörd och flexibel i sitt arbete

Jóhanna G
Olskroken

Professionelt och trevligt bemötande. Hade konkreta och bra tips inför försäljningen och engagerad. Mycket bra mäklare som uppfyllde allt vi förväntade oss av honom. Kan starkt rekommendera Alexander!

Johan H
Krokslätt

Alexander var en ihärdig mäklare. Det tog tid i en tuff marknad me. Han gav inte upp.