Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

www.nyvymaklare.se
  • Badge2024
4.7

Ny vy är din trygga och ärliga fastighetsmäklare i Göteborg som har som ambition att hjälpa dig hitta rätt i bostadsdjungeln. Med vår kompetenta personal ser vi varje kund som unik och ingen affär är den andra lik. Vi erbjuder en full mäklartjänst från värdering av bostaden och koordinering av all marknadsföring tills dess att...

268 omdömen om Ny vy Mäklare

Sedan starten hos Reco 2018

Henry P
Partille Centrum

Alexander är effektiv och får snabbt till ett avslut. Vi har varit nöjda med Alexander under hela processen.

Thomas S
Sannegårdshamnen

Alexander är professionell, enkel att ha att göra med och mycket hängiven uppdraget. Bostadsmarknaden är svårbedömd och även erfarna mäklare kan inte alltid pricka rätt med pris och förväntan men en mäklare som inte ger upp och som ställer upp för att få till en affär är mycket värt.

Erik Lennart J
Hisings Backa

En stjärn säljare vid inledande möte.

Karin F
Eriksberg

Alexander var mycket proffsig, transparent och enkel i dialogen. Vi hade träffat Alexander 2017 när vi letade bostad, och fastnade redan då för honom. Det var givet att vi skulle kontakta honom när vi nu 2024 köpt hus och snabbt behövde sälja vår lägenhet. Rekommenderar honom varmt!

Henrik A
Eriksberg

Mycket professionellt/trevligt bemötande samt kommunikation. Kommer med bra tips och erfarenheter. Allt har fungerat kanon. Rekommenderar verkligen Alexander

Oskar F
Hisings Backa

Lagom påflugen, gav utrymme att titta själv. Hittade svar när han inte hade. Lite svår att få tag i till en början, men sen väldigt aktiv.

Celal Alper O
Eriksberg

It was a good experience. We are really happy with the broker. He was quite nice and helpful against us.

Therese H
Olofstorp

Proffesionellt bemött från första samtalet med stort engagemang. Fantastiskt serviceminded team runt sig med kolleger som alltid finns tillgängliga eller med snabb återkoppling. Är väldigt nöjd med Sebastian och hans kollegor på NyVy.

Jan S
Sävedalen

Sargon hjälpte oss med snabb försäljning av lägenheten. Han var väldigt bra och tydlig med kommunikation både med mig g och min ex som var viktigt vid den känsliga situationen. Han har ordnad all som behövdes och gav oss mycket stöd i processen.

Sebastian N
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Fräntorp

Snabb och lösningsorienterad

Cagdas K
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Fräntorp

Alexander är en fantastisk mäklare där han verkligen är tydlig och engagerad och glad. Jag rekommenderar alltid honom till min vänskapskrets.

Necati Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Tolered

Sargon Yelda är en trevlig person ,noggrann,, lyhörd, omtänksam och han är väldigt taggad inför en försäljning .

Ulrika H
Olskroken

Lyhörd och flexibel i sitt arbete

Sara C
Lödöse

Sebastian och Ny Vy erbjuder en mäklartjänst i toppklass, bättre än någon annan jag tidigare anlitat. Efter att tidigare både ha köpt och sålt bostäder var detta en helt annan och mycket bättre upplevelse. Vi kände 100% förtroende för Sebastian och Ny Vy genom hela processen. Sebastian var verkligen spindeln i nätet, och något vi särskilt uppskattade var hans ärlighet. Han satte realistiska förväntningar och var alltid transparent i sin kommunikation, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål.

Semir G
Kviberg

Jag vill varmt rekommendera Sebastian som mäklare. Hans professionella och strategiska tillvägagångssätt gjorde försäljningen av min lägenhet till en positiv upplevelse. Sebastian delade öppet med sig av sin försäljningsstrategi, vilket gav mig förtroende för hans arbete och insikter om marknaden. Kommunikationen var exemplarisk där han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på alla mina frågor. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet och tydlighet, vilket skapade en trygghet under hela processen. Tack vare Sebastians...

Björn O
Sävedalen

Högsta betyg! Påläst, lyhörd och förtroendeingivande mäklare. Som köpare är jag alltid naturligt skeptisk mot säljare oavsett om det är i en elektronikaffär, en blocketförsäljning eller en fastighetsmäklare när man letar bostad. Och just det att leta bostad, att hitta platsen som man vill göra till sitt nästa hem har så mycket högre insats än att råka köpa fel stavmixer. Med det sagt hade jag mycket höga krav när jag letade efter mitt nästa hem och ställde många besvärliga frågor men Sargon var mycket påläst och de frågor...

Adrian A
Kviberg

Sebastian var väldigt trevlig och hade ett gott bemötande. Han tog sin tid, svarade på alla frågor och var allmänt trevlig. Vi förväntade oss en rundtur av lägenheten och information, samt svar på våra frågor. Jag känner att vi fick det vi behövde. En bra mäjlate, rekommenderas. Kändes pålitlig, glad och kunnig.

Jóhanna G
Olskroken

Professionelt och trevligt bemötande. Hade konkreta och bra tips inför försäljningen och engagerad. Mycket bra mäklare som uppfyllde allt vi förväntade oss av honom. Kan starkt rekommendera Alexander!

Ibrica M
Biskopsgården

Toppenbra mäklare, långt över förväntan! Tack

Johan H
Krokslätt

Alexander var en ihärdig mäklare. Det tog tid i en tuff marknad me. Han gav inte upp.

Nikola Z
Kviberg

Professionell, direkt och tydlig. Haft en tydlig och bra kommunikation genom hela affären.

Shervin F
Gårda

Jag kan varmt rekommendera Sargon Yelda till alla som söker en mäklare som kombinerar kommunikation, tydlighet och målmedvetenhet på ett exceptionellt sätt. Testade andra mäklare flertalet gånger innan jag bytte och hamnade rätt med Sargon. Tack, Sargon, för ditt fantastiska arbete och för att du gjorde vår bostadsaffär till en så positiv och framgångsrik upplevelse!

Åsa-lena K
Skrev om Ny vy Mäklare

Upplevde denna mäklare som oengagerad, slarvig, alltid sen, dålig återkoppling. Det lät väldigt bra vid offertsamtalet, men visade sig vara mycket snack och lite verkstad. Bytte mäklare och fick fantastiskt engagemang och hjälp. Sålde efter 1 visning.

Lisa J
Kviberg

Trevligt bemötande och bra uppföljning!

Berne R
Köpte sin stuga med hjälp av Sebastian Stojanovic en del av Ny vy Mäklare
Torslanda

Sakligt, tydligt och rakt. Bra respons och återkoppling samt ansvarstagande för att det skulle bli en affär med nöjdhet och utan senare missnöje. Tack!

Linus N
Kviberg

Otroligt nöjd med min mäklare Sargon. Bra och tydlig kommunikation från start till slut. Alltid tillgänglig, och väldigt driven för att få till det bästa för mig som säljare. Kan varmt rekommendera Sargon !

Markus C
Eriksberg

Blev bra bemött i samtal och fysiska möten. Känner inte att vi som köpare blev tillräckligt sedda för att få den upplevelsen vi hade förväntat oss utan det mesta fokuset låg på att tillgodose säljaren. Trevlig personal men saknade tydlighet och information från Nyvy i processen och i de fysiska mötena.

Sylvie A

Trevlig Hjälpsam Fick en bra kontakt Med vänlig hälsning,

Jason H
Sannegården

Alexander was such a friendly guy and made things very easy for both us and the seller. I would definitely recommend him to anyone buying or selling. Very satisfied with Ny vy

Natalia P
Södra Centrum

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick från Alexander Cezar under min bostadsaffär. Han var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Alexander visade stort engagemang och gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Jag skulle definitivt rekommendera Alexander till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.

Saif A
Hisings Kärra

Very professional and helpful. Delighted to work with Alex!

Carl Fredrik E
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Torslanda

Pålitlig, kunnig och ambitiös.

Birgit S
Kungsbacka

Mycket kunnig och trevlig, fick till en supersmidig affär.

Johan K
Eriksberg

Bemötandet var bra, uppfyllde mina förväntningar på mäklare. Trevlig och flexibel.

Habib M
Olofstorp

-God bemötande, Bra på att svara på frågor, noggrann i processen och bra information. -Det var vår första köp av bostad så han hjälpte till att vi förstå lättare hur processen går och vad ska man göra, så fylldes våra förväntningar med hans kunskap. -vi var intresserade av huset på bergums prästgårdsbacke 10 så bokade visning och träffade Sebastian där och han svarade på våra funderingar bra, kort och enkelt så det kändes jättebra. Duktig och kunnig mäklare är han, beredd kunskap inom sitt jobb+ juridiska frågor.

Hans-jörgen G
Olofstorp

Sebastian var tydlig med vad han trodde på beträffande tider och priser! Han kunde formulera sig så att alla kunde förstå vad som sades mm! Så kan varmt rekommendera Sebastian Stojanovic på NyVy!

Ulf W
Hisings Backa

Superseriös mäklare på alla punkter när han sålde vår lägenhet. Visade ett väldigt högt driv och var väldigt tydlig i sin kommunikation hela vägen. Kommer definitivt anlita Sebastian igen.

Rebecca G
Hisings Backa

Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare. Han bemötte mig professionellt och förstod snabbt vad jag sökte. Jag hade höga förväntningar och på bara två möten hittade han en bostad som kändes helt rätt. Processen var smidig och gick snabbare än förväntat. Jag kan varmt rekommendera Sebastian till andra som söker en effektiv, lyhörd och engagerad mäklare

Martina V
Hisings Backa

Kunnig, tillmötesgående och trevlig. Fick stort förtoende för mäklaren och kände mig helt trygg med att överlämna uppdraget i mäklarens händer. Blev positivt överraskad över hur enkel hela försäljningen blev med Sebastians hjälp. Han gjorde ett helt enastående och fantastisk jobb med att sälja vår bostad. Rekommenderar varmt Sebastian Stojanovic på Ny vy och kommer utan tvekan anlita honom igen. Helt klar bästa mäklaren jag någonsin träffat.

Bengt B
Landvetter

Tydlig, rak person, försöker alltid att lyssna på kunden

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Bengt för det fina omdömet. Uppskattas varmt!

Dalya O
Hisings Kärra

Det har varit bra men jag skulle önska att han berättar tidligt vad han kan hjälpa oss med, liksom på vilka frågor han han svara. Det är min fösta gång jag köper en lägenhet och har ingen erfarenhet med sånt. Jag behöver tydlighet och mer kommunikation.

Svar från Sebastian Stojanovic

Hej Dalya. Tack för ditt omdöme som jag uppskattar varmt. Jag försöker alltid vara så pedagogisk och tydlig jag kan, speciellt när jag har med förstagångsköpare att göra. Tar till mig kritiken. Lycka till med ert nya boende!

Lisa J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ny vy Mäklare

Bra, nöjd med mitt köp.

Envera Z
Söbacken

Jätteduktig och engagerad mäklare! Tack Sebastian.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack själv Envera för det fina omdömet! Lycka till och hör gärna av dig om jag kan hjälpa dig på något sätt!

Robin D
Biskopsgården

Trevlig,hjälpsam,tillgänglig, gjorde bra sitt jobb

Svar från Sebastian Stojanovic

Härligt att du är nöjd Robin. Mina köpare är lika viktiga för mig som mina säljare. Lycka till med din bostad och hör gärna av dig om jag kan hjälpa dig framöver.

Yvonne E
Hisings Backa

Försäljningen gick bra. Fick information om hur han tänkt lägga upp försäljningen , arvode osv. Samt tips om firma som kunde staila lägenheten inför kommande försäljning.

Svar från Sebastian Stojanovic

Hej Yvonne. Tack för omdömet. Hör gärna av dig om jag kan göra något för dig!

Sanja C
Biskopsgården

Vad jag ska säga? Ett utmärkt proffs som alltid är redo att hjälpa till, svara på frågor (hur dumma än), stå till tjänst för både säljaren och köparen. Som köpare upplevde jag honom som en vän, och jag tror att säljaren av huset hade samma känsla. Vi satte oss som tre vänner och kom överens om allt och vi var alla nöjda med det pris som nåddes. Är inte det det viktigaste? För att varje part ska vara nöjd. Stort tack till Sebastian för hans råd och stöd.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Sanja för detta fantastiska omdöme! Delar din uppfattning till fullo att bästa affären är den där alla parter är nöjda. Tusen tack och lycka till med er nya bostad. Hör gärna av dig om jag kan göra något för er.

Hans-jörgen G
Olofstorp

Tydligt, sakkunnig och ärlig på de flesta punkter’

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Hans-Jörgen för ditt fina omdöme! Nu vaknar den bokstavstolkande juristen i mig när jag läser "de flesta punkter":) Något speciellt som jag missade att informera om? Transparens och ärlighet är a och o för mig och jag undrar därför.

Moses Nyema Adam R
Landvetter

Vi valde Sebastian på rekommendationer och efter det intryck han lämnade vid vårt första möte. Seriös, ärlig men framförallt hungrig. Har verkligen levt upp till våra förväntningar och kan varmt rekommendera honom och NyVy.

Svar från Sebastian Stojanovic

Härligt att ni är nöjda Moses! Det var ett nöje att förmedla ert drömhus! Lycka till framöver och hör gärna av er när jag kan göra något för er.

Tahira Aziz Z
Hisings Backa

Sebastian har varit engagerad och aktiv när det gäller försäljningen av bostaden. Det jag gillar mest är att han har vart rak och tydlig men framförallt inte rädd för att säga realiteten av läget vilket kan vara svårt för säljare att höra vissa gånger.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Tahira. Mod och omtanke, tillsammans med engagemang är våra värdeord som genomsyrar vår verksamhet. Därför extra kul att du uppskattar mitt sätt att kommunicera. Lycka till framöver och hör gärna av er när jag kan göra något för er!

Shirwan A
Centrala Hisingen

Alexander är en utomordentligt bra mäklare som tar sig tiden att hjälpa dig genom hela köpt! Kommer definitivt köpa och sälja via Alexander i framtiden.