Sebastian Stojanovic

Sebastian Stojanovic

Sebastian Stojanovic är mäklare på Ny vy Mäklare

Sebastian Stojanovic har varit registrerad mäklare sedan 2012-09. Sebastian Stojanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebastian Stojanovic har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

123 omdömen om Sebastian Stojanovic

Sedan starten hos Reco 2018
Erik Lennart J
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Stojanovic en del av Ny vy Mäklare
Hisings Backa

En stjärn säljare vid inledande möte.

Oskar F
Hisings Backa

Lagom påflugen, gav utrymme att titta själv. Hittade svar när han inte hade. Lite svår att få tag i till en början, men sen väldigt aktiv.

Therese H
Olofstorp

Proffesionellt bemött från första samtalet med stort engagemang. Fantastiskt serviceminded team runt sig med kolleger som alltid finns tillgängliga eller med snabb återkoppling. Är väldigt nöjd med Sebastian och hans kollegor på NyVy.

Sara C
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Stojanovic en del av Ny vy Mäklare
Lödöse

Sebastian och Ny Vy erbjuder en mäklartjänst i toppklass, bättre än någon annan jag tidigare anlitat. Efter att tidigare både ha köpt och sålt bostäder var detta en helt annan och mycket bättre upplevelse. Vi kände 100% förtroende för Sebastian och Ny Vy genom hela processen. Sebastian var verkligen spindeln i nätet, och något vi särskilt uppskattade var hans ärlighet. Han satte realistiska förväntningar och var alltid transparent i sin kommunikation, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål.

Semir G
Kviberg

Jag vill varmt rekommendera Sebastian som mäklare. Hans professionella och strategiska tillvägagångssätt gjorde försäljningen av min lägenhet till en positiv upplevelse. Sebastian delade öppet med sig av sin försäljningsstrategi, vilket gav mig förtroende för hans arbete och insikter om marknaden. Kommunikationen var exemplarisk där han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på alla mina frågor. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet och tydlighet, vilket skapade en trygghet under hela processen. Tack vare Sebastians...

Adrian A
Kviberg

Sebastian var väldigt trevlig och hade ett gott bemötande. Han tog sin tid, svarade på alla frågor och var allmänt trevlig. Vi förväntade oss en rundtur av lägenheten och information, samt svar på våra frågor. Jag känner att vi fick det vi behövde. En bra mäjlate, rekommenderas. Kändes pålitlig, glad och kunnig.

Ibrica M
Biskopsgården

Toppenbra mäklare, långt över förväntan! Tack

Berne R
Köpte sin stuga med hjälp av Sebastian Stojanovic en del av Ny vy Mäklare
Torslanda

Sakligt, tydligt och rakt. Bra respons och återkoppling samt ansvarstagande för att det skulle bli en affär med nöjdhet och utan senare missnöje. Tack!

Habib M
Olofstorp

-God bemötande, Bra på att svara på frågor, noggrann i processen och bra information. -Det var vår första köp av bostad så han hjälpte till att vi förstå lättare hur processen går och vad ska man göra, så fylldes våra förväntningar med hans kunskap. -vi var intresserade av huset på bergums prästgårdsbacke 10 så bokade visning och träffade Sebastian där och han svarade på våra funderingar bra, kort och enkelt så det kändes jättebra. Duktig och kunnig mäklare är han, beredd kunskap inom sitt jobb+ juridiska frågor.

Hans-jörgen G
Olofstorp

Sebastian var tydlig med vad han trodde på beträffande tider och priser! Han kunde formulera sig så att alla kunde förstå vad som sades mm! Så kan varmt rekommendera Sebastian Stojanovic på NyVy!