Sargon Yelda

Sargon Yelda

Sargon Yelda är mäklare på Ny vy Mäklare

Sargon Yelda har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Sargon Yelda har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Sargon Yelda har haft 5 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-10

7 omdömen om Sargon Yelda

Sedan starten hos Reco 2024
Jan S
Sävedalen

Sargon hjälpte oss med snabb försäljning av lägenheten. Han var väldigt bra och tydlig med kommunikation både med mig g och min ex som var viktigt vid den känsliga situationen. Han har ordnad all som behövdes och gav oss mycket stöd i processen.

Necati Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Tolered

Sargon Yelda är en trevlig person ,noggrann,, lyhörd, omtänksam och han är väldigt taggad inför en försäljning .

Björn O
Sävedalen

Högsta betyg! Påläst, lyhörd och förtroendeingivande mäklare. Som köpare är jag alltid naturligt skeptisk mot säljare oavsett om det är i en elektronikaffär, en blocketförsäljning eller en fastighetsmäklare när man letar bostad. Och just det att leta bostad, att hitta platsen som man vill göra till sitt nästa hem har så mycket högre insats än att råka köpa fel stavmixer. Med det sagt hade jag mycket höga krav när jag letade efter mitt nästa hem och ställde många besvärliga frågor men Sargon var mycket påläst och de frågor...

Nikola Z
Kviberg

Professionell, direkt och tydlig. Haft en tydlig och bra kommunikation genom hela affären.

Shervin F
Gårda

Jag kan varmt rekommendera Sargon Yelda till alla som söker en mäklare som kombinerar kommunikation, tydlighet och målmedvetenhet på ett exceptionellt sätt. Testade andra mäklare flertalet gånger innan jag bytte och hamnade rätt med Sargon. Tack, Sargon, för ditt fantastiska arbete och för att du gjorde vår bostadsaffär till en så positiv och framgångsrik upplevelse!

Lisa J
Kviberg

Trevligt bemötande och bra uppföljning!

Linus N
Kviberg

Otroligt nöjd med min mäklare Sargon. Bra och tydlig kommunikation från start till slut. Alltid tillgänglig, och väldigt driven för att få till det bästa för mig som säljare. Kan varmt rekommendera Sargon !