Hamburgare i världsklass! Brödet är precis som man vill ha det, själva köttet är otroligt saftig och gott, perfekt stekt och en smak utom den här världen. Om jag minns rätt så är burgaren 160-180 gram kött. Så man blir rejält mätt, vilket är ett stort plus i mina ögon. En litet minus för deras coleslaw, den föll mig inte i smaken..
Oljebaren
5 omdömen om Oljebaren
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Käkade burgaren på oljebaren och den höll hög klass! Kan verkligen rekommendera den. Ett tips är att ta in lite förrätter, tex kronärtskockorna eller korvarna. Riktigt schysst!
Mysig kvarterskrog med bra priser. Rätt slapp service ibland och nästan alltid fullt. Boka bord i tid!
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Enormt trevligt ställe, atmosfär av Italien, trevlig o kunnig personal! Caesarsallad att döda för! Trevlig liten butik i restaurangen där man kan köpa allt från choklad oliver till kryddor o oljor. Oljebaren har även avsmakning av goda oljor! Mysigt o trevligt familjeföretag,jag rekommenderar starkt att gå dit!
Fantastiskt bemötande, kunnig personal, och löjligt god grappa. Vad mer kan man önska sig!
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.