Trevligt inkluderande och proffsigt bemötande.Jag blev bemött över förväntan. Jag köpte två par glasögon.
Optikern i Hofors
Välkommen till Optikern i Hofors! På Centralgatan 13 i Hofors hittar du Optikern i Hofors. Med optiker på plats som besitter hög kompetens och har fokus på förstklassig service kan vi hjälpa dig på vägen mot en klarare syn. Genom valfrihet och omtanke är vi säkra på att du ska hitta något som passar dig. Välja bland en rad...
578 omdömen om Optikern i Hofors
Sedan starten hos Reco 2019
Superbra service och bemötande. Värt de extra kronorna jämfört med de större kedjorna.
Ett trevligt bemötande, det gick snabbt och enkelt.
Vänligt bemötande och kunnig personal. Mina förväntningar uppfylldes av personalen. God hjälp.
Den var toppen från början till slutet
Jag blev trevligt och proffsigt bemött Jag gjorde synundersökning som resulterade i att jag fick köpa terminal glasögon. Så nu ser jag bättre vid datorn! Jag fick oxå rekommendation att behandla mina ögon då jag hade problem med torra ögon. Så det är mycket bättre nu. Jag känner mej nöjd!
Skicklig, och trevliga personal
Bra och trevligt bemötande. Känner mig trygg med köpet.
Trevlig och bra bemötande blir nog fler besök
Mycket gott bemötande, har varit kund i Hofors sedan mina första glasögon för ca 35 år sedan.. En remiss till ögonkliniken skickades.
Bra möte snabbt avklarat ärende nöjd med glasögona brukar få hjälp med bågarna vid problem gäller även äldre bågar inköpta hos dem uppskattar handla hemmavid då vissa justeringar ibland behövs är nöjd med klarsynt i Hofors
gick snabbt och smidigt, besökte optikern för att göra en synundersökning.
Väldigt trevligt bemötande. Mjuk och inkännande. Kändes priffsig och kunnig.
Alltid bra service och hjälpsamma
Väldigt nöjd med besöket. Fick den hjälp jag ville ha
Blev jättebra bemött av Erika Sparr på Optikern😀
Mycket trevligt och professionellt Välkomnande och tryggt.
Ja det var bra undersökningen skulle ta 40 Minuter stod det i anmälan men det tog Ca 5 minuter ganska dyrt med 500 kr Annars var allt bra mvh jörgen
Bra på alla sätt. Proffsigt och trevligt
Mycket professionellt och vänligt bemötande!
Väl mött och bra service. Lungn och bra miljö. Lätt att boka tid
Trevligt bemötande, professionell och kunnig personal samt fräscha lokaler.
Trevligt och proffsigt bemötande i butik.
Vänligt och proffsigt bemötande. 🙂
Glad och go personal! Proffsiga och väldigt hjälpsamma
Professionalitet och bra bemötande
Den var bra, allt var nice. Fick tillräckligt hjälp
Snabbt och smidigt, precis som jag önskade.
Bra, fick dock 2 olika bedömningar. Men mycket trevliga.
Perfekt. Fint och lättförståeligt, ja helt enkelt perfekt
Mycket kompetent och kunnig personal.
Väl bemött av jättetrevlig personal. Genomförde syntest och fick bra förklarat vad som korrigeras med mitt synfel. Överraskad över hur bra man kan se med hjälp av glasögon och framförallt hur smidigt det gick att genomföra testet. Det blev som natt och dag, otroligt tacksam. Hade inga förväntningar när jag kom in så blev lite paff när jag kunde läsa allt jag såg efter alla justeringar i den där apparaten. Skulle ha gjort detta redan för 10 år sen.
Som alltid en fantastisk service. Väldigt serviceinriktade och professionella.
Bästa optikern jag har varit hos. Erika är helt suverän.
Ärliga, kunniga och förstående.
Jag blev bra bemött och kunde hämta glasögonen inom utlovad tid
Bra bemötande som vanligt, och trevlig personal.
Helt ok, måste man tjata för att review.reco.se ska godta ett svar! Kan inte vår tid på jorden användas bättre?
Trevlig personal bra service
Blev som vanligt varmt välkommen.trevlig personal.rekomenderas varmt.tack för hjälpen. Mvh helen
Trevlig personal och allt var toppen, fick det hjälp som jag behövde.
Allt till belåtenhet! God sevice och bemötande.
Bra. Optikern verkade kunnig och de glasögon jag fått fungerar till belåtenhet.
Äntligen Äntligen Äntligen kan jag lösa korsord
Bra och tillmötesgående personal. Proffsigt intryck.
Det va bra och gick snabbt och bra
Jag blev trevligt bemött, hon var noggrann o h förklade bra
Jag har alltid blivit väl behandlad på Optikern I Hofors. Jag litar mycket på dem 100%. Bra tillit och kundvänliga.
Optikern var själv i butiken när jag var där men skötte allt u.a.
Bra undersökning Snabb leverans Trevligt bemötande MvhCalle