Bra bemötande, fick förtroende för optikern som tog sig tid och var saklig.
Optikern i Ockelbo
Välkommen till Optikern i Ockelbo! På Södra Åsgatan 9 i Ockelbo hittar du Optikern i Ockelbo. Vi är den lilla Optikern med de stora hjärtat i centrala Ockelbo. Hos oss kan du få hjälp med att hitta de rätta glasögonen, linserna eller solglasögonen av Erika och Åsa som är legitimerade optiker. Vi erbjuder även synundersökning,...
281 omdömen om Optikern i Ockelbo
Sedan starten hos Reco 2019
Trevlig personal. Noggrann synundersökning utan stress.
Bra och kunnigt kundbemötande.
Fick väldigt bra bemötande. Supertrevliga och är bra på att prata med både vuxna, barn och äldre. Varit dit med min dotter ett flertal gånger för synundersökning samt köpa och laga glasögon och varit nöjd varje gång.
Synundersökning med bra förklaringar
Bra bemötande, ngt.lång leveranstid.
Positivt bemötande och enkänsla av att jag är "den enda kunden", dvs tog god tid på sig och förklarade.
Vart bra bemött. Och fick reda på att jag hade torra ögon och fick köpa ögondroppar.
Jag blev jätte bra bemött. Hälsningar Tommy.
Trevliga, hjälper saker som man vill ha det för att patienten ska må bra
Blev väl bemött av personalen. Blev informerad om att jag hade gråstarr på det enda ögat jag ser med.
Väldigt bra ställe. Allting blev perfekt för mig. Bemötandet, glasögonen och priset!
Mycket bra och trevlig personal
Fungerar alltid smidigt och bra. Samt trevlig personal.
Fantastiskt bemötande. Jag fick till och med stanna under lunchstängningen och vänta på min taxi. Toppen. MARISNNE WILEN.
Trevligt bemötande rakt igenom!
Bra bemötande hjälpsamma människor 🦋🌻👍
Väl omhändertagen när jag prova ut nya arbetsglasögon
Väldigt bra att ha ni service
Trevlig och välbemötande personal
Fint bemötande, och fick tips om att ta gamla bågar och få nya glas . Toppen då det är så mycket slit och släng.
Gjorde en undersökning och köpte lösglasögon.Trevlig kunnig personal!
Allt va bra trevlig personal Köpte glasögon hittade min färg jag ser bra i dom optikern som gjorde synundersökning var duktig Mvh G.Bogström
Bra bemötande och god service då jag genomgick synundersökning och sedermera köpte progressiva glasögon.
Trevlig bemötande av personalen.
Trevligt och professionellt bemötande vid köp av progressiva glasögon
Det var toppen ä. Trevlig personal.
Gjorde en synundersökning kan inte säga annat än att det kändes bra och att jag blev väl omhändertagen
Suveränt bästa! Bra bemötande och kompetent personal gällande mitt köp av glasögon
Snabb service och leverans. Trevligt bemötande som också kändes proffsigt.
alltid fantastisk hjälp från personalen, personligt och proffsigt.
Jag blev väldigt bra bemött. Förväntningarna var att jag skulle få nya glasögon som jag kunde se bra med. Optikern undersökte noga och sa till och med, att min syn skulle bli lite bättre, vilket den också blev. Efter en ögon operation på bägge ögonen, så kunde jag se bra på långt håll, men jag kunde inte läsa. Så jag fick bättre syn, på håll och kunde också läsa, när det var klart. Personalen var helt enkelt toppen. Kunde inte ha önskat bättre.
Allt ok! Trevligt bemötande.Proffisionellt.
Mycket bra, tryggt och proffsigt bemötande.
Tack! Vi blir så glada över ditt fina omdöme.
Jag har fått ett väldiga bra bemötande och hjälp. Jag jobbar administrativt och behöver beställa nya terminalglasögon. Jag beställde en synundersökning och fick hjälp att prova ut nya bågar.
Tack! Vi blir så glada över ditt fina omdöme.
Bra service, är mycket nöjd med undersökningen och glasögonen.
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Jag blev mycket proffsigt och trevligt bemött! Väl omhändertagen. Jag kände att undersökningen utfördes på ett kompetent sett. Jag rekommenderar varmt optikern i Ockelbo
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vi blir glada för ditt fina omdöme! :-)
Bra bemötande och en del goda råd !
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Jag var på synundersökning och beställde glasögon.väldigt trevligt bemötande 😀
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Jag tror att jag redan svarat… men gör det igen. Jag är jättenöjd med mitt besök. Erika tog verkligen in och lyssnade på mig, problem mm. Det var omtanken om mig och min hy i fokus, inte sälj och det uppskattar jag. Och hon har fixat med bågar från Hofors till Ockelbo så jag slapp åka. Ja supernöjd så här långt. Nu ska jag bara bli frisk så jag kan få beställa mina nya glasögon. Hoppas på onsdag🧐 Tack för att ni säkerställer kundnöjdheten. Vailet
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Grym och snabb service ! Personal med sinne för humor och glimten i ögat , proffsigt och väl mött
Ett proffesionellt mottagande.
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Bra service och trevligt bemötande.
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Besöket var bra. Bra information snabb remiss till ögonmottagningen
Smidig bokning på webben och trevlig personal!
Bra bemötande och snabb leverans av glasögonen Helt nöjd
Blev bra bemött En synundersökning för att få nya progressiva och läsglasögon dator Fick vänta 3 v vilket inte de kunde göra nåt åt De kontaktade mig på en gång när glasögonen hade kommit Efter lite inställningar av bågarna så var det klart De var bara att höra av sig om de skulle behövas göra nåt mer
Ibland blir det lite långa leveranstider vilket vi inte kan råda över, men vi blir glada för ditt fina omdöme!
Bra bemötande trevlig personal snabb leverans. Jag är supernöjd Tack 🤓
Vi blir glada för ditt fina omdöme!
Väl bemött! Synundersökning och utprovning av nya glasögon gick bra. Lång väntetid på färdiga glasögonen. Dyrt i jämförelse med andra optiker!