Trevligt bemötande. Uppdraget uppfört i enlighet med kontraktet.
Orinokia Snickeri och Renovering
Vi hjälper dig med snickeriarbeten, målning och renovering. Ingen förfrågan är för liten eller för stor - vi gör allt från parkettgolv, platsbyggda möbler och nya gipsväggar till renoveringar av båtar. Även monteringshjälp och enklare installationer. Varmt välkommen med din förfrågan!
6 omdömen om Orinokia Snickeri och Renovering
Använde mig av Jonas för ett bygge av ett 60-tals kök. Han producerade och lackade samtliga delar i sin verkstad för att sedan installera de
Vi beställde en platsbyggd möbel. Firman erbjöd kostnadsfritt besök för att diskutera projektet. Vi fick ett trevligt bemötande, men det blev en del kommunikationsproblem. En ledde till en utdragen process som ändå resulterade i en helt ok produkt. Inga extra kostnader trots att det tillkom en hel del merjobb för firman. Positivt: - Väldigt konkurenskraftigt pris. - Bra hantverk. - Trevliga anställda. - Firman åtgärdade fel utan krångel eller extra kostnad. Negativt: - Slutprodukten motsvarade inte riktigt beställningen,...
Tack för väl utfört renoveringsarbete med matsalsmöblemang m.m.
Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och
Golvläggning i 2 rum. Bra resultat, kom på utsatt tid, höll deadlines. Dessutom bra pris. Funkade kanonbra
Jättebra service. La ny ekparkett, tog bort trösklar, slipade dörrposter och dörrar. Fick fast pris och jättebra resultat.
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Jag anlitade Orinokia för att bygga min altan med små ledspotlights. Den blev super snygg! Jag kan varmt rekommendera företaget. Snabb offert, avdraget rut, kom igång efter bara några dagar och avslutades som avtalat. Proffsigt.