I signed a contract with that company through your website, and then the company went bankrupt last week, so I lost my deposit. I really want to lose everything, but are you kidding me? Please let me know how you guys can help me.
Österbergs kök & inredning AB
Välkommen till Österbergs Kök & Inredning! Vår filosofi är enkel: varje kök är hjärtat i hemmet, och varje inredning är en reflektion av din unika stil. Vi tror på att skapa utrymmen som inte bara är funktionella utan också vackra och inspirerande. Genom att kombinera skicklig hantverk med modern design arbetar vi hårt för...
9 omdömen om Österbergs kök & inredning AB
Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde ar
Bemötande var mycket professionellt och Mattias var kunnig och lyhörd på vad man ville ha kom med bra förslag och tips är så nöjd med mitt nya kök blev helt som jag ville ha det , återstår en del arbeten .Hade höga förväntningar som verkligen blev som jag ville österbergs kök lever verkligen upp till dina förväntningar.kan varmt rekommendera dem.
Mycket bra bemötande och lyhördhet inför hur jag ville ha mitt nya kök. Blev jättenöjd trots lite felmätning som åtgärdades inom rimlig tid
FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck v
Underbar service och snygga kök
Tack för dom ordern Kristoffer.:)
Bra bemötande och bra information om vad som fanns och tips vad man kunde göra. Resultatet av mina nya köksluckor och lådor blev över förväntan.
Va roligt att höra att du blev nöjd! jag gillar att du vågade gå på den blå färgen som du tyckte vara så fin:) hälsningar Mattias
Väldigt kunnig och trevlig försäljare som kom med egna förslag på vad som skulle göras och bli bra vid byte av köksluckorna. Bra leverans och snabb och duktig snickare av montaget.
Hej Gert! Tack för dom fina orden. Hälsningar Mattias
Jätte bra service lyssna på oss
Hej Haifa, Tack så mycket! Hälsningar Mattias
Mycket bra bemötande och Mattias har varit ett stöd under hela processen med köket rekommenderas starkt 😊
Hej Lena! Tack för dom fina orden. Det är även jag som får tacka för att jag fick hjälpa dig i din renovering. hälsningar Mattias
Bra service, tryggt och proffesionelt.