Jag vill starkt rekommendera Rani Måleri för deras exceptionella service och kvalitet. De är väldigt professionella och noggranna, och resultatet av deras arbete överträffade mina förväntningar. Kundservicen var också utmärkt, och hela upplevelsen var positiv. Tack, Rani Måleri, för ett fantastiskt jobb!
Rani Måleri AB
9 omdömen om Rani Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2024
Jag är jättenöjd med Rani Måleri. Han var jättenoggrann och arbetet gick fort. Finns ingenting att klaga på! Kommer absolut att anlita Rani Måleri igen i framtiden!! :D
Snabba, trevlig! Väldigt nöjd med målningen! Skönt att få komma hem till ett trevligt, nymålat hem!
Vi ville ha hjälp att måla om hall och trapp och blev supernöjda med resultatet. Samir och hans team besitter en otrolig kunskap som han gärna delade med sig av i utföranderåd på första mötet. Därav blev det mycket bättre OCH billigare än om det skulle utförts på det sättet jag hade tänkt först. Väldigt respektfulla, trevliga och noggranna killar som förtjänar all framgång! Vi kommer definitivt alltid vända oss till Rani Måleri så fort vi behöver hjälp med vårt renoveringsprojekt.
Grymt bra jobbat, mycket bra bemötande o jätte trevliga. Jag är mycket nöjd med målningen av väggarna. 👍🏽👍🏽👍🏽
Proffsigt och duktiga! Rekommenderar starkt.
Bra och trevligt bemötande, Bra jobb men anställd va inte lika noga som ägaren annars allt va bra, Dem är ganska flexibla men rekommendation skriv ner överenskommelse då lämnar man mindre luckan för miss kommunikation. Övrigt nöjd rekommenderar Rani Måleri AB till er
Jag är väldigt nöjd med Rani Måleri AB. Min lägenhet på 85 m² behövde målas om eftersom väggarna blivit slitna av barnen, och hyresvärden krävde att det skulle göras innan jag flyttade ut. Rani Måleri AB kom och gjorde ett fantastiskt jobb på bara två dagar! De var snabba, noggranna och väldigt duktiga. Resultatet blev perfekt – lägenheten såg ren och fin ut, till och med bättre än när jag flyttade in. Hyresvärden godkände målningen utan problem, vilket var en stor lättnad. Jag rekommenderar Rani Måleri AB varmt för deras snabba och proffsiga arbete. Tack för hjälpen!
Otroligt proffsigt utfört och levererade kvalité. Vi är otroligt nöjda med slut resultatet. Vi kan starkt rekommendera Rani måleri AB.