Väldigt god pasta! Bra service och mysig miljö. Riktigt bra!
Restaurang People´s
Välkommen till oss på Restaurang People’s! Vi är en liten, schysst och trevlig restaurang som alltid lagar mat på råvaror av hög kvalitet. Vi serverar allt från svenska klassiker som köttbullar med potatismos eller raggmunk med stekt fläsk, till italienska rätter som lasagne, carbonara och välsmakande surdegspizzor. Utöver...
15 omdömen om Restaurang People´s
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Hej Reco, Jag har varit kund hos People ägare Bogdan från första dagen. Aldrig någonsin varit missnöjd. Alltid bra service, bra råvaror samt prisvärd.
Väldigt god mat, lagad med mycket kärlek och serverad med personlig värme! Dessutom till en mycket rimlig peng, som gjort att vi kunnat återkomma ofta, såväl till vardags som till fest med långbord för 18 personer! Supermysig miljö, skinande rent och snyggt : )
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Bra bemötande, bra service, god mat trevlig lokal.
Mysigt ställe med väldigt bra mat. Alltid de bästa råvarorna. Väldigt trevlig personal. Rekommenderar restaurangen varmt.
Trevligaste restaurangen på söder, god lunch eller italiensk á la carte, pizzan eller deras färska pasta är att rekommendera!
Väldigt god mat och trevlig personal!
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
People är en jättetrevlig resturang , mysig genuin , god mat alltid bössta servicen.
Mycket trevlig bemötande och god husmanskost
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
EN MYCKET TREVLIG RESTAURANG, BRA SERVICE, STORA PORTIONER OCH GOD MAT. JAG LÄR GÅ TILLBAKA
Mycket trevlig restaurang. Bra och prisvärd mat, omtänksam personal och bra musik på lagom, ej störande, ljudnivå. Kan verkligen rekommenderas!
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Trevlig service, bra och prisvärd mat.
Alltid lika trevligt att komma till peoples bra mat vällagad man blir bra bemötande .
Bästa restaurangen i SOFO . Otroligt bra vällagad mat. Personlig service . Sååå ostylad
Mysig Restaurang med riktigt god mat och bra service