Snabb på att svara och ordna visningar. Trevlig och lyhörd.
Riksmäklaren Uppsala
Vi vill vara din mäklare genom livet Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder...
1266 omdömen om Riksmäklaren Uppsala
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket bra bemötande. Snabb och effektiv. Trevlig, vänlig lugn och tålmodig.
Carolina har varit en exemplarisk mäklare med fantastisk återkoppling och grym arbetskapacitet. Rekommenderar henne varmt till alla.
Matts was a great Broker and helped us through the entire process.
Bra mäklare inger förtroende och ger ett sympatiskt intryck
Väldigt nöjda med Riksmäklaren som helhet och med Ulrika. Hela processen flöt på bra och vi blev nöjda med resultatet.
Bra bemötande! Supertrevlig Mäklare med mycket goda kunskaper och tydlig information om hur försäljningen skulle gå till. Vi är mycket nöjda och vi kan verkligen rekommendera Matts Lullmaa till vänner och bekanta.
Värnade inte säljarens intresse
Hej, Mycket tråkigt att du upplever det så! Efter två öppna visningar och bud över utgångspriset så var min rekommendation att ta budet då ni redan hade köpt något annat och att stå med dubbla lånekostnader i en svår marknad är inte optimalt. Med det sagt var det bara en rekommendation och ni valde att sälja så jag vet inte på vilket sätt jag inte värnade om ert intresse.
Vi blev bemötta av Ludvig på ett mycket lugnt och professionellt sätt. Han visade ett genuint intresse för oss och våra tankar kring försäljningen. Han fokuserade verkligen på våra behov och såg oss som individer snarare än som objekt, vilket gjorde hela processen både trygg och förtroendeingivande. Han var uppriktig, respektfull och hade en värme som gjorde mötena roliga och lätta, vilket uppskattades mycket. Våra förväntningar på en mäklare var att få en person som kunde guida oss genom försäljningen på ett tryggt och...
Mycket trevligt bemötande. Välformulerade beskrivningar av husets olika delar och omgivningar. Jag kan sammanfattningsvis varmt rekomoendera Ulrika som mäklare. Kjell Svensson
Professionell. Svarar snabbt på alla frågor. Och skyggar inte från att göra det lilla extra.
Ulrika var tydlig i sin kommunikation vi kände oss trygga att köpa hus som hon mäklade. Mvh
Lugn, professionell och kunnig om marknaden.
Proffsig och lyhörd för mina önskemål. Problemförsäljning som löste sig ganska bra ändå med hennes hjälp.
Carolina gjorde en bra visning och gav ett lugnt och tryggt intryck
Efter ett kort möte har jag fått ett gott intryck
Nöjda! Trevligt bemötande! Snabb försäljning!
Bara bra och gott både vad gäller bemötande och nåbarhet
Bra bemötande och lätt att få tag på. Jag fick känslan att hon var mån om både säljare och köpare.
Erfaren, kunnig, vänlig. Ulrika gjorde vårt husköp enkelt och smidigt.
Ludvig har varit enkel att samarbeta med; lyhörd, tillmötesgående och engagerad. Ett professionellt bemötande där man kände sig trygg genom hela säljprocessen, vilket verkligen levde upp till förväntningarna. Det har varit en smidig försäljning från början till slut.
Proffsigt bemötande, positiv och lugn. Vi kände oss hela tiden trygga med Matts bedömningar om läget och hur vi skulle agera. Toppklass!
Ulrika är kompetent, trygg och metodisk.
Vänlig, trevlig, konstruktiv, och samtidigt professionell och effektiv. En pärla!
Välkomnande, kunnig och väldigt proffsig. Ulrika har varit en trygghet genom hela affären.
Vänligt Hade velat veta lite mer om bostadens vitvaror hur gamla dom var.Men säljaren kanske inte viste det. Det kändes tryckt, men hur allt stämmer vet man inte för än man fåt tillgång till lägenheten
Det känns alltid tryggt att få hjälp av Ulrika vid en försäljning eller ett köp av ny bostad. Kunnig, proffsig och mycket engagerad!
Vi är jättenöjda med Ludwig! Han är lätt att prata med och ställer alltid upp!
God. Enbart email-kommunikation i samband med bokning av lägenhet i kommande projekt i Rosendal, Uppsala.
Via mail, snabbtboch effektivt.
Kunnig, proffsig, trevlig. Visste verkligen vad han pratade om. Alltid lätt att få kontakt med. Var han upptagen återkom han alltid snabbt. Kanonbra mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Anna är en väldigt trevlig och social person med stort kunnande. Dock tycker jag att hon var ganska dålig på återkoppling samt att hon kom försent till nästa alla dom visningar vi hade och att jag själv fick hålla två visningar för att hon tyckte det var långt att åka. Detta drar ju ner helhetsintrycket och att säga att jag är helt nöjd vore fel. Försäljningen gick dock bra och jag är nöjd med utgången.
Men du fick bra betalt för huset i en svår marknad. Tråkigt att du känner som du gör, trots överenskommelser om visningarna. Stort lycka till med ert nya boende! 🌸
Bra hjälp med vår första försäljning!
Alltid tjänstvillig och snabb att svara. Uthållig trots svåra säljtider.
Jag är väldigt nöjd med Ludvig Tidblom som mäklare! Trots marknadens utmaningar var han ihärdig och engagerad, och lyckades få min lägenhet såld till ett pris som jag är mycket nöjd med. Ludvig har varit professionell och tillgänglig genom hela processen, och jag kan varmt rekommendera honom till andra som vill ha en pålitlig och driven mäklare.
Gjorde en snabb och smidig affär med hjälp av Carolina. Carolina är lätt att jobba med, svarar snabbt och löser problem på ett kick. Kan varmt rekommendera henne!
Smidigt genom hela affären! Kan verkligen rekommendera Carolina!
Carolina är väldigt sympatisk och trevlig. Informerar om allt man behöver veta. Tillgänglig hela tiden. Vi är mkt nöjda med henne och hur hon har hanterat vår försäljning
Ludvig Tidblom har varit lugn och trygg i sitt bemötande. Vi fick bra kontakt från första början och har haft bra dialog så fort något skett i kontakterna med köparen. Jag hade nog inte räknat med att allt skulle gå så bra som det har gjort. Hoppas att sista biten till målet blir lika trygg . Mvh Ulrika Ånöstam
Carolina är med sin sprudlande personlighet väldigt lätt att ha att göra med. Hon är professionell/påläst och väldigt tydlig. Jag kände mig trygg genom hela processen. Hon lyckades dessutom med konststycket att sälja min lägenhet på två dagar. Rekommenderas varmt.
Carolina hade ett trevligt bemötande och var saklig, lyhörd, kommunikativ och effektiv. Vi är mycket nöjda.
Jag tycker att Riksmäklaren och Ulrika Lööf har gjort ett utmärkt arbete. Efter min mans hastiga bortgång har dom guidat mig genom hela processen. Ulrika har varit lugn, inkännande och fått mig att känna att jag är i trygg i deras händer.
Jättetrevlig och mycket bra info
Carolina har hela tiden varit hela tillgänglig, snabb på svar och väldigt professionell. Hon är otroligt kunnig och ställer hela tiden upp för kunden. Jag kan starkt rekommendera Carolina!
Carolina är en professionell mäklare, väldigt sakkunnig och trevlig. Mycket nöjd med vårat val av mäklare.
Carolina Sohlberg är en väldigt kompentent mäklare, Ställer upp och är alltid tillgänglig, har bara bra erfarenheter.
Carolina har varit väldigt professionell, kunnig och lättillgänglig för alla våra frågor och funderingar. Med hjälp av henne har processen fungerat snabbt, smidigt och vi är jättenöjda!
Hade bra koll på fastigheten och väldigt hjälpsam. Trevlig och bra bemötande. Tydlig och trevlig. Snabb o enkel affär, där alla blev nöjda. Win-win-win. Mycket bra!
Trevlig och hjälpsam inget att klaga på.
Alltid tillgänglig för att svara på frågor. Vänligt bemötande och flexibel Förstår våra behov på ett bra sätt.