Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Matts Lüllmaa har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Matts Lüllmaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.8. Matts Lüllmaa har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

72 omdömen om Matts Lüllmaa

Sedan starten hos Reco 2019
Susan T
FLOGSTA-EKEBY

Mycket bra bemötande. Snabb och effektiv. Trevlig, vänlig lugn och tålmodig.

Kannan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
FÅLHAGEN

Matts was a great Broker and helped us through the entire process.

Hans T
FLOGSTA-EKEBY

Bra mäklare inger förtroende och ger ett sympatiskt intryck

Ulf K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
CENTRUM

Bra bemötande! Supertrevlig Mäklare med mycket goda kunskaper och tydlig information om hur försäljningen skulle gå till. Vi är mycket nöjda och vi kan verkligen rekommendera Matts Lullmaa till vänner och bekanta.

Parvaneh G
JÄLLA

Värnade inte säljarens intresse

Svar från Matts Lüllmaa

Hej, Mycket tråkigt att du upplever det så! Efter två öppna visningar och bud över utgångspriset så var min rekommendation att ta budet då ni redan hade köpt något annat och att stå med dubbla lånekostnader i en svår marknad är inte optimalt. Med det sagt var det bara en rekommendation och ni valde att sälja så jag vet inte på vilket sätt jag inte värnade om ert intresse.

Ewa H
NÅNTUNA-VILAN

Proffsigt bemötande, positiv och lugn. Vi kände oss hela tiden trygga med Matts bedömningar om läget och hur vi skulle agera. Toppklass!

Björn G

Professionell, ytterst tillmötesgående

Sverker F
FÅLHAGEN

Med Matts fick vi ett tryggt köp av en ny bostad, och en trygg försäljning av den vi nu ska lämna vidare. Med goda råd och stort lugn guidade Matts oss genom alla stegen från köp av det ena till försäljning av det andra, och han höll oss hela tiden uppdaterade, även när det kanske inte fanns något direkt nytt att rapportera om, vilket förstärkte vår känsla av trygghet genom hela processen. Vi är mycket nöjda.

Gunni Margareta H
Sålde en tomt med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala

Trevligt, korrekt uppträdande. Goda råd för såväl oss som säljare men gav också god information till köpare.

Johan N
Köpte en tomt med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala

Lättsam att ha o göra med, snabb återkoppling