Snabb och smidig hantering av ärendet
Eva Brevemark
Eva Brevemark är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Eva Brevemark har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Eva Brevemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.9. Eva Brevemark har haft 2 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
När köpare och säljare är riktigt riktigt nöjda och säger "Eva du är inte som andra mäklare".
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag skulle beskriva mig själv som drivande, glad och kreativ!
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden lagar jag mat eller städar upp i vår trädgård.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
När jag fick 4 affärer i följd. Köparen av första lägenheten valde att jag fick sälja hennes lägenhet. Hennes köpare valde mig att sälja hans hus. Hans köpare valde att jag fick sälja deras lägenhet. Sen tog det dock slut då den köparen hade en hyresrätt i Lund :-).
2023-11 - 2024-10
74 omdömen om Eva Brevemark
Mycket hjälpsam mäklare. Eva gjorde hela process smidig och enkel med mycket snabb kommunikation vid frågor. Något nedlåtande bemötande av köparen vid första visning men det blev bättre med tiden.
Eva har under försäljningen hela tiden varit tillgänlig, inga långa väntetider och hela tiden hållit mig informerad om läget avseende förberedelser, visningar och budgivning. Vi har haft bra strategisnack och konstruktiva diskussioner om hur vi gått vidare i processen. Ett ovärdererligt stöd, verkligen. Tack!
It was very good cooperation. Not the first time, Eva has helped us. I recommend her!
Grymt effektiv och närvarande med snabba svar
Eva är jätte duktig, hjälpsam, trevlig och kompetent. Hon har mycket erfarenhet men allt som hon vet inte hon hittar lätt. Eva är effektiv som betyder att hon slösar inte våran tid.
Super härlig, trevlig, kunde verkligen sin sak.
Väldigt erfaren och tålmodig. Var ett stort stöd till oss under hela säljprocessen.
Lyhörd mäklare, kan varmt rekommendera Eva för vänner och bekanta.
Engagerad och målinriktad. Väldigt trevlig och lätt att tycka om