Anna Lindholm Eriksson

Anna Lindholm Eriksson

Anna Lindholm Eriksson är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Anna Lindholm Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2000-02. Anna Lindholm Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna Lindholm Eriksson har haft 59 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

74 omdömen om Anna Lindholm Eriksson

Sedan starten hos Reco 2021
Björn Ingemar Frans V
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
NORBY

Vänlig, trevlig, konstruktiv, och samtidigt professionell och effektiv. En pärla!

Monica E
Gimo

Anna är en väldigt trevlig och social person med stort kunnande. Dock tycker jag att hon var ganska dålig på återkoppling samt att hon kom försent till nästa alla dom visningar vi hade och att jag själv fick hålla två visningar för att hon tyckte det var långt att åka. Detta drar ju ner helhetsintrycket och att säga att jag är helt nöjd vore fel. Försäljningen gick dock bra och jag är nöjd med utgången.

Svar från Anna Lindholm Eriksson

Men du fick bra betalt för huset i en svår marknad. Tråkigt att du känner som du gör, trots överenskommelser om visningarna. Stort lycka till med ert nya boende! 🌸

Klara H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
NORBY

Bra hjälp med vår första försäljning!

Wilhelm B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
NORBY

Hade bra koll på fastigheten och väldigt hjälpsam. Trevlig och bra bemötande. Tydlig och trevlig. Snabb o enkel affär, där alla blev nöjda. Win-win-win. Mycket bra!

Ulla K
NORBY

Trevlig och hjälpsam inget att klaga på.

Anders B
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
NORBY

Anna är erfaren, professionell, hjälpsam, noggrann och trevlig. Hon lotsade oss genom vårt husköp på bästa tänkbara sätt.

Henrik L
LÖTEN

Anna är väldigt erfaren och vi kände förtroende för henne direkt. Trevlig, lugn och saklig och med bra koll trots många bollar i luften samtidigt!

Henrik L
NORBY

Erfaren, kunnig och tillmötesgående. Trevligt och professionellt bemötande. Snabb kommunikation,

Tomas R
ROSENDAL

Anna är mycket trevlig, gör det som behövs och det känns tryggt att hon är den som tar hand om oss.

Filip S
HÖGANÄS

Toppen bemötande av Anna! Levde upp till alla förväntningar och var väldigt snabb och hjälpsam under hela processen!