Rinseup Städ Service

5.0

12 omdömen om Rinseup Städ Service

Afrina K
Skrev om Rinseup Städ Service

Mycket bra service och de kommer i tid.

Pribaltika
4.9/5 i betyg av 219 omdömen 4.9 av 219 omdömen
BadgeSixYears

I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that came were so nice and helpful. I'm sure, that next time I move somewhere else, or my friends need the same service I'll call Pribaltika. Also, I'm about to try other services provided by the company. 10 out of 5.

Mir mahadi H
Skrev om Rinseup Städ Service

Nytt bolag, men skicklig och professionell tjänst. Ansvarsfull och serviceinriktad personal. Rekommenderas.

Md kabir hossain K

Professional service. I am satisfied 😊

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 3060 omdömen 4.7 av 3060 omdömen
Badge2025

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Volodymyr som föyttatädade lägenheten var noggranna och trevliga. Lägenheten var fläckfri efter deras insatts. Mycket nöjd hela kundresan igenom från offertförfågan till genomförande med bra och tydlig kommunikation i varje steg.

Md mahmudul H
Skrev om Rinseup Städ Service

Jag vill varmt rekommendera Rinseup Städ Service för deras utmärkta städtjänster. Vi har anlitat dem för både regelbunden hemstädning och för en större flyttstädning, och vi har varit mycket nöjda varje gång.

Raisha N
Skrev om Rinseup Städ Service

Rinseup Städ Service provides a reliable, professional service. Are trustworthy and are flexible to the needs of the customer. They are highly recommended.

Vardagsfrid AB
4.2/5 i betyg av 754 omdömen 4.2 av 754 omdömen
BadgeSevenYears

Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.

Jennifer T Jennifer T
Läs mer omdömen
Kawsar A
Skrev om Rinseup Städ Service

Mycket bra service. Anställda är mycket skickliga och erfarna. Rekommenderas varmt.

Krisnendu M
Skrev om Rinseup Städ Service

Mycket bra och professionell service, rekommenderas varmt.

RUTrent Stockholm AB
4.5/5 i betyg av 67 omdömen 4.5 av 67 omdömen
BadgeTwoYears

Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.

Jobaer I
Skrev om Rinseup Städ Service

Supertrevliga och väldigt professionella i sitt arbete, rekommenderas.

Nabila Y

Great service. Definitely recommended

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 548 omdömen 4.5 av 548 omdömen
Badge2025

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta genast åtgärdats och inte upprepats. Det är flexibelt med avbokningar och man får väldigt snabbt svar på mejl.

Al amin S
Skrev om Rinseup Städ Service

Very good service. Their employees are highly skilled and experienced. Highly recommended.

Rifat B

Very professional service. Highly recommended

Sponsor
Redita Service AB
4.0/5 i betyg av 88 omdömen 4.0 av 88 omdömen

Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.

Mahdi H
Skrev om Rinseup Städ Service

De är tjänster som är mycket professionella .