Sivina

Sivina

Ring 070-797 52 11 www.sivina.se
3.9

Sivina är ett skandinaviskt företag som erbjuder kvalitativ hemservice i Stockholmsområdet. Vi betjänar privata hushåll, företag och kommuner – individuellt, flexibelt och med övertygande yrkesskicklighet. Vi samarbetar redan med över 2000 hem och företag.

16 omdömen om Sivina

Anton N
Skrev om Sivina

Efter avslutad hemstädning har Sivina ignorerat alla kontaktförsök för att återfå min hemnyckel. Denna recension är sista steget innan polisanmälan. Har gett dem chanser att hantera detta utanför polis och recensionssidor men blir ignorerad.

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 524 omdömen 4.5 av 524 omdömen
Badge2024

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena

Kerstin S

Jag kan varmt rekommendera Sivana, vilket jag också gjort till grannar.Trevlig personal och väl utförd städning.

Clary L
Skrev om Sivina

jag uppfattar att personalen är positiv till arbetet o gör jobbet så snabbt o effektivt som möjligt.

Städhuset i Stockholm
4.1/5 i betyg av 68 omdömen 4.1 av 68 omdömen
Badge2024

Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.

Charlotta J

Punktliga något ojämn städning beroende på vem som städat.

Rickard O

Vi är mycket näjda men den städning som Sivina utför i vårt hem varannan tisdag. Två duktiga kvinnor som gör ett professionellt arbete och som visar en positiv attityd mot oss som kunder. Det är också bra att Seija på kontoret hör av sig i förväg om ev ändringar.

Carolas Hem & Företagsservice AB
4.9/5 i betyg av 208 omdömen 4.9 av 208 omdömen
Badge2024

All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!

Christina K Christina K
Bengt G
Skrev om Sivina

Duktiga och lyhörda! Kan rekommendera!

Cecilia S

Hej jag kan Varmt rekommendera detta företag, tjejerna som kommer och städar är snabba och noggranna och aldrig något strul

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 483 omdömen 4.6 av 483 omdömen
BadgeSixYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Magnus B
Skrev om Sivina

Proffsig personal och bra städning.

Leena K
Skrev om Sivina

Sivina gör ett toppen jobb! Jag är mycket nöjd med hur de utför arbetet, bemötandet de ger mig och deras flexibilitet.

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1368 omdömen 4.7 av 1368 omdömen
Badge2024

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Niklas Ö

Vi har haft Sivina hos oss i några år och är nöjd med deras arbete.

Mattsson L

Trevliga och flexibla och lyhörda! Vi har inget att klaga på.

Clean Casa
4.8/5 i betyg av 280 omdömen 4.8 av 280 omdömen
BadgeSixYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o

Erika W
Skrev om Sivina

Ett flexibelt företag med trevlig och duktig personal!

Sophie L
Skrev om Sivina

Är mkt nöjd! Skönt att lägga tiden på annat än att städa när man har 3 små barn :)

Rozen Clean AB
4.5/5 i betyg av 309 omdömen 4.5 av 309 omdömen
BadgeEightYears

Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p

Caroline Kerstin G Caroline Kerstin G
Anna A
Skrev om Sivina

Tillmötesgående och flexibla, om än ibland lite snabb och slarvig städning!

Linda E
Skrev om Sivina

Städar ok men tyvärr utan det där lilla extra som man ibland önskar. Stort plus att de har alla städartiklar med sig.

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 2773 omdömen 4.7 av 2773 omdömen
BadgeTenYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol

Maj F
Skrev om Sivina

Pålitliga Noga. Flexibla. Mycket bra ledning.