Efter avslutad hemstädning har Sivina ignorerat alla kontaktförsök för att återfå min hemnyckel. Denna recension är sista steget innan polisanmälan. Har gett dem chanser att hantera detta utanför polis och recensionssidor men blir ignorerad.
Sivina
Sivina är ett skandinaviskt företag som erbjuder kvalitativ hemservice i Stockholmsområdet. Vi betjänar privata hushåll, företag och kommuner – individuellt, flexibelt och med övertygande yrkesskicklighet. Vi samarbetar redan med över 2000 hem och företag.
16 omdömen om Sivina
Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena
Jag kan varmt rekommendera Sivana, vilket jag också gjort till grannar.Trevlig personal och väl utförd städning.
jag uppfattar att personalen är positiv till arbetet o gör jobbet så snabbt o effektivt som möjligt.
Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
Punktliga något ojämn städning beroende på vem som städat.
Vi är mycket näjda men den städning som Sivina utför i vårt hem varannan tisdag. Två duktiga kvinnor som gör ett professionellt arbete och som visar en positiv attityd mot oss som kunder. Det är också bra att Seija på kontoret hör av sig i förväg om ev ändringar.
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Duktiga och lyhörda! Kan rekommendera!
Hej jag kan Varmt rekommendera detta företag, tjejerna som kommer och städar är snabba och noggranna och aldrig något strul
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Proffsig personal och bra städning.
Sivina gör ett toppen jobb! Jag är mycket nöjd med hur de utför arbetet, bemötandet de ger mig och deras flexibilitet.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
Vi har haft Sivina hos oss i några år och är nöjd med deras arbete.
Trevliga och flexibla och lyhörda! Vi har inget att klaga på.
Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o
Ett flexibelt företag med trevlig och duktig personal!
Är mkt nöjd! Skönt att lägga tiden på annat än att städa när man har 3 små barn :)
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Tillmötesgående och flexibla, om än ibland lite snabb och slarvig städning!
Städar ok men tyvärr utan det där lilla extra som man ibland önskar. Stort plus att de har alla städartiklar med sig.
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol
Pålitliga Noga. Flexibla. Mycket bra ledning.