Perfekt service och mycket proffsigt arbete. Fina lokaler och moderna verktyg...
Smycketorgets Tandvård
Vi på Smycketorgets Tandvård vill att du ska känna dig trygg när du kommer till oss. Därför anstränger vi oss lite extra för att informera om vad vi gör, och för att följa dina önskemål i behandlingen. En målsättning vi har är att du ska kunna fatta kloka beslut angående dina tänder. Vi vill ge dig förutsättningarna för friska...
60 omdömen om Smycketorgets Tandvård
Behandling av mkt proffessionell tandhygienist.
Bra emottagande, positivt. Har alltid fungerat bra för mig och hustrun .likaså tryggt att bli behandlad.
Undersökning, 2 röntgenbilder, ta bort tandsten samt puts. Smärtfritt och mycket nöjd!
Bra bemötande, duktig personal. Helnöjd
Blir alltid bra och trevligt bemött. Och min rädsla för tandvård har blivit bättre. Fick just idag hjälp med tandvärk jag haft i en vecka.
Alltid en professionell upplevelse, där jag är i fokus.
Allt har alltid varit mycket bra under mina 40 åriga besök
Jag är mycket nöjd med er service!
Bra som alltid,kund sedan många år!
Tack för bra bemötande vid mitt akuta besök.
En ny krona och det blev utmärkt,precis som bemötandet.
Absolut toppklass allt på lördag
Alltid bra bemötande. Rekommenderar gärna till vänner.
Dom var trevliga och bra bemötande
Alltid lika proffsiga, kunniga, uppdaterade med den senaste tekniken. Oftast lätt att få tid också. Har varit här i över 20 år och kan verkligen rekommendera denna mottagning, och jag bor inte ens i området. Gratis parkering.
Jag träffade Jasmine idag, hon är en helt fantastisk tandläkare som hjälpte mig på bästa sätt. Jag kom dit och var nervös inför besöket, men så fort jag satte mig i stolen och vi började prata så lugnade Jasmine mig väldigt mycket. Hon var så otroligt proffsig, ödmjuk och förstående så jag kände mig direkt i trygga händer! Jag kommer aldrig gå till någon annan tandläkare, de är verkligen helt fantastiska på Smycketorgets tandvård!
Mycket bra och trevliga Lagade några tänder och drog ett par
Akut tandvärk där jag fick en omedelbar tid för hjälp
Det var perfekt! Är tandläkarerädd men det gick jättebra!
Jag ville bli undersökt för mitt tandkött . Jag blev vänligt bemött .
Min upplevelse är att bemötandet o allt fungerade utmärkt. Jag är väldigt nöjd m.behandlingen o bemötandet.mvh Mojgan
Gick väldigt snabbt och få tid och väldigt flexibla
De var trevliga och jag var där för tandsten och han var väldigt hårdhänt så att jag kommer inte att komma tillbaka.
Hade en tand som sprack. Ville ha den utdragen. Fick tid samma dag till en rimlig kostnad. Tanden drogs ut på några minuter och jag fick ingen värk efter ingreppet.
Jag tycker att de var bra dem förklarade alltid vad dem gjorde.
Alla i mottagningen är lugna och trevliga människor. Här blir man alltid bemött med respekt.
Trevligt bemötande av en skicklig tandläkare som går att nå om läget blir akut. Bra att man kan delbetala sina tandläkarräkningar.
Bra och smärtfri behandling. Snabbt och smidigt.
Bra tandvård men kunde fått bättre information.
Högsta betyg . Första Clas tandvård och personal ser alltid till patienten bästa .
Hej! Jag är mycket glada och nöjda av era ; måste säga att jag är jätte tacksam av doktor Jasmin som hjälpa mig på bästa sätt .
Fick tid snabbt och proffsigt bemötande. "Felet" jag sökte hjälp för visade sig enbart vara kosmetisk, D et gick att avhjälpa men att det skulle bli dyrt och göra obetydlig skillnad. Mycket tacksam för ärligt råd! Kommer gå dit igen och rekommenderar dem verkligen!
Mycket bra och trevligt bemötande, grym behandling. Kan verkligen rekommenderas. Mvh Stefan
Jag är alltid nervös på tandläkarbesöket men hos er har det varit lättare. Kände mig trygg
Vänligt bemötande , professionell jobb , kommer Att anlita igen.
Proffs inte bemötande . Lätt att få tid
Bra och bra bemötande, trevlig personal
Mycket bra utfört arbete och trevligt bemötande.
Tycker jag blir bra mottagen. Trevlig och duktig personal. Jag har tandläkarskräck annars men här går det rätt okej.
Det gick bra men jag kände mycket ont i jämfört med andra tandläkare jag har besökt förut.
Snabbt och kompetent bemötande.
Jag fick några hål lagade. När det så blev infektion i ena tanden, fick jag uppsöka akutvård en lördag för att fixa till den igen. Och det visade sig va ett hafsjobb. Taxan på behandlingarna är alltför hög på ett inte specielt bra utfört jobb!
Super nöjd med val av tider. Trevligt personal! Lugn stämning.
Proffsigt bemötande och utförande vilket gjorde det lätt för mig som vanligtvis känner obehag inför tandläkarbesök.
Göran är världens bästa tandläkare! Jag är extremt tandvårdsrädd och har inte kunnat gå på flera år och har testat flera olika 'experter' för patienter med tandläkarskräck, Göran är den första tandläkare där han dels levererat det han lovat men där det också varit smärtfritt. Alla är väldigt trevliga och omhändertagande på kliniken och man känner sig trygg. Jag kan verkligen rekommendera Smycketorgets Tandvård!
Bra bemötande, trevligt personal! Jättenöjd !
De är jätte bra, jag är jätte nöjd!
Bra fick mig att vara lugn. Lyssnade på min rädsla och handlade därefter
Personligt och proffsigt! Mycket nöjd!
Thanks a lot for your fast respond and great treatment!