Svensk Fastighetsförmedling Avesta

Svensk Fastighetsförmedling Avesta

• BadgeSevenYears
Ring 0226-560 65 Dela

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Avesta! Fundera du på att sälja, men vet inte när? Vi kan hjälpa dig att börja förbereda redan nu. Avesta tillhör det största mäklarföretaget i Dalarna med hela 22 medarbetare. Vilket gör att vi har det största köparregistret där vi matchar din bostad med köpare för att nå de högsta...

219 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Avesta

Sedan starten hos Reco 2016

Carina P
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Krylbo

Bra och effektivt bemötande. Kunnig.

Kjell L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Skogsbo

På ett bra och personligt sätt. Att det skulle gå lätt och smidigt, vilket det gjorde. Det var ett gott samarbete (Positiv upplevelse ) MHV Kjell Lindfors

David J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Skogsbo

Väldigt bra bemötande, trevlig, hjälpsam och framförallt han vet vad han håller på med. Snabb och smidigt gjort med visning,budgivning och allt annat

Kjell N
Köpte sitt hus med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Västanhede

Mycket kunnig och hjälpsam. Känns som att ingen fråga är för dum. Ger mycket råd och tips. Mycket trevligt bemötande

Björn F
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
By kyrkby

Mycket serviceinriktad och kunnig, vi fick se objektet på en söndag eftermiddag och det uppskades

Mats J
Sålde sin stuga med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Horndal

Bra trevlig effektiv gubbe får troligtvis nästa objekt också

Linda A
Avesta

Vi anlitade Alexander för säljande av vår bostadsrätt och hade turen att han även var mäklare för vår nya bostad. En mäklare att lita på, han är alltid kontaktbar och har svar på våra frågor. En trygg mäklare.

Pia A
By Kyrkby

Trevligt bemötande bra lösning vid kontraktskrivning

Robin W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Tony E
Avesta

Alexander är en väldigt professionell mäklare som vi anlitat vid försäljning och vi hade även turen att få honom vid husköp. Väldigt engagerad och kontaktbar. Rekommenderas varmt.

Johanna S
Avesta

Noggrann och proffsig en fantastisk mäklare!

Åsa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Avesta

Trevlig Mäklare som ser möjligheterna.

Benny P
Krylbo

Klar o tydlig, lätt att få tag på, alltid tillgänglig och har stor kunskap o kompetens om bomarknaden och vad so gäller Så toppbetyg

Ingeli N
Krylbo

Glad, trevlig, ärlig och var insatt i just min bostad och svarade på alla mina frågor.

Sven W
Sålde sin bostad med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Vansjö

Lite stressad men jag anser att han är kunnig på vad han gör

Anna-Karin S
Hedemora

Mycket bra , kan allt och lätt att ha att göra med! Han ordnar med allt.

Monika K
Köpte sin stuga med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Hedemora

Bra bemötande. Helt nöjd med allt.

Niklas N
Folkärna

Lätt att få tag i via telefon o mail. Bra engagemang.

Pontus H
Folkärna

Alexander var serviceinriktad och bra på alla sätt! Jag rekommenderar Alexander till din nästa försäljning! Lycka till

Andreas K
Folkärna

Vi är nöjda! Alexander gjorde ett bra jobb.

Andreas K
Sålde sin stuga med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Folkärna

Vi är nöjda! Alexander har bemött oss bra och professionellt

Peter G
Avesta

Trevlig mäklare. Snabb på att svara tillbaka på Mail. Allt hittills har fungeratt smärtfritt och proffsigt Vi skriver som köpare.

Linnea E
Folkärna

Trevlig och lyhörd mäklare som gjorde vårat köp till en bra upplevelse

Patrik P
Nordanö

Det är mitt första möte och blivande husaffär med Alexander. Är mycket nöjd i dagsläget.

Katarina H
Bergsnäs

Mycket engagerad mäklare som visar kunden stort intresse. Snabb återkoppling på de frågor. Kan verkligen rekommendera denna mäklare

Zekeriye D
Sålde sitt hus med hjälp av Rune Uppgård en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Brunnbäck

Jag har köpt och sålt hus av Rune tidigare jag vet att han gör ett bra jobb.så han gör sitt bästa och då är jag nöjd med alt som han gör som en mäklare.jag skulle köpa hus av honom . Han är lätt att göra med.

Jan E
Knallasbenning

Han är väldigt kunnig och har en stor kompetens Han är trevlig och har ett bra bemötande med sina kunder Mvh Britt-Mari Eriksson och Jan Eriksson

Johan T
Knutsbo

Rune var inlyssnande, lugn, var snabb och svara i telefonen. Jag upplevde honom som flexibel i de behov vi hade runt säljandet

Kristina T
Knutsbo

Lyssnande, mött våra behov. Flexibel. Snabb att svara i telefon när vi sökte honom.

Leif Birger A
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Avesta

Finns mäklare i Avesta som lurar en del kunder för Egen räkning då det har dålig utbildning. Men som tur är finns det andra mäklarföretag att vända sej till som har en god personlig service

Alexander F
Horndal

Trevlig och enkel att ha och göra med

Jessica T
Köpte sin bostad med hjälp av Alexander Weidenhag en del av Svensk Fastighetsförmedling Avesta
Norberg

Hjälpsam och tydlig, svarar snabbt på frågor.

Christoffer H
Morshyttan

Rune är väldigt lätt att ha att göra med. Trevlig och besvarade alla frågor vi hade under visningen samt under processen. Från bud till kontraktskrivning så har allt funkat bra!

William D
Morshyttan

Väldigt ärlig och kunnig, kunde bolla idéer och tankar med bostaden samt närliggande område. Tillmötesgående och snabb på att svara på frågor

Elin K
Avesta

Super bra! En trevlig mäklare, kunnig och lättsam.

Louise G
Krylbo

Alexander är väldigt professionell och hängiven sitt uppdrag. Han hjälpte oss både med försäljning av våran gamla bostad och vid köp av våran nya, han var väldigt tillgänglig och tillmötedgående, ingen fråga var för liten, han svarade på allt med stor professionalism. Rekommenderas varmt.

Jonas S
Krylbo

Jag fick ett mycket trevligt bemötande och allting kändes tryggt och professionellt.

Ehlin D
Avesta

Super trevlig mäklare som hjälper till med alla frågor och funderingar man kan tänkas ha. Han skapar en trygg och säker försäljning och de behövs när man ska köpa ny bostad

Carolin E
Avesta

Oerhört professionell och drivande. Man fick alltid återkopplingar och var alltid lätt att nå om man funderade över något. Försäljningen gick jättesmidigt och bra. Man kände sig verkligen trygg hela vägen. Jag rekommenderar Alexander som mäklare!

Svar från Alexander Weidenhag

Stort tack Carolin och lycka till!

Niclas H
Avesta

Engerad, kunnig och driven ! Tack för en smidig och bra affär.

Svar från Alexander Weidenhag

Tack Niclas och lycka till framåt!

Klaudia J
Horndal

Bästa bemötande av mäklaren. Trevligt säger allt tydligt samt förklarar om man inte förstår. Går igenom allt, toppen!

Ulrika L
Fors

Väldigt professionell, kunnig och engagerad.

Magnus R
Avesta

Tillgänglig, snabb och förtroendegivande. Lösningsfokuserad och hjälpsam

Ida S
Avesta

Väldigt trevlig, serviceminded. Lyssnade alltid på mina önskemål kring min bostadsförsäljning. Jag är väldigt nöjd.

Stefan R
Avesta

Riktigt bra och höll oss informerad vad som hände hela tiden. Svarade när vi ringde. Väldigt kunnig och kunde svara på alla frågor. Trevlig.

Fredrik J
Brunnbäck

Jag och mina systrar som sålde fastigheten fick ett ett snabbt, engagerat och gott bemötande. Våra förväntningar var att få vår fastighet såld relativt snabbt och till ett bra pris. Försäljningen gick snabbare än förväntat och vi är väldigt nöjda med priset.

Robel T
Avesta

Han bemötte mig på jätte trevligt sätt så jag tycker att han är en bra mäklare

Per Håkan F
Krylbo

Vänlig och uppmärksam. Professionellt bemötande.

Svar från Alexander Weidenhag

Tack Per-Håkan, hoppas våra vägar korsas igen! :)

Anette H
Horndal

Professionellt och vänligt bemötande. Kunnig och alltid lätt att nå om man funderade över något. Kan varmt rekommendera Alexander.

Svar från Alexander Weidenhag

Tack för det Anette, det värmer och lycka till med nya huset! :)

Jimmy H
Avesta

Snabb och effektiv försäljning utan krusiduller.