Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

• BadgeNineYears
4 094

Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....

4094 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sedan starten hos Reco 2016

Jonathan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Väldigt tilllgänglig och lätt att ha att göra med. Lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris, i en dålig marknad. Överlag nöjd med min upplevelse.

Daniel A
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Mycket professionellt, kompetent, effektivt och vänligt.

Alexandra R
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungshusby

Linn har varit väldigt lyhörd och tillmötesgående under hela processen. De förväntningar vi hade var att man skulle se värdet i den gamla bostaden med en historia från 1700-talet eftersom det skiljde sig markant från den normala bostadsmarknaden och dess priser. Vi ville att en känsla skulle förmedlas till spekulanter där de mjuka mervärden lyftes och som inte gick att få med i en ren objektsbeskrivning, vilket Linn gjorde.

Lisa T
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Linn är mycket trevlig och skicklig. Hon är påläst och kunde svara på alla våra frågor vilket betydde mycket för oss. Hon är tydlig med att förklara alla steg i försäljningen och jag upplever att hon var mån om att båda parter skulle vara nöjda.

Emma Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Första gången jag träffade Ulrika var på en visning av en lägenhet jag var intresserad av att köpa. Hon var då påläst och kunnig, ingav ett stort förtroende och spred lugn i en annars ganska stressig situation med budgivning mm. Det kändes då givet att anlita Ulrika som mäklare när det blev dags att sälja min egen lägenhet. I samband med min försäljning har hon varit inlyssnande, snabb vid kontakt och inte minst förtroendeingivande. Jag är ur alla aspekter väldigt nöjd med Ulrikas insats som "min" mäklare.

Bengt G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Jag är helt nöjd. Har svarat mer utförligt på en tidigare förfrågan om detta.

Anna A
Uppsala

Vi är mer än nöjda med Robert som vår mäklare vid försäljningen av vårt radhus. Det kändes tryggt hela vägen och vi kan varmt rekommendera Robert för andra som behöver hjälp av en mäklare.

Susanne P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Proffsig och kunnig, lätt att prata med och återkopplar fort.

Gunnar J
Sålde sitt hus med hjälp av Mathias Everhall en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Funbo

Mattias har varit ett väldigt bra stöd i försäljningen. Snabb kontakt, enkel att få tag på och alltid redo att ställa upp och hitta lösningar. Supernöjd!

Ellen Felicita M
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Norra Skogen

Vaeldigt bra bemoetande, Han har ett bra team och naetverk med maanga kontakter med eventuella spekulanter. Det bidrog till en smidig och snabb foersaeljning. Allt gick oever foervaentan vaeldigt bra och vi aer mycket noejda. Vi kan bara rekommendera Mert,

Miriam N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Länna

Haft kortvarig kontakt som köpare men har varit trevlig i all kontakt. Hade bra koll på bostaden och kollade upp eventuella frågetecken.

Johan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Slavsta

Louise är kompetent, social och enkel att samarbeta med. Nu två sålda objekt med bra resultat!

Emil Ä
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Höganäs

Matilda har varit toppen. Tydlig och lätt att kommunicera med från början till slut, alltid tillgänlig. Lyhörd för våra frågor. Även när säljet blev klart tog hon sig tid att granska potentiella objekt vi kollade på. Detta har uppskattats enormt mycket!

Nils L
Salabacke

Tycker att han var bra och nogran

Jan-Peter T
Köpte sitt hus med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungstomt

Trevlig och tillmötesgående.

Helena L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Mert är en otroligt snabb och kompetent mäklare som vi anlitat flera gånger.

Ludwig N
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

God kontakt och agerande uppsökande gällande både information och beslutspunkter. Vi saknade väldigt lite i fråga om vad som kan önskas av en mäklare från ett köparhänseende.

Lina Å
Sävja

Mert är mycket professionell och bra att ha att göra med. Han svarar snabbt och håller oss uppdaterade på vad som händer.

Niklas W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Proffsigt bemötande från första stund. Lyhörd för kundens behov och vad vi hade för målsättning. Försäljningen gick verkligen smidigt och vi är supernöjda med Filip.

Erik C
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Mycket bra, inga problem alls 👍🏻

Tom E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Munksundet

Som sagt. Hugo var skön. Han förstod mina begrepp / ordval som jag använder mig utav till vardags. Samt att man märkte att han brinner för sitt jobb. Super kille

Magdalena H
Sålde sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Vi hade aldrig sålt en bostad förut och bad om en ”försäljning for dummies”. Matilda förklarade allt perfekt och det har känts helt tryggt även för oss som har noll koll på hur allt med försäljning funkar.

Lis Magdalena D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Munksundet

Han var trygg och kunnig och det kändes bra.

Felicia N
Stabby

Louise bemötte mig på ett professionellt och trevligt sätt. Hon besvarade samtliga frågor jag ställt och har varit enkel att hålla kontakten med. Utöver detta har hon varit öppen för att ge oss en extra visning och fört vidare frågor som vi haft till säljaren, bland annat kring möbler som vi varit intresserade över. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Louise som mäklare.

Vania E
Köpte sin stuga med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Vi blev bemötta med en glad och professionell ton och info. Hon höll oss uppdaterade och allt kändes väldigt tryggt och närvarande. Lätt att prata med och engagerad. Detta är vårat första köp av en fastighet och vi kan inte vara mer nöjda att just Louise var mäklaren för detta objekt!

Catarina Q
Främre Luthagen

När vi har haft frågor så har Louise varit snabb med att svara. Formell och utfört sitt uppdrag . Visa saker kunde hon varit mer tydlig med ex när handpenning betalas ut, hur stort arvodet för försäljningen skulle bli.

Svar från Louise Brander

Tack för ert omdöme och för att ni tog er tid att dela era tankar om vårt samarbete! Jag uppskattar verkligen att ni upplevde mig som formell och att jag utförde uppdraget enligt era önskemål. Eftersom affärens genomförande var viktigt och kontraktet skulle slutföras utan tidsförlust, valde vi enligt önskemål att teckna avtalet på annan ort tillsammans med min kollega. Detta kan ibland innebära en viss möjlighet till missförstånd när man hanterar affärer på distans, och jag ber om ursäkt om kommunikationen kring handpenningens...

Taghreed S
Sävja

Han är en trevlig, energisk person som respekterar kunderna. Han gör allt han kan för att hjälpa kunderna. Jag var med hon först som husköpare och nu som säljare.....han varit alltid redo för varje fråga och att ge råd.

Niklas J
Sävja

Jag tycker Mert har varit väldigt proffsig med ett lugnt och trevligt bemötande, Kände jag ett sort förtroende för han. I det stora hela har allt gått snabbt och smidigt, lätt och tydligt att förstå Kan varmt rekommendera Mert

Inga K
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Exceptionellt trevligt och professionellt bemötande under hela processen av inköp av vårt drömhus. Robert bessiter stor kunskap om affärer men även om människors behov.

Jaan R
Svartbäcken

Allt har fungerat perfekt och över förväntan! Hon har skött sig exemplariskt!

Martin H
Ulleråker

Mert gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Vi hade speciella krav vid försäljningen, såsom att ta med oss en platsbygd möbel samt ett sent inflyttningsdatum, vilket var krav som Mert bemötte med enkelhet. Allt löste sig bra och smidigt samtidigt som vi hade en lättsam och trevlig kontakt med Mert. Han är den mest förtroendeingivande mäklaren jag har träffat som värderar att köpet/säljet ska bli bra för alla parter!

Tobias N
Gränby

Mycket trevligt och proffesionellt bemötande från första telefonkontakt till det personligt mötet och signering av köp.

Viktoriia D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Linn was very helpful and responsive.

Milad B
Storvreta

Robert är en underbar Fastighetsmäklare. Jag upplevde att han har hög servicenivå, utmärkt relation med kunder, är driven och målinriktad och förstår kundens behov

Arnold A
Luthagen

Mäklaren bemötte oss bra. Allt var preppat och klart så genomgång och signering gick snabbt

Oscar W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Helt fantastisk och gjorde ett strålande jobb med vår bostad!

Astero F
Gränby

Hörde av sig så fort nån ändring skett, så vi visste exakt vad som händer med försäljning! Trevlig, lugn

Samuel A
Luthagen

Fantastiskt! Hade alltid svar på de frågor man ställde och svarade snabbt på alla meddelanden!

Linus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gottsunda

Supertrevlig och pedagogisk Väldigt skönt att ha en mäklare som är lätt att prata med när man ska köpa bostad första gången. Rekommenderar varmt Elenos

Mina H
Skölsta

Bra bemötande. Tålmodig och flexibel, vilket gjorde att han mötte våra önskemål om försäljning på bästa möjliga sätt.

Barbro B
Ulleråker

Efter några stressiga och försök att köpa en bostadsrätt hade jag nästan gett upp. Då kom det upp en bostadsrätt som verkade perfekt. Efter en första kontakt med Mert Hedman en söndagskväll lyckades vi med Mert Hedmans hjälp som mellanhand snabbt komma fram till ett pris som båda parter var nöjda med. Mert Hedman ordnade en visningstermin och direkt i anslutning till visningen kunde köpeavtalet skrivas under redan tre dagar efter den första kontakten. Jag är mycket nöjd med hur Mert Hedman som mäklare skötte det hela. Barbro Beijer

Martin H
Ulleråker

Super bra rätt igenom hela processen. Mert är en förtroende ingivande person som har full koll på allt och varit lättsam att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete och hans engagemang för vår försäljning.

Peter Wilhelm N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Robert var mycket bemötligt ocg förstående. Vi var lite oroliga som bostadsrätts köpare för första gången och som utlänningar, men Robert kunde lugna våra nerver med att vara förstående och kunnig. Prosessen var rätt smidig trots många motgångar på vår sida, pga. att vi nyligen flyttat till landet och saknade t.ex. personnummer. Robert överträffade också förväntningarna med att t.ex. skjutsa oss till bostaden och hem, då vi själva inte har en bil till förfogande.

Sandra R
Kapellgärdet

Linn tog över våran försäljning från en annan mäklare och hon tog oss under sina vingar direkt. Linn har varit sån trygghet genom hela försäljningen med återkoppling, frågor gällande hur vi önskar att gå vidare i processen, alltid haft visningar när vi önskat mm. Linn får 10 av 10 stjärnor från oss

Lars S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Ett mycket proffsigt intryck. Utmärkt kommunikation avseende utvecklingen, förväntningarna och handlingsalternativ avseende försälningen. Inget mer att önska från mäklaren.

Lucas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Omid sader bemötte oss jätte bra, han var flexibel, rättvis och tydlig med sitt arbete. Jag som kund är mycket nöjd. Den ända nackdelen med köpet var att alla nycklar till lägenheten inte fanns på plats, så om vi hade velat kolla om överlåset fungerade så hade det inte gått. Överlåset går nästan inte att låsa för att dörren är sönder där uppe vid överlåset så jag måste nog byta ut hela dörren. Detta är ett förbättringsförslag, så att nästa kund kan testa alla lås. Annars är jag supernöjd med all hans hjälp!

Svar från Omid Sader

Hej, och stort tack för ditt fina omdöme! Jag är väldigt glad att du är nöjd med mitt arbete och att jag kunnat hjälpa dig på ett bra sätt. Jag ber om ursäkt för att alla nycklar inte var på plats – det var något jag inte blivit informerad om, men jag tar med mig den erfarenheten för att säkerställa att alla lås kan kontrolleras framöver. Tack för din feedback, och tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar! Allt gott, Omid

Gabriel J
Uppsala

Robert is proactive, persistent, and makes everybody feel comfortable throughout the entire experience. 5/5.

Jane G
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Almunge

Han är mycket trevlig Och att han är engagerad

Freja Linnea B
Salabacke

Robert var otroligt hjälpsam, vänlig och förstående genom hela processen. Vårt köp kom med en lång lista specialkrav i och med att vi flyttar utomlandsifrån, men tack vare hans hjälp ordnades allt snabbt, smidigt och på våra villkor. Vi var nervösa inför köpet i och med att det är första gången vi köper lägenhet men vi kände oss trygga i Roberts händer och vips hade vi skrivit kontrakt på vårt drömhem. Han har en väldigt personlig approach som gjorde att vi fick ett hem som var tillämpat för just våra behov. För det har han vår eviga tacksamhet, och vi kan varmt rekommendera honom för andra!

Emma N
Centrum

Robert gjorde ett utmärkt jobb vid försäljningen av min lägenhet. Alltid snabb med återkoppling och ett mycket trevligt bemötande