Hon var samtidigt professionell och vänlig så man visste att hon höll koll vad hon gjorde och att man kunde andas lugnt för att man var i goda händer. Hon svarade på frågor snabbt och effektivt. Enda anledningen till varför det är 4 istället för 5 stjärnor är att frågelistan var dåligt ifylld ifrån början och hon sa att "sånt brukar man fylla i vid skrivningen" även fast det stod i kontraktet att det skulle vi få innan Men hon lyckades få bättre svar på det inom 1 dag efter vi kommenterade det.
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....
4451 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sedan starten hos Reco 2016
Elenor var väldigt trevlig och hjälpsam under hela processen.
Med varm och trygg hand har Cecilia lotsat oss igenom ännu en bostadsförsäljning med lyckat resultat. Vi kan varmt rekommendera Cecilia!
Var tredje huset som Cecilia sålde åt oss Fungerat kanon varje gång, bara positivt hela vägen.
Sofia är mycket trevlig och professionell. Jag rekommenderar verkligen henne.
Tydlig och lätt att få tag i.
Veldig bra erfaring med Johan. Tilgjengelig for både visning og generelle frågor, meget behjelpelig gjennom hele prosessen.
Professionell och trevlig. Nöjd med hela processen. Sålt med bra pris successivt trots svår marknad.
Sofia (och medarbetare) gav ett mycket förtroendegivande intryck. Hon förklarade detaljerat försäljningsprocessen hos Svensk Fastighetsförmedling och dess fördelar gentemot andra aktörer vilket gjorde att vi anlitade SF för att sälja vår fastghet. Hela processen med förberedande samtal, möte, fotografering och visning av huset genomfördes föredömligt. Vi fick fortlöpande information om intressenter både genom SFs hemsida och muntligen. Försäljningen och kontraktsskrivningen genomfördes förvånande snabbt.
Omid fick ingen lätt uppgift att sälja ett renoveringsobjekt under tiden köpare var tveksamma vad som skulle hända med räntan.
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och kunnig. Mycket bra upplevelse.
Mert är kunnig och tydlig, han har fått mig att känna mig trygg i mitt första bostadsköp.
Trevlig saklig bra på att informera på ett tydligt vis
Vi är så otroligt tacksamma för det fantastiska jobb Linn Söderberg gjorde som vår mäklare. Från första mötet kände vi ett stort förtroende, Linn utstrålade professionalism, engagemang och en gedigen kunskap om marknaden. Hon visste exakt vad som krävdes för en lyckad försäljning och vägledde oss genom hela processen med trygg hand. Varje detalj var genomtänkt, och hennes känsla för både presentation och strategi var spot on. Linn fanns alltid tillgänglig för våra frågor, stora som små, och hennes lugn och tydlighet gjorde...
Mert var väldigt engagerad från start och hade en tydlig plan som gjorde att hela säljprocessen flöt på bra. Trevlig, professionell och målmedveten.
En mycket trevlig och förtroendeingivande mäklare. Vi hade höga förväntningar eftersom vi sålde ett hus men han levde upp till dem. Lätt att få tag på, svarade bra på alla frågor.
Sofia visade sig vara en mycket possitiv person som gav ett mycket vänligt och proffesionellt bemötande. . Jag förväntade mig ett faktabaserat och precist hanterande av mitt försäljningsobjekt baserat på marknadssituationen och bedömningen av min bostad liksom en proffesionell hantering av visningen. Sofia levde mycket väl upp till mina förväntningar.
Mycket bra bemötande, väldigt tillgänglig och ger väldigt goda råd och har en bra och proffsig process som gör försäljningen väldigt smidig.
Mert är en oerhört kompetent och tillmötesgående mäklare. Han har varit tillgänglig och svarat snabbt när vi har undrat något, lagt upp en bra strategi för vår försäljning och varit lyhörd för våra önskemål. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda!
Inlyssnande på vår agenda, diskret men effektiv marknadsföring, få selektiva visningar
Linn har hanterat säljeprocessen från start och till slut med bravur. Hon är lyhörd, tillmötesgående och väldigt tydlig. Vi fick ständigt uppdatering om nuvarande läge och uppdatering efter varje visning. Det har alltid känts tryggt att ha Linn som mäklare. Rekommenderar henne verkligen!
Linn är mycket trevlig och tillmötesgående utan att vara för på. Tyvärr blev hon sjuk mitt i vår dialog kring objektet och vi fick vänta ganska länge på svar, vilket var frustrerande med tanke på att det är en ”big deal” för oss. Sjukdom är förstås inget man kan påverka, men mäklarbyrån borde kanske ha någon slags backup. Vi kände oss ignorerade i det läget, men fick ju förklaringen i efterhand. Att knyta ihop affären med kontraktsskrivning skötte hon jättebra. Tydligt och korrekt. Vi är mycket nöjda med affären, men önskar att kommunikationen hade fungerat bättre.
Jag beklagar verkligen att ni upplevde bristande kommunikation under den period då jag var sjuk. Tanken var att en kollega skulle ta över kontakten med er under min frånvaro, men tyvärr blev det inte som planerat, vilket jag är ledsen för. Jag förstår att det var frustrerande, särskilt i ett så viktigt skede. Det gläder mig att ni i övrigt är nöjda med affären och min insats, och jag tar med mig er feedback för att vi ska kunna förbättra våra rutiner framöver när det kommer till sjukdomsfall. Tack igen för ert tålamod och för förtroendet att få hjälpa er med affären! Vänliga hälsningar, Linn
En exceptionell mäklare. Lyhörd, tydlig och rak på sak. Uppskattas väldigt mycket.
Jag har både köpt av och sålt med Cecilia och kan inte annat att ge topp betyg, rekommenderar henne starkt!
Det blir bra för säljaren för att Filip är en så lugn och trygg person. Han ger lugn till säljaren
Det har varit ett nöje att jobba med Johan! Han är en mycket kunnig fastighetsmäklare, helt transparent och med stor kunskap. Jag skulle till 100% rekommendera att arbeta med honom när du säljer eller köper en fastighet.
Mycket kunnig och driven mäklare som verkligen kan gårdar
Vänlig och tillmötesgående. Det märktes att han uppriktigt ville hjälpa mig på det sätt som han gör bäst, att hitta en bostad som passar mig och mina behov. Jag hade en bild av vad jag var ute efter och hade låst mig vid det men Mert öppnade mina ögon för denna lägenhet som jag automatiskt tidigare sållat bort. Det är jag så tacksam för, det hade inte kunnat bli bättre! Jag känner starkt förtroende för Mert och skulle gärna anlita honom vid en eventuell framtida försäljning.
Hanterade försäljningen smidigt och möjliggjorde för en snabb affär utifrån våra önskemål.
Lyhörd och lätt att ha att göra med – jag kände mig trygg och väl informerad genom hela processen.
Professionell, kunnig och tillmötesgående.
Lätt att samarbeta med. Snabb, effektiv, ger utförlig information under hela processen. Vi har valt Johan vid flera uppdrag och ger honom våra bästa rekommendationer.
Bra bemötande och lättsam att ha och göra med,
Väl bemött, svarar snabbt på alla mina frågor. Jag hade väl lite för höga förväntningar på att "slippa" ha så mycket egen kontakt med banken i hela köpe-processen. Men sammanfattningsvis en toppenmäklare, rosor till henne :)
Ett mycket bra bemötande. Hade focus på både köpare och säljare att alla skulle bli nöjda med sin affär. Fanns tillgänglig för frågor. Gick noggrant igenom köpehandlingar och förklarade det vi inte riktigt förstod. Trevlig på ett naturligt sätt.
Jag fick ett gott bemötande av Jim. Mina förväntningar delade jag med mig av till Mäklaren och Jim svarade upp mot dem. Jim var samlad och positiv till att sälja. Jag fick ett gott intryck av Mäklaren
Är andra gången vi anlitar Johan för att sälja bostad åt oss och lika som sist utfört på ett exemplariskt vis. Ambitiös, korrekt samt mycket kunnig och professionell är ord som vi anser beskriver honom, kan starkt rekommenderas!
Kanon mäklare! Trevlig, tydlig och fantastisk att ha och göra med! Rekommenderar Elenor starkt!
Professionell och tydlig. Hälsningar Isabelle
Bra och seriös. Väl strukturerade genomgång av kontrakt och tydlig.
Informativ, rättvis och bra att kommunicera med, rekommenderar varmt att ta kontakt med Hugo om man ska köpa eller sälja sin bostad.
Vart bra bemött och vi hade en trevlig visning samt så fick vi bra med information från mäklaren. Mäklaren levde upp till mina förväntningar jag hade och han gick tydligt igenom överlåtelseavtal och depositionsavtalet vid kontraktsskrivningen.
Trevligt bemötande och presenterade en bra strategi inledningsvis. Angav att tjänsten SMART skulle användas, vilket sedan inte gjordes. Lämnade därefter, utan förankring med mig, över till en annan mäklare (Hugo Edin) som dock var väldigt trevlig, hjälpsam och ambitiös. Fick ett svårsålt objekt sålt.
Stort tack för ditt svar och feedback Felix! Jag uppskattar din input och tar det till mig, synen från vår sida har alltid varit att vi jobbar tillsammans och att du skulle ha två mäklare som jobbade åt dig. Just därför som både Hugo och jag var med på första mötet samt stod tillsammans som ansvariga mäklare i annonsen. Vi har jobbat tätt ihop i alla steg oavsett om det rört förhandlingar med spekulanter, kommunikation mot dig eller administration. När vi delar på uppdrag framöver så kommer jag vara tydligare i kommunikationen...
Det kändes mycket tryggt att köpa bostad med Ulrika vid rodret. Proffsigt!
Sofia är en ärlig och rak mäklare som upplevs väldigt pålitlig. Hon är kunnig, proffsig och ordningssam. Försäljningen av vår bostadsrätt hade inte kunnat gå smidigare, särskilt i dessa oroliga tider. Tack!
Väldigt professionell och trevlig mäklare som gav ett tryggt intryck från start. Jag upplevde att det här var en person man verkligen kan lita på. All kommunikation flöt på smidigt och det var alltid lätt att få kontakt.
Kunnig, ödmjuk, lätt att ha kontakt med
Ulrika was very warm and professional. Her communication was clear, and she helped us understand our options when selling our apartment in a difficult market. Ulrika var väldigt varm och professionelt. Hennes kommunikation var tydlig, och hon hjälpte oss att förstå vår alternativ när vi skulle sälja vår lägenhet på en svår marknad.
Jättebra! Tydlig och rak kommunikation; flexibel; målmedveten; goda råd; bra service på det hela taget. Tack så mycket!
Cecilia var otroligt lätt att samarbeta med. Den bästa egenskapen var hennes inlyssnande förmåga om våra önskemål och behov, något vi bedömde att hon även levde upp till mot de spekulanter som vi hade för vår bostad. Vår upplevelse är att Cecilia arbetade hårt för att få vår bostad såld där hon löpande följer upp alla intresseanmälningar som genererades av den smarta marknadsföring som ingick i arvodet. Kan varmt rekommendera henne som mäklare!!